reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Ciekawe ile ja bede czekac....
ale dobrze ze sie da...pamitam jak corka do dublina jechalam 180km po paszport cala wtprawa bo miala 1.5 miesiaca....
i to zdjecie zeby zrobic :-D to jest najlepsze...

a ja czekam na Meza i core i tate wlasnie wracaja z lotniska:-)

reklama
sofik ty jeszcze czuwasz?? ale pozno maja przyjechac a co to taki pozny lot?? pewnie sie cieszysz, jak dzis pamietam jak sie cieszylam na przyjazd staruszkow choc to bylo 13 lat temu!!!

Ja juz spadam, dzis wstalam przed 8 bo maly do przedszkola szedl, jutro dluzej pospie
Dobranoc i milego po poludnia co dla niektorych :-)

u mnie juz 6 wieczor wiec weekend pelna geba sie zaczyna :) wrocilam przed chwila z garazu bo maz stwierdzil ze zrobi dobry uczynek i odbierze malego ze szkoly, ale fajnie nie musze jechac!!! Dzis oczywiscie siedzialam w domciu bo odwiozlam olivke oczywiscie w pizamie do szkoly i wrocilam do chalpy i tak sie rano zagrzebalam w laptopie ze nie wyrobilam .....zadzwonilam do swoich bab powiedziec ze dzis pracuje z domu he he:))) zreszta dzis i tak one ida o 2.30 do domu a ja zawsze jestem najpozniej do 3 wiec po co jechac o 12.00?? :)) jak piatek to piatek....W poniedzialek znowu od rana ...mam kilka spotkan zaplanowanych a zapomnialam ze szkola ma wolne bo jakies pseudo swieto jest :(( maly bedzie w domu siedziec a ja do roboty eeeh

Pawimi tobie to dobrze, ja własnie siedze z rodiznka i gadamy!!!
M jutro do pracy ...wiec juz powoli idziemy spac....

Miłej nocki i weekndu:-)

Witam sie dziewuszki.Ja przezylam chwile grozy z rana.Moje dziecko ogladalo ladnie bajke w lozeczku, ja poszlam do kibelka.Nagle slysze huk, wpadm a noje dzieco wypdlo z lozeczka,Krew sie leje, ja sie trzese ze strachu, ale na szczescie to byla tylko mocno rowalona warga i cala broda starta.Jezuu jak to nie wiem juz co mam robic.Moj maz mowi ze ze mna do psychiatryka pojdzie bo ja za dieckiem caly czas oczami wodze.Boje sie ze mus ie cos stanie.I tak go pilnuje wiecej jak oka w glowie i masz.Poszlam do kibelka, ktory jest w sypialni i chwila i bach.Jak pomyslalam co sie moglo stac to plakalam z po godziny.Na szczescie moje dziecko pomimo rozlewu krwi i spuchniete wargi plakal tylko minutke.On dzielny chopak jest, malo tego myslalam ze mleka nie bedzie jadl bo przeciez warga jak bania a ona bach butla w buzie i usmiech od ucha do uchaBoze jak ja kocham tgo swojego synka, i chyba naprawde trzeba ze mna do psychiatryka bo tak sie o niego boje....

aaa i didam ze to nie chodzi o szczebeki w lozku, moje dziecko nie przeklad nogi przez lozko tylko sie na rekach podnosi jak oglada bajke i chyba za brdzo sie podnios i przewinal w pasie i bach...

Witam sie

gastone a nie lepiej kupic łozko dla maluszków takie jak ma moja córka, ona w takim spi jak skonczyla poltora roku
Bo z tymi lozeczkami tak bywa ze dzieci fikaja ...

Dobrze ze tylkot ak sie skonczylo....

Ostatnia edycja:
Sofik to twoje lozeczko to takie typu cotbed? Bo ja wlasnie takie mam. Na razie szczebelki itd a pozniej zostaja same "szczyty" i dla wikeszego dzieciaczka wlasnie okolo poltorarocznego. Okupilam takie i niewiedzialam zcy to bedzie pozniej przydatne.

reklama
Do góry