reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

on zwykle budzi sie o 5.30-6.00 po nocy i maz tam idzie przebrac mu pieluche ktora po 9 godzinach spania to wiecie jak wyglada a pozniej przynosi do mnie z mlekiem i po wypiciu maly spi ze mna jeszcze godzinke a dzis mleka prawie nie ruszyl i zabral sie za zlazenie z lozka, gadanie, zaraz wygrzebal z szafki skarpetke meza i biegl ja do kibla wrzucic bo przeciez moj maz to nigdy drzwi nie pozamyka od garderoby ani od lazienki....no i musialam wstawac ratowac sytuacje :)))
goska - powiem ci ze to jest najwazniejsze w zyciu, zdrowie twoje i twoich maluszkow a reszta sie sama jakos ulozy, raz czlowiek przechodzi lepsze etapy w swoim zyciu a raz fatalne...dzis moze miec wszystko a jutro straci i dalej musi pozostac dokladnie ta sama osoba i szukac najlepszych rozwiazan i wyjscia z sytuacji. To nas chyba rozni od malpy ze potrafimy myslec i odnajdywac sie w przeroznych nawet najgorszych momentach....glowa do gory....tyle moge powiedziec. Moje zycie tez nie jest i nie bylo nigdy uslane rozami, mialam swoje wzloty i upadki jak kazdy inny, wiec slowami starej kobiety pocieszam cie i nakazuje dbanie o siebie i Gucia :)))

widze Twoj synus to agent rosnie:-)ale zeby od razy do kibelka skarpetki wrzucac hehe:-)sie uzmialam hehe...Pawimi i nie gadaj ze stara jestes bo wcale nie wygladasz na tyle lat co masz:-)I zaden Gucio:-)i tak jest dbam o siebie i SYNUSIA;_)

reklama
Cześć! A ja mam pytanie z innej beczki. Co trzeba zrobić żeby suwaczek pojawiał się automatycznie z każdym moim wpisem? Niech ktoś mi poda instrukcję po kolei gdzie co mam zrobić. Dzięki
tutaj dziewczyna pytala ostatnio o suwacek i ta instrukcja ponizej jest chyba najlepsza instrukcja :-D
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mamy-z-irlandii-1455/index861.html

Kurcze pogoda sie zmienia jakniewiem co od wczoraj mam zawroty glowy straaaszne.:wściekła/y:

u nas tez dzisiaj niezbyt fajnie jest, szczerze to odkad tu jestem to nie pamietam takiego lipca! zdecydowanie klimat sie zmienil...przedwczoraj byl niemilosierny upal i duchota ale pochmurnie, wczoraj piekna pogoda max 25 stopni z przecudnym sloneczkiem a dzis jakies 18-20 stopni moze i tez pochmurnie, kropi deszcz...w sumie to nigdy w lipcu tempteratura tu nie spadala ponizej 25 stopni wiec nie wiem co sie dzieje...tez mnie glowa pobolewa i spiaca jestem.

u nas tez dzisiaj niezbyt fajnie jest, szczerze to odkad tu jestem to nie pamietam takiego lipca! zdecydowanie klimat sie zmienil...przedwczoraj byl niemilosierny upal i duchota ale pochmurnie, wczoraj piekna pogoda max 25 stopni z przecudnym sloneczkiem a dzis jakies 18-20 stopni moze i tez pochmurnie, kropi deszcz...w sumie to nigdy w lipcu tempteratura tu nie spadala ponizej 25 stopni wiec nie wiem co sie dzieje...tez mnie glowa pobolewa i spiaca jestem.

to widze macie taka sama pogode jak w polsce...poniedzialek cieplutko super,wtorek taki sobie a dzis chlodno burze deszcze i ulewy ehh...strasznie sie ten kimat zmienia:-(

Na dzien dzisiejszy moj synus jest Kacperek:-)

widze Twoj synus to agent rosnie:-)ale zeby od razy do kibelka skarpetki wrzucac hehe:-)sie uzmialam hehe...Pawimi i nie gadaj ze stara jestes bo wcale nie wygladasz na tyle lat co masz:-)I zaden Gucio:-)i tak jest dbam o siebie i SYNUSIA;_)

Mój wkłada raczki do kibelka już chyba lepsze te skarpety:confused:

dziewczyny podpowiedzcie jakies imiona dla chlopca bo my jakos nic nie mozemy zalezc fajnego:-(

Szymek oczywiście , ostatnio bardzo mi sie Jaś podoba

to mam o 2 lata strszy:baffled: wiec nie mam nawet tego...

