reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

pawimi on tylko na noc je raz butle a tak to na cycu;-)Widze ze cięta jestes na buzzza:-D:-D
A powiedz mi jak ci sie sprawuje I'coo pluto ????

Ja jakos spac nie moge :-(

reklama
sofik, to zostaw buzza a tu kup coś fajnego taniego. Może Ci sie trafi taka okazja jak mi :-) Kupiłam Jane z kolekcji 2008 i zapłaciłam o 50% mniej :tak:

oj ale mi sie szukac nieche po skalpach wozka bo nie bedzie na to czasu :-(
najchetniej to bym tu cos kupila ale zwykla spacerówka mi nie pasuje bo Fi jeszcze dobrze nie siedzi a w buzzie siedzi mu sie wygdonie :-( a wtej co mam po Sofii satarym wogole kreci sie i niechce nawet 5 min siedziec;-)

Oj mam mysli zeby kupic 2 buzza:-D:-D:-D

pawimi on tylko na noc je raz butle a tak to na cycu;-)Widze ze cięta jestes na buzzza:-D:-D
A powiedz mi jak ci sie sprawuje I'coo pluto ????

Ja jakos spac nie moge :-(
pluto do galerii nawet polubilam. Troche skrzypi ale nie tak jak buzz:wściekła/y: moj maly go lubi bo to obszerny i wygodny wozeczek. a na buzza no tak...w sumie jestem zla bo wywalilam tyle kasy na te akcesoria i w wozek dalej do bani jest.Szkoda mi kasiory ....ten Bugaboo a buzz jak niebo i ziemia.

w wiekszych tych tradycyjnych vanach napewno (wlasnie u nas MPV mowi sie tylko konkretnie na ta mazde a reszta to vany:) ale w takiej mazdzie (ona jest wyjatkowo kompaktowa i sporo mniejsza od klasycznych vanow amerykanskich)ja miescilam tylko wozek parasolke,badz mala spacerowke a duzy to tylko stelaz... gondole wozilam w srodku. Psuje sie konkretnie mazda, najbardziej rzetelnym samochodem bylby van toyoty i hondy, ewentualnie jeszcze nissan, fordy juz tez maja problemy ze skrzynia biegow. Moja mazda w ciagu niespelna 3 lat miala dwa razy problem ze skrzynia i raz z ukladem kierowniczym gdzie ponad 6 tygodni czekala w serwisie na czesci a ja musialam jezdzic malym gnojkiem z wypozyczalni. Acha i to byl kompletnie nowy samochod pachnacy fabryka uzywany tylko przeze mnie :( Moj maz juz 6 lat jezdzi uzywana toyota camry ktora kupilam mu po jego przyjezdzie i nigdy nie miala najmniejszej usterki.

Mi sie wydaje ze to zalerzy na jakie auto poprostu natrafisz. Ja mialam mazde przez 4 lata tez nowiutka i nigdy mi sie nic nie popsulo. Co prawda inny model niz ten o kturym piszecie. Ale bylam naprawde zadowolona.
Jesli dobrze pamietam (wydaje mi sie ze widzialam na zdejciach) ty masz chrysler pacifica? I jak zadowolona jestes? bardzo ladny samochod. Moja mama miala ale sprzedala jakies dwa lata temu bo caly czas cos jej sie psulo w tym samochodzie. Wiec z tymi samochodami to jest chyba tak ze zalerzy na jaki natrafisz. Jednemu sie nie psuje a drugiemu sie sypie.

ha ha:) no to ladnie :) no moj dzieki bogu zrobil ponad 25 tysiecy mil juz i nie mial ani jednej ustereczki, tylko ja mam specjalny model przerabiany na swoje indywidulane zamowienie - hybryda, zreszta masz racje, te modele ktore wyszly w 2004 roku nie mialy zbyt pochlebnych recenzji, dopiero pozniej chrysler sobie to do serca wzial i ulepszyl swoje slabe punkty w tym samochodzie.
a tu syn mi wyslal na facebooku specjalny raport o polakach na obczyznie mowiacych po angielsku :)
[video=youtube;Qpgp4DgnIug]http://www.youtube.com/watch?v=Qpgp4DgnIug&feature=player_embedded[/video]

Ostatnia edycja:
aaa, ja swoim samochodem jezdze dopiero troche ponad poltora roku a teraz doczytalam ze twoja mamusia sprzedala go 2 lata temu to miala zdecydowanie jeden z tych starszych modeli. Dusia a ty masz nasza klase albo facebooka? jak cos to dawaj maila na priva wysle ci zaproszenie....

reklama
Te bez BPA czesto maja napisa na opakowaniu " BPA free" no i na tych dobrych jak pisze pawimi ten plastyk jest taki mniej przezroczysty
wlasnie zauwazylam ze butle TT co sa na allegro nie wszystkie maja bpa free

dobre pytanie
Emka piła z nich od urodzenia i dzis mnie olśniło ze ona ma juz 3 m-ce i musiałaby miec wiekszy smoczek a ze nie mam wiekszego do TT to postanowiłam dac jej Avent
a pytanie dobre dlatego , ze ona ostatnio mało mi je i moze przez to ze jej wolno leci z tego smoczka 1
juz sama nie wiem
a TT jest w Polsce??
wlasnie sa roznego rodzaju smoki do tych butli TT..tj w avencie ze od 0-3m,3-6mcy itp??
Problem sie rozwiązał, chciałam dac Emci z Aventu ale zaczęła płakac ;-)
zamówiłam jej wieksze smoczki na allegro,
dobranoc, juz ledwo widze klawisze
daj namiar na te smoczki
bedzie wam sie snic taka jedna wielka,ogromna butla cala z plastiku z BPA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) na koncu smoczek w postaci trupiej czachy....
oj nawet nie wiesz jak ja zle spalam przez te cholerne butelki...chcialam je uzywac przy drugim dziecku ale teraz na 100%bede chciala je oddac i kupic TT tylko nie wiem czy te butelki z TT beda mi pasowac do sterylizatora ktory tez jest z aventu jak myslicie??
Cholera, Pawimi mówisz ze mam te butle do d...y?? Wywalę je do kubła w takim razie.

Wózeczek wygląda tak:
super kolorek:-)a corka jaka zadowolona:-)

Dziewczyny a czy avent stosowal tylko ta szkodliwa substancje do tworzenia butelek czy moze tez do innych swoich produktow??np.pojemnikow na zywnosc??
I uwazacie ze te butelki TT sa tak samo dobre jak aventy??i skoro zdecyduje sie na butelki TT to czy smoczki uspakajajace tez mam kupic z tt zeby byla ta sama seria czy moge z aventu??

Takie mam teraz wyzuty ze tyle czasu corke trulam ze masakra:-(

Do góry