czy mozecie sobie wyobrazic ze zgubilam gdzies aparat???? ostatnie dwie godziny przeszukalam cala chalpe i samochod....juz maz nowy zamowil ale wsciekla jestem bo przeciez mam w sumie na co kase wydawac a nie na kolejny aparat ktory mialam nie dosc ze nowy to dosc drogi! Zdjecia zrobilam swoim telefonem wiec nie sa takie extra z jakoscia , zaraz powklejam tylko je troszke przerobie.
reklama
Dziewczyny tak mi sie przypomnialo.W zeszlym roku pamietam jak szukalam spiworka dla Maxa.Wszystkie spiworki sa takie male, i jak dziecko jest juz wieksze to nogi ma za dlugie i sie nie miesci.Wtedy kocyki ida w ruch.U mnie kocyk nie zdal egzaminu bo moje dziecko raczej zmarzluch jest i musialam poszukac spiwora.Znalazlam stronke www.PUPABAG.com , i zakupilam tam spiworek.Polecam strasznie, bo on jeste gruby, a strasznie cieply.Maja tez takie spiworki- kocyki letnie.Ja zapewne taki tez zakupie tylko oczywiscie nie teraz hehe bo juz nie ma dla kogo.Ale u nas nigdzie w sklepach nie dostaniecie takiego dlugiego spiworka,(oczywiscie mowie o pl czy irl bo oczywiscie Pawimi dostanie jak najbardziej ) czterolatek jeszcze sei w nim zmiesci.Wiec polecam.
Ja zakupilam taki, i on jest tkany z polarka a wyglada jak na drutach robiony.Jak szlam ulic czasem babki sie mnie pytaly gdzie go kupilam.Tylko moj jest caly popielaty, a juz takich nie ma.
No tak chwal sie .. chwal a nie chcesz mi może wysłac takiego ? Bo śliczny jest a cholerka te do maclarena kosztują po 300zł
Pawimi - fajne to koło
Te bogaboo ale wymyślne ale nie wiem czy bym chciała miec taki wózek .. chyba przesada . z wymyslnych mi się podobał ten
Wózek Bebe Confort Loola Kenzo: Sklep Internetowy Baby Fant
fajna ta kolorystyka ramy
A u mnie upał i bardzo dobrze wkońcu mi ciepło he he
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Pawimi dziekuje za zdjecie:-)teraz musisz je przetestowac i dac opinie:-)
Kasiu dziekuje:-)bardzo sie cieszymy z m:-)Imie musimy wymyslec i cala chlopieco wyprawke ubrankowa skompletowac:-)wiec jak macie cos do sprzedania po synkach to chetnie wezme:-)
reklama
Hej dziewczynki, no wreszcie doczekalyscie sie na to kolo terenowe
Gie-oska GRATULACJE!!! o ubranka pytaj Sofik, ona w koncu ma malego synka ;-), a Sofik jak u ciebie, jak piersi?? chusta to zupenie coinnego niz nosidlo, nie porownuj jest o wiele bardziej wygodna i nie czuc tak ciezaru, chociaz szczerze mowic nei nosialam na jakis dluzszych dystansach wiec ze swojego dosw, nie wiem ale kolezanka od ktorej mam te chuste bardzo zachwalala
Moja jzu pospala pol godziny, dobrze ze obiad zeobilam paa
Gie-oska GRATULACJE!!! o ubranka pytaj Sofik, ona w koncu ma malego synka ;-), a Sofik jak u ciebie, jak piersi?? chusta to zupenie coinnego niz nosidlo, nie porownuj jest o wiele bardziej wygodna i nie czuc tak ciezaru, chociaz szczerze mowic nei nosialam na jakis dluzszych dystansach wiec ze swojego dosw, nie wiem ale kolezanka od ktorej mam te chuste bardzo zachwalala
Moja jzu pospala pol godziny, dobrze ze obiad zeobilam paa