reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Ja nie slyszalam a co obilo ci sie o uszy?
Wiem ze teraz sa fajne kolorki takie mieszane, z malymi akcentami, ale nowosciahc nic mi nie wiadomo.Sprawdz na stronce moze cos nowego jest:dry:
ja tez nie slyszalam ale wlasnie jakby nowa kolekcja weszla ta ta co jest teraz poszlaby w dol z cenami:-)
generalnie to we wrzesniu bede wiedziala o nowych kolekcjach..po targach,teraz nic mi nie wiadomo na ten temat, ich strona milczy w tym temacie wiec nie wiem...napewno powinny byc jakies nowe kolory, co roku sa :
)
ok to w takim razie czekamy na wrzesien:-)
a jak nasza sprawa:p:zawstydzona/y:
to faktycznie nic oprocz tata nie ciagnie Cie do Polski..a Twoj tata to juz na zawsze do Polski wrocil??
Dziewczyny chyba znalazałm swoją spacerówkę :-D
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CARRERA Aniversario
kolor Etna najbatdziej mi sie podoba.

droga ta spacerowka.:szok::szok:.mi sie bardziej podoba ta co masz w swoim averteku:-)

reklama
gie-oska, mnie też sie podoba :tak: ale ona nam posłuży pewnie jeszcze tylko do wiosny -lata, a do tej pory chcę kupić coś w typie parasolki. Znalazłam też sklep gdzie ten wózio ponizej tysiaca jest ale tylko czerwony :baffled:

gie-oska, mnie też sie podoba :tak: ale ona nam posłuży pewnie jeszcze tylko do wiosny -lata, a do tej pory chcę kupić coś w typie parasolki. Znalazłam też sklep gdzie ten wózio ponizej tysiaca jest ale tylko czerwony :baffled:

a czemu tak krotka buzz Wam posluzy??juz corcia sie ledwo miesci??

Bo to siedzisko co mam jest do 1,5 roku :baffled:
Chyba ze ada będzie z tych mniejszych dzieci to dłużej, ale i tak chce coś kupić. Zaraziłam się chyba :)

Bo to siedzisko co mam jest do 1,5 roku :baffled:
Chyba ze ada będzie z tych mniejszych dzieci to dłużej, ale i tak chce coś kupić. Zaraziłam się chyba :)

aha to posluzy wam do nastepnego lata tak??a ja jakos zrozumialam ze do tego co sie wlasnie konczy hehe:-)moja Maja jak ja do buzza wsadzalam to miescila sie jeszvze jak miala 2lata:-)no ale fakt lekka spacerowka sie przyda!:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

eve - mi tez sie podoba ten wozeczek i nawet myslalam przez chwilke zeby go sobie sciagnac ale mi przeszlo.
a ja sie pakuje bo jutro jedziemy. Kupilam przedwczoraj dla malego takie torby na wyjazdy
wlasciwie torbe i mini walizke
http://babyandmeboutique.com/product...ernightbag.htm
http://babyandmeboutique.com/product...llsuitcase.htm
wlasnie przed chwila obie przyszly i go pakuje. Fajne sa - dla takiego malego podroznika. Nie lubie sie pakowac bo zawsze wydaje mi sie ze wszystko potrzeba ....musze sprawdzic co moj nastoletni ksiaze zapakowal do swojej torby bo pewnie jak znam zycie to z tysiac gier ale tego co potrzeba to nie:no:

Pawimi no jasne, ja zawsze chętna do imprezowania :-D

Gie-oska, nie wracamy na razie bo mój M robi w Irl karierę :rofl2:
ale ja juz bym chciała za 2 lata
a tęsknie wiadomo za rodziną, znajomymi, ale też za naszym domem, w ktorym czuję sie super, za tym ze Eryka mozemy podrzucic do dziadkow, ze jest mnostwo dzieci wokół z ktorymi on sie bawi, za pogodą, jedzeniem
a tutaj jak moje dzieciaczki wypoczywają w PL :-)

ps oczywiscie nie wszystkie są moje :-D

hmmm, nie znam tego uczucia teskony za pl:zawstydzona/y: to juz chyba zbyt duzo lat minelo.....a jaka kariere twoj maz tam robi?? nie moze takiej samej w pl robic? moj mial super prace w pl i do dzis wspomina ze juz nigdy nie rozwinie takich skrzydel jak mial szanse wlasnie tam....a dla mnie i tylko dla mnie przyjechal do usa ...

Niewiem czy to zalerzy ile sie jest poza krajem zeby coraz mniej tesknic. Ja jestem 14 lat przyjechalam tu jako dziecko wiec juz powinnam nie tesknic a nadal tesknie i bym zaraz mogla wracac do Polski. Wogule nigdy tu niechcialam przyjechac i zawsze tesknilam. Moj tato jest tu 23 lata i tez nadal go ciagnie do Polski. Jezdzi tam co chwile nieraz nawet po 3 razy w roku. Niewiem od czego to zalerzy ze jeden teskni bardziej a drugi mniej.

reklama
eve - mi tez sie podoba ten wozeczek i nawet myslalam przez chwilke zeby go sobie sciagnac ale mi przeszlo.
a ja sie pakuje bo jutro jedziemy. Kupilam przedwczoraj dla malego takie torby na wyjazdy
wlasciwie torbe i mini walizke
http://babyandmeboutique.com/product...ernightbag.htm
http://babyandmeboutique.com/product...llsuitcase.htm
wlasnie przed chwila obie przyszly i go pakuje. Fajne sa - dla takiego malego podroznika. Nie lubie sie pakowac bo zawsze wydaje mi sie ze wszystko potrzeba ....musze sprawdzic co moj nastoletni ksiaze zapakowal do swojej torby bo pewnie jak znam zycie to z tysiac gier ale tego co potrzeba to nie:no:
nie dzialaja mi te linki:-(a chce zobaczyc te torby..
Niewiem czy to zalerzy ile sie jest poza krajem zeby coraz mniej tesknic. Ja jestem 14 lat przyjechalam tu jako dziecko wiec juz powinnam nie tesknic a nadal tesknie i bym zaraz mogla wracac do Polski. Wogule nigdy tu niechcialam przyjechac i zawsze tesknilam. Moj tato jest tu 23 lata i tez nadal go ciagnie do Polski. Jezdzi tam co chwile nieraz nawet po 3 razy w roku. Niewiem od czego to zalerzy ze jeden teskni bardziej a drugi mniej.

a Twoj maz tez tak za Polska teskni??nie chcecie wrocic??

Do góry