reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

coraz bardziej zaczynam myslec ze na wakacje pojedziemy ze starym wózkiem i dopiero zajme się na spokojnie porządnym wózkiem:tak: bo boje sie że wybiore na hop siup i nie bede zadowolona..
Icoo pluto z siedziskiem pobija wszyyystkie:tak: wiec szukam na razie jego po sklepach:tak:

Pawimi szyyyybko won z domu- wyganiaj męża :) troche ruchu zawsze się przyda....

reklama
jeśli chodzi o zoopera to lepiej Twist czy Hula?
Na moje oko laika i przez internet to ja ciężko dostrzegam różnice:-(
twist jest najprostsza wersje, hula jest ciut bardziej zbajerowana i chyba bardziej dla mniejszego dziecka niz twist - jest bardziej obudowana i ma chyba inny palak.
Wlasnie wrocilismy - 17 km z cala trojka dzieci:-) olis ledwo dojechal, plakal po drodze kilka razy ze juz nie moze;-) bedzie pewnie spal jak zabity po takiej wycieczce.
aaa, i jeszcze dwie rzeczy mi sie przypomnialy....madzik - peg perego pliko nie kupuj, dla mnie za bardzo plastikowy (moniadan -nie zastrzel mnie bo chyba Ty mialas dla swojego synka ;p), zle sie podbija (na 10 mam 9 narzeka na podbijanie, nawet te ktore sa zakochane w swoim pliko) no i ogolnie to jest wozek z troche innej beczki niz polecana przeze mnie aria.
Natomiast jesli chodzi o pluto - to ja go z poczatku nie lubialam, chwile mi zajelo zanim sie do niego przyzwyczilam, i nawet bylam zla bo tak mi sie podobal ten wozek i chyba sie cudow spodziewalam :) teraz go bardzo lubie, nauczylam sie chyba nim jezdzic. Moje dziecko go tez lubi i jest mu w nim bardzo wygodnie. Kazdy zreszta z moich pojazdow jest calkiem inny i zupelnie sie inaczej prowadzi. Do kazdego trzeba miec inne podejscie.

Ostatnia edycja:
Witam,

Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety cierpie na hroniczny brak czasu :(
Zamierzam sie na kupno nowego wozeczka , bo Buzz zaczyna sie ciezko prowadzic z Marcelkiem. Zastanawiam sie nad CYBEX CALISTO -- czy mozecie cos powiedziec na temat tego wozka :)

Witam,

Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety cierpie na hroniczny brak czasu :(
Zamierzam sie na kupno nowego wozeczka , bo Buzz zaczyna sie ciezko prowadzic z Marcelkiem. Zastanawiam sie nad CYBEX CALISTO -- czy mozecie cos powiedziec na temat tego wozka :)

BYle dalej od cybexa :) śliczne ale jakość do bani :-(

madzik, hehehe, widzę że i Tobie się udzieliło :)
Ale, ja tu powiem, że ja bym kupiła ten: NEW,JANE CARRERA ANIVERSARIO WySyŁ kurier gratis (714391569) - Aukcje internetowe Allegro :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak dla mnie extra super wózek

Wózki jane to chyba w ciemno mozna kupowac , bo oni to raczej wszystkie mają udane . Super

reklama
Eve myslałam nad Jane, ale szukam parasolki....
Zamierzamy kupić samochód dla mnie mały, np jak Citroen C3 a ten za wielkiego bagażnika nie ma:-(

Karolina_Marcel juz mi dziewczyny wybiły Callisto z Cybexu:-D wygląda ładnie ale jak ma mi się rozlecieć to dziękuję za taką cene...:baffled: choc dają gwarancji podobno na 2 lata..

Do góry