reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Eve, jak pierwszy dzień w pracy?
Ja wracam za 7 tygodni :-:)-:)-( Oj, jak mi się nie chce :no::no::no::no:

Dziewczyny, a jak wasze maluchy? Eve - słyszałam, tzn czytałam, że Ada chora :-(
Mój Gucio, odpukać, na razie zdrów. Od dwóch tygodni przewraca się na brzuszek, teraz to już bez przerwy chce tak leżeć, tylko odwrócę głowę a on już fika :-D Tydzień temu byliśmy na szczepieniu i lekarka powiedziała, że szybko się się rozwija, bo już dawno i nóżkami się bawi.
Za tydzień skończy 5 miesięcy - kurczę jak ten czas leci... A, i trochę nam zaczyna marudzić, bo ząbki mu idą. My my dajemy mu czopki, bo jak na mój gust to te żele są nic nie warte. A wy czegoś używacie? Sofik i Eve, wasze maluchy mają już ząbki?

reklama
DZIEWCZYNY JAKO ZALOZYCIELKA WATKU PLOTKARSKIEGO PUSZCZAM W ETER BARDZO WAZNA PLOOOOTE :))) OTOZ BEDZIEMY CIOTKAMI HAHA, NASZA ANIA NIE RZUCALA SLOW NA WIATR I MAMY KOLEJNEGO DZIDZIUSIA TYM RAZEM NA KWIECIEN PRZYSZLEGO ROKU:))))))))))

ANIA - sorry, ale musialam to zrobic, po prostu az geba mi sie smieje !!!!GRATULACJE!!!

DZIEWCZYNY JAKO ZALOZYCIELKA WATKU PLOTKARSKIEGO PUSZCZAM W ETER BARDZO WAZNA PLOOOOTE :))) OTOZ BEDZIEMY CIOTKAMI HAHA, NASZA ANIA NIE RZUCALA SLOW NA WIATR I MAMY KOLEJNEGO DZIDZIUSIA TYM RAZEM NA KWIECIEN PRZYSZLEGO ROKU:))))))))))

ANIA - sorry, ale musialam to zrobic, po prostu az geba mi sie smieje !!!!GRATULACJE!!!

ANIU GRATULACJE:-)nie ladnie tak nic nie mowic:-)super:-)

A powiedz mi uzywalas straego siedziska jak kupilas nowe? No bo ja sie wciaz wacham kupic nie kupic.Mam p-rzeciez jeszcze 3 inne wozki wiec sama nie wiem...Moj wozek jest w idealnym stanie wiec nie wiem czy sie zdecydowac na to mniejsz siedzisko czy poprostu juz zostac przy tym co mam.Ach waga zodiakalna wychodzi ze mnie..
nowe siedzisko kupiłam dlatego bo mi sie kolorki podobały, ale powiem ci, ze to stare jest bardzo dobre bo jest dużo większe, ma lepszy materiał wogóle nie brudzący a na tym piankowym wszystko widać, no i stare ma duzo większą budkę co sie bardzo w zimie np przydaje, to nowe znowu jest sliczne i wydaje mi sie, ze małemu było wygodniej w nim spać bo jest mięciutkie.
Jeśli masz inne wózki to myślę, że nie warto inwestowac w to nowe siedzisko skoro stare ma tyle plusów a poza tym lepiej kupic np terenowe koło bo to piankowe to porazka!

nowe siedzisko kupiłam dlatego bo mi sie kolorki podobały, ale powiem ci, ze to stare jest bardzo dobre bo jest dużo większe, ma lepszy materiał wogóle nie brudzący a na tym piankowym wszystko widać, no i stare ma duzo większą budkę co sie bardzo w zimie np przydaje, to nowe znowu jest sliczne i wydaje mi sie, ze małemu było wygodniej w nim spać bo jest mięciutkie.
Jeśli masz inne wózki to myślę, że nie warto inwestowac w to nowe siedzisko skoro stare ma tyle plusów a poza tym lepiej kupic np terenowe koło bo to piankowe to porazka!
A to napewno!Terenowka musi byc, bo wycieczki na plaze to byla troche porzk jak dla mnie.
Ania gratulacje, mam nadzieje ze ja wkrotve do ciebie dolacze.ale fajnie bo jakmi sie uda to bedziemy odliczac najpierw u Ani potem u mnie.Kto wie moze jeszcze jakas bruszkowa dolaczy.Pawimi moze ty chetna? hihi Poki co narazie odliczanie Gie-oski trwa!
Elvie 3 jak widac bubumarket sprawdzony.Ja niestety w pl sklepach nie kupuje wiec nie poradze.

Ania OGOMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Moj Fi nie ma jeszcze zbaków ale cały czas nad tym pracuje , dzis meczyly go 2h dopiero teraz poszedl spac :shocked2:

zmykam przeplynac wanne:-D

Witam serdecznie:-)
Interesuje mnie zakup klasycznego wózka retro firmy emmaljunga lub inglesina.
Póki co wynalazłam je na stronie www.bobowozki.com.pl
Czy znacie może jeszcze jakieś inne firmy które robią stylowe wózki?
Będę wdzięczna za info!
Pozdrawiam wszystkie Brzuszki:-)
silver cross - stara angielska klasyka....ogromne i piekne recznie robione skorzane gondole na wymyslnych stelazach z wielkimi kolami. Maja dwa modele Balmoral i Kingston.

Ślicznie dziękuję!! Do kwietnia mamy jeszcze dużo czasu.
Sprawdzę to angielskie, bo uwielbiam klasyczne wózeczki i już zdecydowaliśmy, że jeśli wózek to tylko taki:-)

Witam
dziewczyny co maja buzza 3 kolowego

Kumpela ma okazje do kupienia ale linka ktora zabiezpiecza wozek przez rozloeniem jest urwana, czy jak sie zlozy i nie zahaczy ta linka to on sie bedzie rozkładał?????? podczas jazdy autem???????????? czy w czyms to przeszkadza?????????????????? duza WADA

reklama
Myslę, że w bagażniku się nie rozłoży kiedys zapomniałam tą linką zabezpieczyc i sie nie rozłozył, jesli wózek jest w okazyjnej cenie to warto nie jest to moim zdaniem duza wada, a wózka się przecież tak często nie przewozi najważniejsze zeby dobrze jeżdził po drodze:tak:

Do góry