reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witam sie

Ale ruchome kola w buzie hehehe moj ma lekko ruchome ale nie az tak heheheh:nerd:

podczytuje was ale jak byli goscie nie mialam anwet jak skrobnac pislam tlyko jak cos mnie zaciekawilo albo byly foteczki maluszków z brzuszka...

MOj Fi za 2 dni konczy 5 miesiacy :shocked2: ale ten czas gna, pozatym juz niezly łobuziak , slicznie sie rozwija, pieknie trzyma glowke, raczki umie wykorzystac juz do trzymania grzechtek i zabawek, unie sie obracac na boczki i wogolema juz 65cm i 7kg

pozdrawiam i postaram sie pisac czesciej

Witaj Sofik!
Moja Ada wczoraj skończyła 5 m-cy :tak: Nie wiem ile teraz waży ale 3 tyg temu 6,5 kg, jest też dość długa bo ma 69 cm. Wstepuj częściej.

To jakiś blef z tymi kołami :tak:
strasznie to wyglada...a Tobie zacina sie to przednie kolo jak jedziesz??
Gosia, ale piękną masz córcię :tak:
dziekuje:-)ladna jest ale jaka niegrzeczna no masakra..mam nadzieje ze jej brat bedzie grzeczniejszy bo juz czasami brak mi sil do niej!!
Witam sie

Ale ruchome kola w buzie hehehe moj ma lekko ruchome ale nie az tak heheheh:nerd:

MOj Fi za 2 dni konczy 5 miesiacy :shocked2: ale ten czas gna, pozatym juz niezly łobuziak , slicznie sie rozwija, pieknie trzyma glowke, raczki umie wykorzystac juz do trzymania grzechtek i zabawek, unie sie obracac na boczki i wogolema juz 65cm i 7kg

pozdrawiam i postaram sie pisac czesciej
Pamietam jakby wczoraj sie Twoj Filip rodzil a tu prosze juz 5mcy polecialo..strasznie szybko!
Witaj Sofik!
Moja Ada wczoraj skończyła 5 m-cy :tak: Nie wiem ile teraz waży ale 3 tyg temu 6,5 kg, jest też dość długa bo ma 69 cm. Wstepuj częściej.
No i Twoja corcia tez niewiadomo kiedy skonczyla te 5mcy:-)

Ciekawe jak Pawimi na urlopie i czy bedzie cos sie do nas odzywac??

gie-oska, kółko wysrczy nasmarować i nic się nie zacina :tak:
Ja się zastanawiam czy nie sprzedać buzza bo chcę ten drugi wózek, zmusz mnie do tego brak miejsca, zabawki powiekszją w zastraszającycm tempie i mieszkanie powli się zagraca. Wózek trzymam w mieszkaniu (niecałe 40m) bo na klatce się boję :-)

reklama
Do góry