reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Myslę, że w bagażniku się nie rozłoży kiedys zapomniałam tą linką zabezpieczyc i sie nie rozłozył, jesli wózek jest w okazyjnej cenie to warto nie jest to moim zdaniem duza wada, a wózka się przecież tak często nie przewozi najważniejsze zeby dobrze jeżdził po drodze:tak:

chyba znalazlam Twojego buzza na allegro:-)sprzedajesz?:sorry::sorry:

reklama
Witam
dziewczyny co maja buzza 3 kolowego

Kumpela ma okazje do kupienia ale linka ktora zabiezpiecza wozek przez rozloeniem jest urwana, czy jak sie zlozy i nie zahaczy ta linka to on sie bedzie rozkładał?????? podczas jazdy autem???????????? czy w czyms to przeszkadza?????????????????? duza WADA

A jak wyglada ta linka , nie da się tego zuda dorobic ? Pytam bo u mnie małż sam mutsiaka robił jak trzeba było wózek to nie taka super skomplikowana sprawa , jakas " złota raczka " napewno sobie z tym poradzi:tak:

pawimi - a wcale się na Ciebie nie gniewam kochana :-D:-D

Termin mam na 15 kwietnia , to kto nastęony ;-)
Nie mówiłam nic bo sama to info dopiero wczoraj w eter puściłam a dowiedziałam sie w sumie w piatek .. Trochę późno he he , ale ja jakoś bezobjawowa jestem

pawimi - zamówiłam te paski dobrze że się wstrzymałam te kilka dni bo dodali zwykłą przesyłkę za 6 zł . Jakos nie lubie przepłacac za kurierów tym bardziej że rzecz za 50 zł a za przesyłke było 20 czyli prawie połowa .. jak tylko dojdzie to podasz mi adresik i od razu wysyłam

pawimi - a wcale się na Ciebie nie gniewam kochana :-D:-D

Termin mam na 15 kwietnia , to kto nastęony ;-)
Nie mówiłam nic bo sama to info dopiero wczoraj w eter puściłam a dowiedziałam sie w sumie w piatek .. Trochę późno he he , ale ja jakoś bezobjawowa jestem

pawimi - zamówiłam te paski dobrze że się wstrzymałam te kilka dni bo dodali zwykłą przesyłkę za 6 zł . Jakos nie lubie przepłacac za kurierów tym bardziej że rzecz za 50 zł a za przesyłke było 20 czyli prawie połowa .. jak tylko dojdzie to podasz mi adresik i od razu wysyłam
Aniu super ze bedziesz miec tak mala roznice wieku miedzy dzieciaczkami:-)poza tym skoro sie dopiero w pt dowiedzialas tzn ze sie dobrze czujesz:-)zadnych mdlosci nie masz??

No i bedziesz mogla kupic sobie speedziaka juz niedlugo:-)czy zmienilas zdanie i juz go nie chcesz??

Aniu super ze bedziesz miec tak mala roznice wieku miedzy dzieciaczkami:-)poza tym skoro sie dopiero w pt dowiedzialas tzn ze sie dobrze czujesz:-)zadnych mdlosci nie masz??

No i bedziesz mogla kupic sobie speedziaka juz niedlugo:-)czy zmienilas zdanie i juz go nie chcesz??

Rozmysliłm się , moje dziecie już po mału warczy na wózek i coś mi sie wydaje że niedługo wcale nie bedzie chciał w nim smigac . mam mutsiaka więc go zostawie , kupie małemu deskorolke i tyle . w sumie i tak to taki wózek na pół roku jako gondola a potem mam mojego ukochanego maclarena . Więc poprostu szkoda mi kaski wywalac na kolejny który potem bedzie stał bo stwierdzę że jest za cięzki

chyba znalazlam Twojego buzza na allegro:-)sprzedajesz?:sorry::sorry:

tak wystawiłam go wczoraj jak się sprzeda to dobrze jak nie to też dobrze, tylko nad cena sie zastanawiam czy nie zaczęłam od za wysokiej, ale samo siedzisko capri 600 zł, kosz 100 zł no i cała reszta stelaz i drugie siedzisko...więc mysle, że ok, jak sprtzedam to mutsy kupię, mam jeszcze loole tez ja chyba wystawię bo juz 2 wózków nie potrzebuje bo mały coraz więcej chodzi.

Ania gratuluję brzuszka :-)

Sofik nie taka duza wada.Ja mam troche iny sposob zapinania, nie mam linki tylko na dole na stelarzu jest taki parciany pasek ze sprzaczk, zaczepia sie o kierownice i zapiete.Moze sobie sama go zrobic.Kupic no smyczke dla psa ,zszyc , i juz.Ja zrobilam tak sobie w innym wozku, bo mi sie rozkladal.A teraz sie nie rozklada.Trzeba tylko glowka ruszyyc hih

Ania ja ja ja bede nastepna!

Witam
dziewczyny co maja buzza 3 kolowego

Kumpela ma okazje do kupienia ale linka ktora zabiezpiecza wozek przez rozloeniem jest urwana, czy jak sie zlozy i nie zahaczy ta linka to on sie bedzie rozkładał?????? podczas jazdy autem???????????? czy w czyms to przeszkadza?????????????????? duza WADA
mi sie kilka razy rozlozyl ale ja mam duzy samochod i specyficzny bagaznik, uderzyl raczka w tylnia szybe i mam taki slad na plastiku -takie wgniecenie od uderzenia w szybe, a kiedys rozlozyl mi sie jak go wyciagalam to mnie uderzyl i przyszczypal reke:-) ale to moja wina bo jak zobaczylam ze sie rozklada nie potrzebnie lape wpychalam, chcialam chwycic a on jakos tak szybko odsprezynowal;-) wiec nie radze lap pchac jak sie buzz rozklada:rofl2:
ania i gastone maja racje, zawsze cos tam mozna recznego dorobic zeby zapobiec rozkladaniu.

a ja dzis w pracy:-( nudy i pelno spraw lezy na biurku a mi sie nie chce za to zabrac, mam pelno telefonow do klientow i jakies tam papiery do przejrzenia. No i mam dylemat bo musze nianke zwolnic - od padziernika mlody idzie do przedszkola i nie wiem czy jej teraz juz powiedziec czy odczekac jeszcze ze 2 tygodnie, boje sie ze jak teraz jej powiem to mi podziekuje i wiecej do pracy nie przyjdzie a ja zostane na lodzie, a z drugiej strony jak przetrzymam to dluzej w tajemnicy to moze pozniej nie znalezc sobie tak szybko pracy a nie chce byc swinia :eek:

reklama
Do góry