:dry:

W niektórych autach bywał i wcześniej ale od 06 musi być

pawimi, fajnie synuś wygląda w tym wózeczku :tak:
Poczytałam trochę opinii na jego temat i ogólnie kazdy go chwali i zachwyca się jego kołami (amortyzacja), ze nawet polskie chodniki daja mu radę :tak: Tylko ta cena - w Polsce ten wózek kosztuje 2300 zł (sam goły, ze tak powiem) :szok: Jak na spaceróke to dużo, o wiele za dużo jak dla mnie.

No z deczka drogawo :-( Ale może dlatego że to w sumie u nas nowośc ogólnie wózki dla nas są bandycko drogie , jak kupowałam maclarena kosztowały w granicach 800zł a teraz kosztują 1300:szok: a wózek kupiłam w kwietniu

pawimi - racja na żywca wygląda znacznie lepiej

niestety ten wozek u nas tez nalezy do drogich...kosztuje $539 plus srednio 9% tax (podatek u nas liczy sie osobno i dodaje do ceny) czyli prawie 6 stowek jakby nie patrzyl....a to tylko spaceroweczka i w dodatku nie wiem czy moze sluzyc jako jedyny posiadany wozek.

witajcie!u nas chlodno,wieje i zanosi sie na deszcz..ale nie mato jak ladne cieple lato wrr!!dawno takiej brzydkiej pogody przez taki dlugi czas nie bylo!!

niestety ten wozek u nas tez nalezy do drogich...kosztuje $539 plus srednio 9% tax (podatek u nas liczy sie osobno i dodaje do ceny) czyli prawie 6 stowek jakby nie patrzyl....a to tylko spaceroweczka i w dodatku nie wiem czy moze sluzyc jako jedyny posiadany wozek.

Kurcze faktycznie drogi ten wozio ja myslalam ze gdzies z 200dolarow kosztuje a tu prosze prawie 600!!Mozna do niego gondole przypiac?

Witam

u nas pochmurnie ale ładnie ja zaczełam sprztac generalnie:-) bo jeszcze 10 dni i meza sis przyjedzie z 2 dzieci:-) bedzie wiesolo...

Monia juz zapewne w PLale jej fajnie.

gie-oska fajne imie ;-)

Ja ciagle mam jakies wydatki i nie moge zamowic ten torby do buzza , musze sie spytac ile bedzie szła przesylka z USA zeby sie do wyjazdu wyrobic bo jak sie nie uda to bedzie :angry:

reklama
sofik nie chce cie straszyc ale przesylka moze isc dosyc dlugo - babki na innym forum kiedys wozki kupowaly to podobno okres oczekiwania jest okolo 6 tygodni, czyli tak jak normalnie ja wysylam swoje paczki.
gastone ten sklep z kolkiem to Babycare.nl Razendsnelle levering : Maxi Cosi autostoeltjes, Quinny, Bugaboo & Joolz kinderwagens, Maclaren & Topmark buggy's, Sangenic, Avent, Leander, Philips, Mutsy, kinderstoel, campingbed, babykamer, zwanger,.., maxicozi, maxicossi
a u nas dzis pieknie jest, sloneczko, jakies 25 stopni ma byc, noc byla chlodna ...w sumie tego nie bylo jeszcze nigdy ze kilmatyzacji nie trzeba uzywac w lipcu! Najwyrazniej natura sprzyja niedokonca zdrowej ekonomi i pomaga ludziom oszczedzac na pradzie:)) Zwykle placimy latem okolo$250-300 za prad za uzywanie dwoch systemow klimatyzacyjnych :((

Do góry