reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
mi sie podoba i wydaje mi sie solidniejszy od buzza.

Wózek jest mega solidny to taki typ , co nim byś troje swoich dzieci przewiozła i dalej by super wygladał . nie ma w nim co się psuć .:tak:ja mam używke i wyglada super , jedyne co się działo to zmechaciło się wnętrze gondoli i tyle .

a ja mam na zbyciu to gabkowe siedzisko z buzza, gorzej bo u mnie tego nikt nie kupi i nie wiem co mam z tym zrobic...moze ktoras z was chce? stan siedziska bardzo dobry bo malo uzywany...koloorek typowo na wiosenno-letni sezon (moim zdaniem). Jest to w sumie leciutkie to i przesylka niedroga, grosze pewnie....

pawimi na pewno, któraś z dziewczyn które planują kupić buzza albo krótko go uzywaja będzie chciała ty masz kolor sulphur jeśli dobrze kojarze tak??? na to typowo wiosenno-letni, ja mam porównanie tego piankowego siedziska z tym starym i uwazam, że to piankowe jest dużo gorsze, wszystko na nim widać, strasznie sie brudzi na tym starym nic nie widac nawet jak dziecko cos wyleje, przecierałam szmatka i gotowe.

to fakt, i szybko schnie, ale powiem ci, ze ja to stare raz prałam tak dla odświeżenia tylko ono praktycznie sie nie brudziło, mam je schowane w szafie i jak ostanio patrzyłam to wygląda jak nowe, tylko kolorki tych piankowych duzo ładniejsze.

ja to siedzisko piankowe mam nowe kupiłam je całe tzn. ta pianke, budke, pasy i ten cały stelaż siedziska bo ta pianka na ten stry stelaż siedziska nie pasuje i płaciłam 599 zł zamówiłam je w sklepie internetowym

oj to duzo troche...u mnie za niecale 3 stowki mozna juz calego buzza kupic w tych starszych kolorkach. Niestety ale nie ma on zadnej wartosci u nas i nie zabardzo moge sie go teraz pozbyc zwlaszcza po dolozeniu takiej kasy na te kolkowe urozmaicenia. Jestem zdana na ten wozek haha! Dobrze za mam cala mase innych, ktorymi jednak niestety nie wyrobie na zimowych spacerkach w terenie i taki typ jak buzz musi pozostac w mojej kolekcji.

reklama
Do góry