ja przestalam uzywac gondole na poczatku czerwca a moj maly jest z polowy stycznia...czyli jakies 4 miechy i trzy tygodnie dokladnie. Ta gondolka przypomina mi ta o ktorej juz kiedys tu pisalysmy...ta przewozowa ktora zapina sie za pomoca specjalnego lacznika pasami w samochodzie produkowana na rynek francuski i hiszpanski. Dlatego jest inaczej zbudowana i plytsza, natomiast wydaje mi sie zbyt plytka na zime...Dobra, obiecuje ze pozniej wytargam tego buzza i zrobie fotki, jakos tak ostatnio przesiadlam sie na zappa i wogole z buzza nie korzystalam. Woze teraz pluto i zappa w samochodzie ale wyciagam zappa przez ostatni tydzien bo mam ta niebieska torbe. Powiem wam ze jestem z zappa zadowolona wbrew przeroznym kontrowersyjnym opiniom ktore ten wozek posiada....przede wszystkim ja go traktuje jako wozek przewozowy a nie spacerowy wiec nie przeszkadza mi brak rozkladanego oparcia a takze u mnie drogi i chodniki sa w nienagannym stanie wiec nie widza zadnych problemow w malych kolkach. Prowadzi sie go jedna reka po prostu bosko! Przy nim dazzle wysiada!
eve - zatrudniam twojego malzonka do robienia zdjec moich wozkow ha ha!!! Ta ostatnia fotka buzza po prostu czad totalny, ten wozek tak fajnie nie wyglada na zywo
)))
eve - zatrudniam twojego malzonka do robienia zdjec moich wozkow ha ha!!! Ta ostatnia fotka buzza po prostu czad totalny, ten wozek tak fajnie nie wyglada na zywo