reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

no właśnie z mysla o zimie chciałabym mutsy bo buzz tak srednio sie w sniegu spisywał a loola to już zupełnie nie daje rady przez te swoje piankowe kółka.

ja dlatego w te kola zainwestowalam, ale wiesz co, bugaboo mial malusienkie koleczka z przodu a w sniegu sprawowal sie bez problemow, a zawieszenie jakie mial ulalala:szok:

reklama
no właśnie gdzieś na innym forum czytałam wiele pochlebnych opinii na temat bugaboo, nigdy nie widziałam tego wózka na zywo ale na allegro juz mozna kupic tylko cena tez fiu fiu niezła.

hej laseczki!!ale krytykujecie tego buzza:-(ja juz bym chcila miec ten wozek w domu:-)wczoraj kupilismy pierszy sprzed do domku nowego pralke hehe...nie wazne ze lazienka nie zrobiona ale pralka jest hehe:-)a kafelki chce takie http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/carioca podobaja Wam sie?? mam nadzieje ze wtym tyg zakupimy je:-)

pawimi na pewno, któraś z dziewczyn które planują kupić buzza albo krótko go uzywaja będzie chciała ty masz kolor sulphur jeśli dobrze kojarze tak??? na to typowo wiosenno-letni, ja mam porównanie tego piankowego siedziska z tym starym i uwazam, że to piankowe jest dużo gorsze, wszystko na nim widać, strasznie sie brudzi na tym starym nic nie widac nawet jak dziecko cos wyleje, przecierałam szmatka i gotowe.
Ja mam starego i jest swietny w utrzymaniu :tak:
ja to siedzisko piankowe mam nowe kupiłam je całe tzn. ta pianke, budke, pasy i ten cały stelaż siedziska bo ta pianka na ten stry stelaż siedziska nie pasuje i płaciłam 599 zł zamówiłam je w sklepie internetowym
Masz adresik sklpeu?
hej laseczki!!ale krytykujecie tego buzza:-(ja juz bym chcila miec ten wozek w domu:-)wczoraj kupilismy pierszy sprzed do domku nowego pralke hehe...nie wazne ze lazienka nie zrobiona ale pralka jest hehe:-)a kafelki chce takie http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/carioca podobaja Wam sie?? mam nadzieje ze wtym tyg zakupimy je:-)

Cuudowne kafeleczki, bardzo mi sie podobaja:tak: Tylko trzeba dobrego fachowca dopolozenia bo jak sie spitoli krzywo wyjdzie.Ale sa przepiekne :tak:

Masz adresik sklpeu?
te siedzisko na allegro wystawiał sklep bubumarket i jak ja chciałam kupić to juz nie wystawiali ale napisałam do niech e-maila i mieli na stanie więc musiałam wybrać kolor(cena była od tego uzależniona) podałam adres i bez problemu wysłali za pobraniem następnego dnia siedzisko było juz u mnie.
ich strona to www.bubumarket.pl

Masz adresik sklpeu?
te siedzisko na allegro wystawiał sklep bubumarket i jak ja chciałam kupić to juz nie wystawiali ale napisałam do niech e-maila i mieli na stanie więc musiałam wybrać kolor(cena była od tego uzależniona) podałam adres i bez problemu wysłali za pobraniem następnego dnia siedzisko było juz u mnie.
ich strona to www.bubumarket.pl

A powiedz mi uzywalas straego siedziska jak kupilas nowe? No bo ja sie wciaz wacham kupic nie kupic.Mam p-rzeciez jeszcze 3 inne wozki wiec sama nie wiem...Moj wozek jest w idealnym stanie wiec nie wiem czy sie zdecydowac na to mniejsz siedzisko czy poprostu juz zostac przy tym co mam.Ach waga zodiakalna wychodzi ze mnie..

reklama
Witam serdecznie:-)
Interesuje mnie zakup klasycznego wózka retro firmy emmaljunga lub inglesina.
Póki co wynalazłam je na stronie www.bobowozki.com.pl
Czy znacie może jeszcze jakieś inne firmy które robią stylowe wózki?
Będę wdzięczna za info!
Pozdrawiam wszystkie Brzuszki:-)

Do góry