reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

no tak, wlasnie taki mam zamiar bo bardzo lubie te targi. Ciezko sie jest na nie dostac bo oczywiscie pierwszenstwo maja celebryci i dziennikarze co uwazam jest zupelnie bez sensu bo gwiazdy i tak beda otrzymywac te produkty i to za darmo a w sumie to klienci, realni ludzie maja testowac to co producent ma do zaoferowania bo to oni beda oceniac czy cos pozniej kupia i jakie powodzenia ma dany produkt. W kazdym razie wybieram sie i jak beda (byly wlasnie w ubieglym roku ale jakos bokiem to stanowisko obeszlam)to postaram zapoznac sie z tematem. Jak masz niedaleko jakis sklep z eksluzywnymi wozkami (nie mam na mysli BabiesRUs :)) to powinny sie one wkrotce pojawic, tak przynajmniej jest u mnie.

No wlasnie niewiem jak to bendzie z tymi wozkami bo nawet w Angli one sa chyba tylko sprzedawane przez telefon na zamuwienie. Bo nawet na ich stronie nie mozna kupic. To niewiem czy maja je w sklepach.

reklama
hej laseczki!!

Pawimi ja tez czekam na Twoja relacje z targow wozkowych...mam nadzieje ze jakies nowosci o buzzie przyniesiesz:-)a kiedy one dokladnie sa??
Super te torby kupilas dla synka:-)I milego wypoczynku zycze:-)

dziewczyny Wy tez tak macie jak na tym filmiku?? [video=youtube;o591VyW0pNU]http://www.youtube.com/watch?v=o591VyW0pNU&feature=related[/video] troche mnie to przeraza??

patrzcie babaeczki na allegro pojawily sie nowe zappy czyli jest szansa na noewbuzzy:-) NOWOŚC 09 MINI Wózek Quinny Zapp Twine spacerowy (695667640) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo ciekawe bo tego nie ma na orginalnej stronie ani w zadnych blogach i newsach odnosnie nowosci quinny, chyba ze cos gdzies przegapilam.....
Dziewczyny mogę mieć ten Jane carrera za 859 zł myślicie że warto?? Pawimi ??/
mysle ze warto, to pieknu wozeczek, co prawda nie widzialam go nigdy na zywo ale raczej ma przewage pozytywnych recenzji i moim zdaniem wyglada na wozek z wyzszej polki:tak:
nie, nie mam tak jak na filmiku, cos tam sie rusza ale nie jak tutaj, chyba nie uzywalabym tego wozku wcale gdyby cos takiego sie dzialo.
Dzis jeszcze chwilke bede zagladac a po poludniu juz jedziemy na lotnisko:-)

Kurcze miałam dziś jechac zobaczyć ten wózek do Askotu a musze zostać w domu, bo bawie się w niańkę. Sasiadka poprosiła bym zajęla się jej Julką (5,5 m-ca) na godz. i akurat jak ten sklep jeszcze otwarty, moze jutro, a najwyżej zadzwonię by zarezerwali. Tylko że zostały dwa kolory. Z dwojga złego wezme chyba te air (jak sie zdecuduję), jest podobny do caprio buzza :-D

reklama
Do góry