reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

No czytam wlasnie na necie jakie burze, szoook!
Eve81 ja te olecam baby design, wozki nie sa drogie a duzo moich kolezanek sobie chwali.Wlasnie teraz nastepna sobie kupila.

A ja znalazlam taki wozek, czemu wczesniej nigdzie nie wpadlmi w oko?
Cybex Callisto 2009 spacerówka dostawa gratis - 839.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Calkiem sympatyczny ten wozek , jeszcze sa takie http://www.mamasandpapas.co.uk/product-cybex-onyx-buggy-indigo/119727300/type-i/
Pawimi u ciebie te wozki sa?Wygladaja na ladnie zrobione.Widze tez ze mozna kupuc do nich gondolke i foteilk.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja znalazlam taki wozek, czemu wczesniej nigdzie nie wpadlmi w oko?
Cybex Callisto 2009 spacerówka dostawa gratis - 839.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Calkiem sympatyczny ten wozek , jeszcze sa takie Cybex Onyx Buggy - Indigo - Mamas & Papas
Pawimi u ciebie te wozki sa?Wygladaja na ladnie zrobione.Widze tez ze mozna kupuc do nich gondolke i foteilk.

U mnie w sklepie sa te wózki , są śliczne i maja piękne kolory i materiały , ale bardzo małe siedziska . Jak pytałam o nie to sprzedają się dośc kiepsko .. maclaren ma to siedzisko nie jakies super duże to ten ma jeszcze mniejsze . Uważam że to minus tego wózka . Bardzo ładne maja tez foteliki

Eve - mi się bardzo podoba

Witam

U nas jakis wirus wstretny buuuuuuuu
Sofijka wymiotuje od 2 dni, goraczka dzis idzis idizmy do lekarza...

pozdrwiam wozki bardzo fajne!!!!!!!!!!!!!
Oj tez bym jakis fajny wozek kupila...:-)

Ps. dalam Fi do spacerówkia ale jest chyba jeszcze za maly bo ma pasy za wysoko :baffled:
Pawimi chyba ma buzzza godzie jets 3 miejsca na przelozenie pasów (widzialam na fotkach) a ja mam tlyko Dwa, a Ty Eve ile masz tych miejsc 2 czy 3??

Sofik, ja mam dwa. Może wtych "starszych" modelach jest inaczej, bo w ogóle te spacerówki jhakieś inne są (widziałam ostatnio na spacerze). Ja narazie nie zapinam Adki ;-) bo mnie te pasy wkurzają :-D Zresztą na tym najbardziej siedzącym nie jeździ.

moj model jest z 2008 ale u nas w spacerowkach woza calkiem malutkie dzieci stad pewnie 3 rzedy pasow. Na usa te same wozki czasem sa inaczej robione.
Cybex - nie ma niestety najlepszej opini, znam kilka dziewczyn ktore kupily go zachwycone jego wizualnym wygladem ale po kilku tygodniach urzytkowania go sprzedawaly w trybie pilnym. Podobno jest ciezki do podbijania i prowadzenia, kolka turkocza a dziecko uderza sie o jakas rurke przy stelazu.....Ta sama opinie slyszalam potwierdzona od kilku osob, tapicerka podobno tez szybko plowieje :(( do nas te wozki maja dotrzec na jesien a sumie chcialam sobie go sprowadzic wczesniej jak tego fioletu szukalam ale mnie zniechecily te negatywne recenzje.

casual play uznawany jest jako podrobka peg perego pliko ale cieszy sie w miare uznaniem wiekszosci uzytkowniczek, choc nie powiem sa tez skrajne opinie na jego temat. Uwaga - moze byc dosc ciezki, bo PP pliko w sumie do najlzejszych nie nalezy. Zreszta samo pliko ma wiele kontrowersyjnych recencji podobnie chyba jak buzz :)Ja go nie cierpie tego wozka ale sa takie co uwielbiaja. Osobiscie moge ci polecic peg perego arie - wozek tani, wygladem absolutnie nieatrakcyjny ale solidny, lekki jak piorko a prowadzi sie jak marzenie plus jaki kosz na zakupy no i historyczna prawie buda ktora zaciaga sie po sama tacke a w dodatku sklada sie jedna reka, zero wysilku przy wyciaganiu i wciagaiu do bagaznika nawet z dzieckiem na rekach. Wiem, nieladny jest ale warty kazdego centa. Ja nie lubie firmy peg perego tak ogolnie ale ten niepozorny wozeczek uwielbiam. Moge go z czystym sumieniem ci polecic tego wstreciucha.

Ostatnia edycja:
Fajny :tak:
Sofik, ja mam dwa. Może wtych "starszych" modelach jest inaczej, bo w ogóle te spacerówki jhakieś inne są (widziałam ostatnio na spacerze). Ja narazie nie zapinam Adki ;-) bo mnie te pasy wkurzają :-D Zresztą na tym najbardziej siedzącym nie jeździ.
Ja to wogole mam stary model ten z 2006 roku i pwoeim wam ze wlasnie sie zastanawiam nad kupnem siedziska nowego,bo pamietam ze moje dziecie mialo 8 mieiecy i bidulek sie topil w tej spacerowce.Jak takie gowienko w trawie wygladal.Ale za to jest ogromny plus.Dlugo w niej jezdzil bo jest gabarytowo wlasnie wieksza od tych nowych modeli.

Sofik wspolczuje choroby dzieciaczkow, jakas jelitowka?

Pawimi czy moglabys erknac na ten link i pwoiedziec mico wlsciwie jest do kupienia bo trochi nie kumam? Czy to rama sama, czy z materialem ?O co kaman? Bo ja nie moge kupic samego materialu bo rama z 2006 roku nie ma podnozka. http://www.babycare.nl/quinny-buzz-sub-seat-strawberry-p-2081.html

Ostatnia edycja:
o to cos nowego, to jest wlasnie ta cala podstawa pod siedzenie (z podnozkiem, rama i pasami)nowych buzzow na ktore dopiero montujesz ta gabko-szmatke nowego siedziska, niby jest dla wozkow 2007 i mlodszych ale mozesz zainstalowac na ramie 2006 i nizej tez ale musisz wyjac ze swojego starego siedzenia jakies czarne zatyczki-koncowki ? (end-caps)i zamontowac je wlasnie na tej nowej podstawie. Szczerze to nie wiem o jakie zatyczki chodzi bo nigdy starszego modelu buzza nie widzialam ale tam jest odnosnik i w pdf jest dokladnie schemat tego nowego podsiedzenia i siedzenia rozrysowany, moze to ci cos powie?

reklama
Do góry