reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
hej dziewczynki kochane:-)ja sie dzis pozbywam Mai z domu i musze przejrzec wszystkie ubranka po niej czy cos sie nada dla synka:-)

pewnie ch....... wycofali gdzie indziej i pozbywają się u nas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ufaj tu znanej firmie :angry:
dokladnie:-(przykre to ze u nas kupuje sie ta marke i tak naprawde niewiele osob wie o tym szkodliwym czynniku:wściekła/y:
u nas byla dosc powazna panika z tymi smoczkami, oczywiscie avent tez jako ostatni zamienil produkcje na te BPA free:wściekła/y:

Pawimi czyli w smoczkach aventu tez jest ten BPA??a jak nie ma to tez powinna byc info ze free BPA tak??

dziewczyny nie wiecie gdzie mozna kupic proszek do czyszczenia sterylizatora??bo na allegro za bardzo nie widac tego!!

Ania widzialam te szklane butelki canpola na necie ladne sa i nie drogie:-)

w smoczkach DO BUTELEK nie ma i nigdy nie bylo bpa bo sa z silikonu a nie platiku, byt tylko w smoczkach-uspokajaczach, u nas na wsaystkich tych nowych sa oznaczenia ze bpa-free....
a co tu takie pustki drugi dzien?
Eve....podczytuje sobie ten was szpiegowski watek i nie chce sie wam tam wtracac ale na pomste bo pana boga powiedz swoim kolezeankom zeby sobie wszelkie Graco z glowy wybily:szok::szok::szok: az mnie lapa swedzi zeby walnac jakiego posta ale tak jak mowie...nie chce wlazic w czyjs watek, tam raz goscinnie moglam;-)no ale wiecej nie wypada tylko ze jak to czytam to.....ehh, acha i koles ktory tak tanio te arie sprzedaje na allegro....to sa arie od nas z usa, w prostszej wersji niz te europejskie (bez folii przeciwdeszczowej i tej oslonki na nozki) i u nas sa bardzo tanie bo to modele z konca 2007, u nas sa tansze niz te 400 zlotych ktore on za nie chce...

w smoczkach DO BUTELEK nie ma i nigdy nie bylo bpa bo sa z silikonu a nie platiku, byt tylko w smoczkach-uspokajaczach, u nas na wsaystkich tych nowych sa oznaczenia ze bpa-free....
a co tu takie pustki drugi dzien?
Eve....podczytuje sobie ten was szpiegowski watek i nie chce sie wam tam wtracac ale na pomste bo pana boga powiedz swoim kolezeankom zeby sobie wszelkie Graco z glowy wybily:szok::szok::szok: az mnie lapa swedzi zeby walnac jakiego posta ale tak jak mowie...nie chce wlazic w czyjs watek, tam raz goscinnie moglam;-)no ale wiecej nie wypada tylko ze jak to czytam to.....ehh, acha i koles ktory tak tanio te arie sprzedaje na allegro....to sa arie od nas z usa, w prostszej wersji niz te europejskie (bez folii przeciwdeszczowej i tej oslonki na nozki) i u nas sa bardzo tanie bo to modele z konca 2007, u nas sa tansze niz te 400 zlotych ktore on za nie chce...

Pawimi kochana no mi wlasnie chodzi o smoczki uspakajajace a nie do butelek u nas oczywiscie nie ma na smoczkach informacji ze nie zawieraja tego swinstwa bo musza sie przeciez gdzies pozbyc ferelnego towaru wrrr:-(
Ja tez potwierdzam co Pawimi pisze GRACO sa beeeeeeeeeeee:-(wiem z doswiadczenia:-)Pawimi facet chce zarobic na tych arie dlatego zawyza cene!

tu jest wlasnie napisane na smoku:http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3371298 a tu to bpa free tyczy sie tylko butli czy sterylizatora tez?? http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3251285 ja mam troche starszy model ale tak samo wyglada...

Ostatnia edycja:
sterylizator nie mial nigdy BPA, konkretnie te modele sa od poczatku 2008 roku, to jest calkiem inny niz ten co ty masz, ty masz pewnie nie z IQ, bo ten sobie sam elektronicznie sensorem wybiera co i jak dlugo sterylizowac,niemniej jednak zaden z nich nie ma BPA. A wogole to gdzie wyscie sie wszystkie podzialy????

Ostatnia edycja:
Kochane laseczki a ja dzis dostalam taka wiadomosc" Szanowni Państwo,

Informujemy, iż w połowie września 2009 dostarczona zostanie ostatnia dostawa kolekcji wózków dziecięcych Quinny 2009 Buzz 3 oraz Buzz 4 w promocyjnych zestawach wraz z ciuszkami.

Zapraszamy do składania zamówień!

Od października 2009 na rynku polskim pojawi się najnowsza kolekcja Quinny 2010!

Aby zapoznać się z kolekcją zapraszamy na targi Kind + Jugend, które odbędą się w dniach 17-20.09.2009 w Kolonii.

Pawimi wiesz cos o nowej kolekcji??:-):-):-):-)

reklama
goska nie wiem, ale w takim razie wystawia ta kolekcje pewnie u nas na targach we wrzesniu.
ania - ja tez nie slyszalam o proszkach do sterylizatora ale wiem ze moj maz czyscil go jakims srodkiem przeciwko odkladaniu kamieniowi i mineralom z wody kranowej a poza tym uzywalismy tylko specjalnej wody takiej jakiej sie do zelazek wlewa. Nie wiem jak to po polsku sie mowi, destylowana?

Do góry