reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Witam z ranka

Pawimi Ty nam muszisz kochana z kazdym razem robic fotki ...;-)
Oj nie bylo tak poznko byla 23:45 ale mi sie chcialo spac...

U nas dzis deszczowo a mialam jechac na zakupy a sie nie chce ruszyc wogle z domu!!!!

Malemu sie maruda od rana wlaczyla wiec dzien szybkuje sie rewelacyjnie:baffled:

reklama
Gie-oska a czemu sie boisz karmic piersia?
boje sie karmic dlatego ze jak probowalam Maje karmic to mnie gryzla i bardzo bolalo i tego sie przede wszystkim boje ale bardzo bym chciala karmic piersia chociaz pol roku...
Witam z ranka

Pawimi Ty nam muszisz kochana z kazdym razem robic fotki ...;-)
Oj nie bylo tak poznko byla 23:45 ale mi sie chcialo spac...

U nas dzis deszczowo a mialam jechac na zakupy a sie nie chce ruszyc wogle z domu!!!!

Malemu sie maruda od rana wlaczyla wiec dzien szybkuje sie rewelacyjnie:baffled:
Sofik niestety jaka pogoda taki nastruj synka!!

Pawimi dzieki za caly wywod odnosnie karmienia:-)

Gie-oska wiesz moj F tez gryzie tzn: chyta mocno dziasełkami bo jeszcze zebków niet, ale za to jego siostrzyczka jak juz miala zaki to dawala moim cycuszka popalic, ale oddalam sie dopiero w 9 m-cu...

Mi sie wydaje ze odciaganie i dawanie przez buteleke nie ma senu , moze na jakis tydzien dwa owszem ale potem juz bedziesz miala dosc, bedzie ci sie wydawac ze ciagle z laktatorem siedzisz , lepiej sprobowac...
Wiesz synkowi moze sie cycus podoba :-) nie ma co sie bac, trzeba sprobowac...

Oj pogoda straszna , F sie wlasnie husta a ja pije kawke i wcianam ciasto drozdzowe:-) hehe

gie-oska - spróbować warto , a jak się nie uda to wtedy laktaor ew. modyfikowane . będzie dobrze ważne żeby dziecko było najedzone:tak:

Witam sie i ja.U nas tez chlapa i nastrojmojego synka rownie niezbyt dobry.
Moj sie pogorszy jak bede sluchac tego jeczenia i mowieni ciaglego nie!
Ech dzieciaki hihi Sofik ciacho drozdzowe z rana wcinasz?Mniamm
A za mna chodzi jakies ciacho z truskawkami, alenie takiena zimno tylko wlasnie jakis drozdzowe czy cus.

Gie-oska wiesz moj F tez gryzie tzn: chyta mocno dziasełkami bo jeszcze zebków niet, ale za to jego siostrzyczka jak juz miala zaki to dawala moim cycuszka popalic, ale oddalam sie dopiero w 9 m-cu...

Mi sie wydaje ze odciaganie i dawanie przez buteleke nie ma senu , moze na jakis tydzien dwa owszem ale potem juz bedziesz miala dosc, bedzie ci sie wydawac ze ciagle z laktatorem siedzisz , lepiej sprobowac...
Wiesz synkowi moze sie cycus podoba :-) nie ma co sie bac, trzeba sprobowac...

Oj pogoda straszna , F sie wlasnie husta a ja pije kawke i wcianam ciasto drozdzowe:-) hehe
ja wiem wiem bede probowac ale sie boje tego gryzienia:-)a jakos mozna zabezpieczyc cycuchy przed gryzieniem dziecka??zeby nie bolalo??
To mozna pic kawe jak sie piersia karmi??

gie-oska - spróbować warto , a jak się nie uda to wtedy laktaor ew. modyfikowane . będzie dobrze ważne żeby dziecko było najedzone:tak:
ja mam laktator ale reczny i strasznie meczace to bylo:-(

w ogole mam jakiegos dola dzis:-(nic mi sie nie chce:-(

ja wiem wiem bede probowac ale sie boje tego gryzienia:-)a jakos mozna zabezpieczyc cycuchy przed gryzieniem dziecka??zeby nie bolalo??
To mozna pic kawe jak sie piersia karmi??

ja mam laktator ale reczny i strasznie meczace to bylo:-(
sa silikonowe nakladki na sutki...

Ja pije i nic malemu nie jest ... ja pije rozpuszczalna pol na pol z mleczkiem :-) w malych ilosciach nic nie szkodzi...

gdybym miala polskie pachnace truskawy to to drozdzowe by z tym bylo... ale te nie pasuja mi :(

Noo masz racje, tutejsze truskawy sa be smaku.Wogole nie maja smaku.A moja mama podnosi mi cisnienie jakdzownie do domu to ona mowi a ja wlasnie wrocilam z dzialeczki i jemy z tatusiem truskawki.Katuje mnie wlasna matka!

reklama
Do góry