Dziewczyny jasne ze ja mam cot bed, ale nie o to chodzi.Moje dziecko wogole jest takie ze niestety spania nie bedzie jesli lozko bedzie jako normalne.Pamietajcie ze kade dziecko jet inne, i jak go klade na normalnym lozku nie ma mowy o spaniu, jest ciagle zwiedzanie pokoju, grzebanie w szafch i takie tam.Wiec jakby to powoiuedziec do spania pozostaje mi zniewolenie mojego maluszka przez co on wcale nie jest nie szczesliwy.Oczywicie przymierzam sie do normalnego lozeczka, ale az sie boje co to bedzie.
reklama
Witam!
Bylismy na miescie karmic labedzie, pozniej kebab (ale sie najadlam) i zakupy, widzialam chyba z 10 quinny na miescie, wiekszosc trojkolowych, bo ja teraz za kazdym wozkiem jak wariatka sie ogladam
Gastone Twoj synek jest juz duzy i nic dziwnego ze sie wspina jak jest w lozeczku, moze go wyjmuj z lozeczka, na podlodze chyba bedzie bardziej bezpieczny...
a jesli chodzi o zmiane lozeczka, to wykonal decydujacy krok male lozeczko skladasz i chowasz, mowisz dziecku ze od dzis ma nowe lozko, zachwalasz jakie ono super, nowa podusia albo cos, kolderka kolorowa no i nie ma wyjscia, przeciez kiedys zasnie, nie rob z tego wielkiego halo tylko normalna kolej rzeczy wieksze lozko, bo juz urosl i tyle ;-)
oczywiscie lozko musi miec jakies barierki, zabezpieczenia aby maluch nie spadl
Bylismy na miescie karmic labedzie, pozniej kebab (ale sie najadlam) i zakupy, widzialam chyba z 10 quinny na miescie, wiekszosc trojkolowych, bo ja teraz za kazdym wozkiem jak wariatka sie ogladam
Gastone Twoj synek jest juz duzy i nic dziwnego ze sie wspina jak jest w lozeczku, moze go wyjmuj z lozeczka, na podlodze chyba bedzie bardziej bezpieczny...
a jesli chodzi o zmiane lozeczka, to wykonal decydujacy krok male lozeczko skladasz i chowasz, mowisz dziecku ze od dzis ma nowe lozko, zachwalasz jakie ono super, nowa podusia albo cos, kolderka kolorowa no i nie ma wyjscia, przeciez kiedys zasnie, nie rob z tego wielkiego halo tylko normalna kolej rzeczy wieksze lozko, bo juz urosl i tyle ;-)
oczywiscie lozko musi miec jakies barierki, zabezpieczenia aby maluch nie spadl
hej babeczki ale naskrobalyscie od wczoraj...nadrobie czytanie dopiero w poniedzialek
Sofik mam do ciebie pytanie o twojego buzza..otoz bylam dzis w sklepie i jezdzialam sobie buzzem 4kolowym i czy te przednie kolka sa obrotowe??bo w tym co ja jezdzilam one sie nie krecily...jak jest w koncu??bo jesli one nie sa obrotowe to lipa!!napisz jak u ciebie jest:-):-)
Sofik mam do ciebie pytanie o twojego buzza..otoz bylam dzis w sklepie i jezdzialam sobie buzzem 4kolowym i czy te przednie kolka sa obrotowe??bo w tym co ja jezdzilam one sie nie krecily...jak jest w koncu??bo jesli one nie sa obrotowe to lipa!!napisz jak u ciebie jest:-):-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Ja nie Sofik, ale pewnie kółka były zablokowane, bo one też się obracają :-)
Eve ma racje byly zablokowane ...
A one sie kreca o 360 stopni...
Widac to na tym filmiku: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=KBsBFZx4dag"]YouTube - Quinny Buzz 4 Pushchair - Kiddicare[/ame]
minut 2:11 :-)
Czesc dziewuszki.Ja wciaz poszukuje jane aleee uwaga hhuh wciaz chya biore po uwage speediego hih (gie-oska chba mialas racje hihih), jutro jeszcze przymierze malego dokladnie w sklepie i jesli bedzie pasowalo to biore nowy bo jest oferta za 180 euro plus koszty przesylki.mam nadzieje ze bedzie pasowal hehe.tak pomyslalam na chlopski rozum a moze babski ze jak kupie nowego speddiego to posluzy mi jeszcze dla drugiego dziecka, bedemigla sobie go uzywac z foteilkiem ktory mam i jak dla drugiego dzieka kupiue gobdole do buzza tez bvdziepasowac tu.No i potem go sprzedam jeszcze.A tak kupie uzywane jane, i kto wie moze juz nie posluzy potem dla drugiego dziecka? Wkazdym raie zobaczymy jutro i jesli sie zdecyduje to kupuje go jutro.Ale nie mowie jeszcze na 100 procent, bo jescze raz musze mierzyc malucha do wozka na spokojnie bez emocji i kierowania wzroku w strone jane!
beakta
Mammy of boys & girl
Za toba kobieto nadazyc nie mozna
a ktos tu jeszcze pamieta o mnie na tym watku ????? hehe, nikt nawet nie zapytal gdzie jestem
((((( bbbbbuuuuuuuuu...
Jasne ze buzz 4 ma obrotowe kolka)) Gastone...chyba potrzebujesz trzeci typ wozka do wyboru ha ha
A sofik jak tam? pewnie z rodzinka sie cieszy....
((((( bbbbbuuuuuuuuu...
Jasne ze buzz 4 ma obrotowe kolka)) Gastone...chyba potrzebujesz trzeci typ wozka do wyboru ha ha
A sofik jak tam? pewnie z rodzinka sie cieszy....
reklama
beakta
Mammy of boys & girl