reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

dzisiaj mi dzieci zaplamowaly sobote, najpierw na 11.00 musialam olivera zawiesc na imprezke urodzinowa do kina a pozniej jonathana do chicago do szkoly na probe sztuki ktora wystawiaja za tydzien, pozniej z powrotem po olivera juz po imprezce a za godzine musze jechac do chicago (bagatelka godzine..) po jonathana ........juz mam ich dosc:))) dobrze ze vincent nigdzie dzisiaj nie chcial isc hihi:)))))))))))))))))

reklama
Witam!
moze go wyjmuj z lozeczka, na podlodze chyba bedzie bardziej bezpieczny...

a jesli chodzi o zmiane lozeczka, to wykonal decydujacy krok male lozeczko skladasz i chowasz, mowisz dziecku ze od dzis ma nowe lozko, zachwalasz jakie ono super, nowa podusia albo cos, kolderka kolorowa no i nie ma wyjscia, przeciez kiedys zasnie, nie rob z tego wielkiego halo tylko normalna kolej rzeczy wieksze lozko, bo juz urosl i tyle ;-)
oczywiscie lozko musi miec jakies barierki, zabezpieczenia aby maluch nie spadl
ja robilam dokladnie tak samo dwa razy, przy czym moj najstarszy syn dlugo mial problem ze spadaniem wiec mial taka specjalna barierke zmontowana ale obaj bardzo cieszyli sie ze maja inne, dorosle lozko a oli to wprost sie nie mogl doczekac na moment kiedy bedzie miec duze wyrko :) vincent jeszcze bedzie okolo roku w swoim lozeczku - u nas sa bardzo duze niemowlece lozka, poniewaz ma cala sypilanie tak urzadzona i tyle sie nad nia napracowalam :wściekła/y:to jeszcze ma czas az calkiem bedzie gotowy do wymiany mebli na takie dla przedszkolaka:tak:

moje dziecko wlasnie wygrzebalo kawalek blota z butow dziadka i wpieprzylo na moich oczach!!!! brrrrrr:baffled:

Ostatnia edycja:
hej babeczki!
Eve no wlasnie tak myslalam sobie o tym 4kolowym buzzie i przeciez jakby on nie mialnych kolek skretnych to porazka po caloscni jak na taki drogi wozio:p ale powiem wam ze nadal mi sie 3kolowy bardziej podoba:)
Gastone speediego tez widzialam wczoraj w sklepie i on ma naprawde duze siedzisko wiec spokojnie posluzy Twojemu synkowi!ja tez sie najpierw zdecyduje na speedi z gondola i akcesoriami a potem buzz...i widziesz kupujac speediego teraz potem bedziesz mogla do dwoch swoich wozkow(buzz,speedy)uzywac tych samych akcesorii...a gdzie Ty znalazlas spedziaka nowego za 180e plus wysylka?jaki kolor??
Pawimi nikt o tobie nie zapomnial:p:p:p to o mnie zapomnialsycie bo sie nie pytacie gdze jestem:p
Sofik jak samopoczucie??Twojemu mezowi podoba sie buzz??

geo-oska podoba , podoba Chodz jemu to wszytko jedno wazne z emi sie podoba i mam to co chce, taki Typ :-p

Tylko mnie to wkurza ze gondola i wszytko sie tak rusza ale po obciazeniu juz nie, ufff naszczescie....

Ja czuje tak sobie, po całym dniu zdycham ,wczoraj chcialam isc spac wczesnije ale sie udlo, bo maly o 23 zaczol tak szalec, ze myslam ze zwariuje:rofl2: kopal wypinal sie, brzuch twardy jak kamien, do tego duzy bol w pachwinie i kroczu :baffled:
ale juz blizej niz dalej, juz sie nie moge doczekac kiedy bed ejuz po i synek bedzie z nami....

