reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

ja przestalam uzywac gondole na poczatku czerwca a moj maly jest z polowy stycznia...czyli jakies 4 miechy i trzy tygodnie dokladnie. Ta gondolka przypomina mi ta o ktorej juz kiedys tu pisalysmy...ta przewozowa ktora zapina sie za pomoca specjalnego lacznika pasami w samochodzie produkowana na rynek francuski i hiszpanski. Dlatego jest inaczej zbudowana i plytsza, natomiast wydaje mi sie zbyt plytka na zime...Dobra, obiecuje ze pozniej wytargam tego buzza i zrobie fotki, jakos tak ostatnio przesiadlam sie na zappa i wogole z buzza nie korzystalam. Woze teraz pluto i zappa w samochodzie ale wyciagam zappa przez ostatni tydzien bo mam ta niebieska torbe. Powiem wam ze jestem z zappa zadowolona wbrew przeroznym kontrowersyjnym opiniom ktore ten wozek posiada....przede wszystkim ja go traktuje jako wozek przewozowy a nie spacerowy wiec nie przeszkadza mi brak rozkladanego oparcia a takze u mnie drogi i chodniki sa w nienagannym stanie wiec nie widza zadnych problemow w malych kolkach. Prowadzi sie go jedna reka po prostu bosko! Przy nim dazzle wysiada!
eve - zatrudniam twojego malzonka do robienia zdjec moich wozkow ha ha!!! Ta ostatnia fotka buzza po prostu czad totalny, ten wozek tak fajnie nie wyglada na zywo :))))

reklama
ha ha.....swietnie, w takim razie mam juz wystawic swoja kolekcje wozkow??
a tak powaznie, naprawde jestem pod wrazeniem, kawal swietnej roboty! Patrzac na ta fotke i nie majac buzza to nawet gdybym czytala same newgatywne opinie na jego temat i tak bym go kupila!

Hejka
No jak się tu fotkowo zrobiło .. super te wasze gondolki tylko jakies małe mi się wydają nie wiem czemu .. zresztą mój synek duzy był bo urodził się 4100 do tego zaraz była zima i kombinezony:tak:
U nas pogoda nad morzem super upałki są jak narazie oby tak dalej :)
maclaren średnio śmiga po piasku ale co się dziwić he he

a tak ania rozpaczalas ze pogoda do bani :) to super ze wam sie urlop poki co udaje..widzialam Szymka na NK jak sie grzebal w piachu, wygladal na szczesliwego :)

Diewuszki , fajnie dzieciaki wygladaja.Ja jednak chyba upie gondole do buzza.Maialam wziasc te od kolezanki do jane, ale ja buza bede uzywala caly czas wiec po co mi gondola do jane? Dopiero spacerowki bede pozniej uzywala.Ciekawe jak dlugo jeszcze bobaski pojezdza w gondolkach.

Jak by cos moja bedzie na sprzedarz;-) hi hi

Monia super masz chuste tez myslam nad taka bo mi si ebardzo to podoba ale mam za malo sily i slabe ramiona bo w nosidle nie moglam nosic, chyba ze chusta jest lepsza i inaczej sie nosi...

Ja dzis malego wozilam juz w spacerówce bo w gondoli nie chciala spac i caly czas patrzył do tylu na ta klapke co jest w budzie:baffled: nie chcial przestac robil zeza , wiec zmeinilam an spacerówke i poszedł spac... hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewuszki.Pogoda sie u nas popsula, deszczo0wo jakos...
Wczoraj rozyslalalam nad moim buzzem i kurcze ja mam spacerowke te duza (wiecie ta z 2006 r) i moja folia oryginalna mi sie podarla.I pewnie juz nigdzie nie kupie takiej buuuu Bo ja mam wieksza bude wiec ta nowa folia pewnie nie bedzie pasowala..Chyba ze od speedziaka?
Mam do was jescze pytanko.Poniewaz moja spacerowka jest duza i pamietam ze max majac 7 miesiecy sie w niej topil, zastanawiam sie nad kupnem malego siedziska.Tylko czy mozna je gdzies kupic...

Pawimi widzialas te bugaboo?:-D:-D:-D Ja widialam wczoraj w sklepie i sieszne to to takie:-D:-D:-D

Załączniki

• stroller[1].png
    stroller[1].png
    40,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Do góry