reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Cześć dziewczyny ;)
No, faktycznie pustki, tydzień mnie tu nie było i myślałam, że się naczytam, a ty prawie nic :(
Ja jestem trochę zalatana w związku z naszą budową, wybieraliśmy płytki i takie tam, oczywiście te co sobie upatrzyłam zostały już wycofane - i tak 2 razy :wściekła/y:
W kuchni już jeden wielki "fachowiec" źle nam położył i musiał skuwać :wściekła/y:
A wogóle to dużo rzeczy wyszło, że źle zrobione - takich mamy świetnych fachowców. Nawet ja, nie znając się na tych rzeczach widzę, że jest źle zrobione - że płytki są krzywe, a oni wciskają, że jest dobrze i inaczej się nie da, no szkoda słów!!!

A dodatkowo w sobotę chyba jakiś jedniodniowy wirus mnie dopadł i o 3 nad ranem z masakrycznym bulem brzucha się obudziłam, wytrzymałam do 5 i wezwaliśmy pogotowie, dostałam zastrzyki, przeszło na kilka godzin , ale później było już gorzej - wymioty, omdlenia i do wieczora gorączka, czułam się strasznie. W niedzielę na szczęście już tylko trochę brzuch mnie bolał.

W tym tygodniu dalej będę musiała z moją rodzinką :-) jeździć po sklepach budowlanych itp, więc nie wiem czy będę się odzywać :-(
A na razie pozdraiwm wszystkie dziewczyny :-)

P.S.
Gosia, jak było nad morzem?

reklama
A, jszcze zapomniałam Wam napisać, że mój Gucio już sam podciąga się za ręce do siadania :tak:, a wczoraj pierszy raz wziął stupkę do buzi :-D W sobotę skończył 4 miesiące

wakacje, urlopy ....no i juz po:( ja co prawda posiedze jeszcze ze 2 tygodnie w domciu ale po swiecie i dlugim weekendzie na "labor day" wracam juz do biura pelna para. Moj najstarszy syn zaczyna szkole za dwa dni:eek: Oliver za tydzien....Oj nie lubie tych pierwszych kilku dni po powrocie z wakacji, takie ostre i gwaltowne zetkniecie sie z rzeczywistoscia. Generalnie nie bylo zle, jakos przezylam pobyt z moja trojca tak blisko siebie przez 24/7:D Moj biedny maz musial dzis do pracy, tak prawie prosto z lotniska ha ha...a w dodatku ma jakis egzamin wieczorkiem ktory musi zdac bo nastepne podejscie maja dopiero za trzy miechy....
monika - serdecznie wspolczuje chorobska :( jesli chodzi i budowy i remonty to nic mnie nie zdziwi:)) przeszlam taka szkole zycia ze do dzis czuje smak pylu gipsowego w ustach.
gie-oska widze w dalszym ciagu walczy z buzzami ha ha:)
no a gdzie pani gastone??? czy juz sie przeprowadzilas moje droga? dawaj te obiecane fotki!

dziewczyny a co tu takie pustki??i czy to sie naklada na to piankowe siedzisko??
pianke sie sciaga (zewnetrzna warstwe siedziska)zostaje tylko spod i rama siedziska a zaklada na to szmatkowe. Ja juz to zrobilam i w sumie wcale nie jest wiele wieksze, po prostu nie ma calej tej gabki tylko sama szmata. W mojej opini z ta gabka bylo dziecku bardziej miekko i wygodnie:happy: pustki straszliwe, zgadzam sie w 100 %

Ostatnia edycja:
hej laseczki w koncu sie pojawilyscie:-)
Monika nic mi nie mowi o "fachowcach"w Polsce!!!Bo takich nie ma!!ja juz niejezdze na budowe gdzie mamy mieszkanie bo szlak mnie trafia:angry::angry::angry::angry::angry:

Pawimi fajnie ze juz jestes moze cos sie ruszy:-)i tak dalej piluje temat buzza wiem wiem nudna jestem i juz pewnie chcecie abym go kupila i przestala zrzedzuc wam:-)

Pawimi czekamy na zdjecia z urlopu:-)

witam juznie musze odpowiadac na pytanie , juz wszystko wyjasnione :-)

oj buzzy teraz grosze kosztua te 2008...

A ja nienarzekam na buzzza moze dlatego ze nie ma porownania... z innym buzkiem hehehr a moze dobrze...:-p

Pawimi witaj czekamy na fotki...

caluski

to prawda, u nas buzzy za grosze mozna kupic i nie maja zadnej wartosci w wyprzedazy uzywanych :(:no: w porownaniu do bugaboo ktory ma ogromna! A ja wam sie nie pochwalilam ze pierwszy raz w zyciu sprzedalam wozek....wlasnie swoje bugaboo, to byl mojego tatusia ulubiony wozeczek spacerowy i jakos tak mi przykro bylo jak na niego patrzylam obrastajacego kurzem w garazu...od czasu jak tatus pojechal bylam nim moze ze dwa razy na spacerze, przy mojej ilosci wozkow to ciezko je wszystkie na raz uzywac...no i postanowilam, hmm... skoro wy tak wszystko sprzedajecie to stwierdzilam ze raz kozie smierc:) zamiescilam oglosznie lokalnie na tzw. Craigslist i mialam tyle ofert ze az w szoku bylam! Sprzedalam go za $550!!! A zeby smieszniej bylo facet przylecial po niego...prywatnym samolotem na nasze lokalne prywatne lotnisko ha ha ha! Myslalam ze se jaja koles robi a on powaznie przylecial samolotem!Musialam sie z nim spotkac wlasnie na lotnisku i tak do konca nie wiedzialam czy ktos zartow ze mnie nie robi ale sprawdzilam jego nazwisko z maila i okazalo sie ze ma zarejestrowany pod soba wlasnie samolot jako wlasciciel i jest czlonkiem jakiegos tam klubu lotniczego ....No wiec kupilam wozek za $750 pojezdzilam prawie dwa lata i sprzedalam za $550:-)

reklama
[COLOR="Blue"[COLOR="DarkGreen"]]pawimi[/COLOR] zrobilas dobry interes:-)gratulacje:-)jutro dam pare zdjec ale ja zle na zdjeciach wychodze:-(Ty tez daj swoje z urlopu:-)
Pawimi a jak zalozylas to drugie xl siedzisko na buzza to czy Vincent chociaz do 2roku zycia sie w nim zmiesci??

wlasnie dostalam oferte buzza nowy kolekcja 2008 gold za 799plus wvat wiech chyba tanio??ale co z tego jak moj m tki uparty:-(

Pawimi sorry ze jeszcze raz to samo ale jaki ty mialas laktator reczny czy elektryczny??bo wlasnie jestem na etapie szukania...[/COLOR]

Ostatnia edycja:
Do góry