Niedziela sloneczna u nas moze wybierzemy sie na jaks wycieczke , ja to bym sobie pojechala and morze...

miłej niedzieli...

hej babeczki!
Eve no wlasnie tak myslalam sobie o tym 4kolowym buzzie i przeciez jakby on nie mialnych kolek skretnych to porazka po caloscni jak na taki drogi wozio:p ale powiem wam ze nadal mi sie 3kolowy bardziej podoba:)
Gastone speediego tez widzialam wczoraj w sklepie i on ma naprawde duze siedzisko wiec spokojnie posluzy Twojemu synkowi!ja tez sie najpierw zdecyduje na speedi z gondola i akcesoriami a potem buzz...i widziesz kupujac speediego teraz potem bedziesz mogla do dwoch swoich wozkow(buzz,speedy)uzywac tych samych akcesorii...a gdzie Ty znalazlas spedziaka nowego za 180e plus wysylka?jaki kolor??
Pawimi nikt o tobie nie zapomnial:p:p:p to o mnie zapomnialsycie bo sie nie pytacie gdze jestem:p
Sofik jak samopoczucie??Twojemu mezowi podoba sie buzz??
Na ebayu oczywiscie ! :-)

geo-oska podoba , podoba Chodz jemu to wszytko jedno wazne z emi sie podoba i mam to co chce, taki Typ :-p

Tylko mnie to wkurza ze gondola i wszytko sie tak rusza ale po obciazeniu juz nie, ufff naszczescie....

Ja czuje tak sobie, po całym dniu zdycham ,wczoraj chcialam isc spac wczesnije ale sie udlo, bo maly o 23 zaczol tak szalec, ze myslam ze zwariuje:rofl2: kopal wypinal sie, brzuch twardy jak kamien, do tego duzy bol w pachwinie i kroczu :baffled:
ale juz blizej niz dalej, juz sie nie moge doczekac kiedy bed ejuz po i synek bedzie z nami....

Niedziela sloneczna u nas moze wybierzemy sie na jaks wycieczke , ja to bym sobie pojechala and morze...

miłej niedzieli...

Ja sama sienie moge doczekac twojej dzidzi hihi I zdjec w buzzie!!:-)
A tak wogolekobietki milej niedzieli zycze.Uciekam ci ja kochane bo maz buleczki przywiozl na sniadano.Wpadne wieczorkiem. Sloneczko pieknie swieci wiec dzien trzeba wykorzystac maksymalnie.Paaa:-)

No tak juz marzec, ale zimny ten pierwszy marcowy dzien
Bylismy na plazy i chwile bez rekawiczek rece tak mi zmarzly ze ucieklam do auta

Ja wczoraj szukalam fotelika maxi cosi ale nie ma za bardzo ofert, moze Gastone pomoze tak jak obiecala, jak znajdzie chwilke ;-)
ale za to gadalam z dziewczyna co ma Joolza i ma do niego torby, mowila ze sa super, takze ja tez bede zamawiac te dwie co sa w akcesoriach Joolz

gieoska - JAKIE WIELKIE POSTY STAWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boi sie ze ja nie zauwaza ha ha ha.....
u nas pogoda do du....zimno jak na arktyce jakiej co to za marzec :((((( maz robi dzis sniadanko bo nie chcialo nam sie tylka ruszac przy takim zimnie rano i nie pojechalismy do knajpki. Pozniej na zakupki, musze prezent kupic bo oli przeciez dzis kolejna imprezka urodzinowa wieczorkiem.

reklama
Czesc kochane.Wrocilam wlasnie ze sklepu.Bylam przymierzyc speediego i nie bylo.ale uwagaaa KUPILAM JANE huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
50 procent wyorzedarzy i kuopilam ostatni za 250 euro !!! szooooookk
lalalal lalalal ale jesten przeszczesliwa!!!!
oto zdjecia:

Załączniki

• P1000881.jpg
    P1000881.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 47
  • P1000882.JPG
    P1000882.JPG
    67,1 KB · Wyświetleń: 49
  • P1000888.jpg
    P1000888.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 45
  • P1000891.jpg