reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
chyba wybrala :))) u nas dzis cudowna pogoda, rano o 7.30 zaliczylismy juz godzinna trase rowerowa wokol jeziora - tu sa takie stare tereny jak na mazurach czuje sie zawsze jakbym na wakacjach byla a to krok od mojego domku, starsze dzieci spaly a nasz maluch juz od szostej na nogach wiec chwile polezelismy sobie razem z nim i dawaj na rowery :) Teraz troche sprzatamy wokol domu i ogrodzie, potem moze jakies zakupki i wieczorem grillujemy ze znajomymi czyli imprezka ogrodowa. Milego weekendu!

Hej spioszki, wstawac!
Gie- oska jak sie czujesz? Wybralas juz tez wozek czy dalej sie zastanawiasz?
ja wybralam hehe ...buzza:-)
chyba wybrala :))) u nas dzis cudowna pogoda, rano o 7.30 zaliczylismy juz godzinna trase rowerowa wokol jeziora - tu sa takie stare tereny jak na mazurach czuje sie zawsze jakbym na wakacjach byla a to krok od mojego domku, starsze dzieci spaly a nasz maluch juz od szostej na nogach wiec chwile polezelismy sobie razem z nim i dawaj na rowery :) Teraz troche sprzatamy wokol domu i ogrodzie, potem moze jakies zakupki i wieczorem grillujemy ze znajomymi czyli imprezka ogrodowa. Milego weekendu!

ale fajnie tak w wakacje grillowac:-)rownirez zycze milego weekendu!!

Pogoda Pawimi powiadasz ladna..zazdroszcze bo u nasleje i weekend taki caly sie zapowiada..wiec zycze chociaz wam milego weekendu.

Witam u nas sloneczko za oknem...

Musze sie wam pochwalic ze moj syneczek wczoraj 1 raz zasmiala sie w glos wrecz sie chichrał:-D:-D:-D ale miala z tego radosc, a ja sie popłakałam ze smiechu bo to bylo takie smieszne;-) tak fajnie to brzmialo...

Dzis musimy wybrac sie za zakupy w poszukiwaniu butów dla Sofijki, oj ciezko bedzie:nerd:

HEJ LASECZKI MOJE:-)

Sofik a akich toreb na buzzy nie ma w europie??

szukalam ale nic nie znalałam...

ja wybralam hehe ...buzza:-)
ale fajnie tak w wakacje grillowac:-)rownirez zycze milego weekendu!!

gratuluje wyboru...

Ostatnia edycja:
Hejo Mamuśki moje kochane :-)
Pisze do was szczęśliwa z Polski :-D
Dolecielismy bezpiecznie, aczkolwiek z przygodami, bo moja przyjaciółka co nas odbierała pomyliła lotniska i czekała na nas w Katowiacach zamiast w Krakowie, ale numer, ha ha:-D

W POlsce słonecxko, cieplutko, synek u dziadków, córcia spi w wóziu a ja mam chwile na foru, bo zaraz do fryzjera jadę

Sofik przede wszystkim czy ty lecisz z M??? Jeśli tak to nic siie niei martw, zrób tak jak ja, zapakowałam gondole (bądz weź spacerówke jesli wolisz) do kartonu oryginalnego z joolza, dołozyłam tam wszystkie kocyki, torbe i folie, tyle sie zmieśiło, zapłaciłam za to 10euro i dałam normanie na bagaz, Emka jechała w foteliku maxi cosi na stezazlu, który przed samoloten zlożylismy , miałam na wszystko folie, ale mój M zapomniał założyc, wózkowi nic sie nei stałom nawet sie nie pobrudził, takze spoko, nie martw się ;-)

Gieoska ja myslałam o Filip, Partyk lub Samuel, ale ku naszemu zaskoczeniu i ogromnej radości urodziła sie Emma :-) wiesz decyzja nalezy do ciebie, nazwij Gucia jak wam sie podoba, w koncu kazdy ma inne gusta

Pawimi to prawda klimat sie zmienia, tak mysle ze bedziei coraz gorzej i zamiast doczekac, samochodow na wodor (wszystkich) czy tam inne ekologiczne paliwo i latających statków w kazdym garazu, to doczekamy totalnej zagłady i wszystko zacznie sie od początku... :sorry2:

Oki ja spadam na razie paa

reklama
Witam sie

Eve nie pomoge bo nie mam zielonego pojecia. Moze Pawimibedzie cos wiedziec bo ona zna sie najlepiej;-)

A Ja postanowilam zaryzykowac i nie kupuje tej torby:baffled:
Oddam wozek pod samolotem ze spacerówka...

U nas dzis pada wrrrrrrrrrrrrrr co za pogoda...:angry:

Do góry