reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Hejka
No jak się tu fotkowo zrobiło .. super te wasze gondolki tylko jakies małe mi się wydają nie wiem czemu .. zresztą mój synek duzy był bo urodził się 4100 do tego zaraz była zima i kombinezony:tak:
U nas pogoda nad morzem super upałki są jak narazie oby tak dalej :)
maclaren średnio śmiga po piasku ale co się dziwić he he
widzialam zdjecia na nk widze ze macie pogode:-)super:-)
Czesc dziewuszki.Pogoda sie u nas popsula, deszczo0wo jakos...
Wczoraj rozyslalalam nad moim buzzem i kurcze ja mam spacerowke te duza (wiecie ta z 2006 r) i moja folia oryginalna mi sie podarla.I pewnie juz nigdzie nie kupie takiej buuuu Bo ja mam wieksza bude wiec ta nowa folia pewnie nie bedzie pasowala..Chyba ze od speedziaka?
Mam do was jescze pytanko.Poniewaz moja spacerowka jest duza i pamietam ze max majac 7 miesiecy sie w niej topil, zastanawiam sie nad kupnem malego siedziska.Tylko czy mozna je gdzies kupic...

a u nas sie pogoda poprawila..dzis 30stopni ma byc ale i brurza jakas sie trafi tez:-)co do folii to popatrz na allegro albo na ebay..a nowe siedzisko napewno na ebayu angielskim byly tj na allegro albo w internetowych sklepach mozna kupic:-)

Dziewczyny ja jutro na 9.15mam badanie plus usg polowkowe 3majcie kciuki aby wszystko bylo ok!

reklama
Trzymamy kciukasy, napewno bedzi wszystko oki!
a tu jeszcze jeden bugaboo.

Załączniki

• stroller[1].png
    stroller[1].png
    30,7 KB · Wyświetleń: 71
To Bugaboo Cameleon - Paul Frank 2009 .To limitowana edycja oczywiscie.(kosztje ponad 900 dolcow ...)A ten bialy masz racje , koszmar, jak wozek dla lalek hih
Dziewczyny tak mi sie przypomnialo.W zeszlym roku pamietam jak szukalam spiworka dla Maxa.Wszystkie spiworki sa takie male, i jak dziecko jest juz wieksze to nogi ma za dlugie i sie nie miesci.Wtedy kocyki ida w ruch.U mnie kocyk nie zdal egzaminu bo moje dziecko raczej zmarzluch jest i musialam poszukac spiwora.Znalazlam stronke www.PUPABAG.com , i zakupilam tam spiworek.Polecam strasznie, bo on jeste gruby, a strasznie cieply.Maja tez takie spiworki- kocyki letnie.Ja zapewne taki tez zakupie tylko oczywiscie nie teraz hehe bo juz nie ma dla kogo.Ale u nas nigdzie w sklepach nie dostaniecie takiego dlugiego spiworka,(oczywiscie mowie o pl czy irl bo oczywiscie Pawimi dostanie jak najbardziej ) czterolatek jeszcze sei w nim zmiesci.Wiec polecam.
Ja zakupilam taki, i on jest tkany z polarka a wyglada jak na drutach robiony.Jak szlam ulic czasem babki sie mnie pytaly gdzie go kupilam.Tylko moj jest caly popielaty, a juz takich nie ma.

Załączniki

• blueknitbuggy[1].jpg
    blueknitbuggy[1].jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
bardzo dziwinie, ma co kombinowac trzeba:-)

ja mam zapalanie piersji:-( boli jak cholera....

Bidulka...

Gieoska ja wiem ze buzza na czesci mozna kupic ;-) tylko siedziska nie zawsze sa do kupienia;-)Ale jeszcze mi sie nie spieszy.Ja tak jak ty planuje juz przed hih Pamietasz? Jeszcze niedawno w ciazy nie bylas a juz wozkow szukalas.To jest juz jakas mania szukania hihi

U nas sie rozlalo strasznie.Brzydko, szaro i chlapowato.:baffled:

witam sie i ja....u nas tez na deszczyk sie zanosi a moje dziecko ma parade rowerowa z okazji 4th of July :baffled: ( dla tych co nie wiedza to najwazniejsze swieto w historii amerykanskiej -dzien niepodleglosci:-))....akurat dzis maja parade jak jest pochmurnie....a ostatnie 10 dni byly upalne i sloneczne:wściekła/y: w dodatku calkiem o tym zapomnialam,.... przyniosl co prawda w piatek informacje w swojej lunch box tylko ze wczoraj jechali na plaze i brali lunch w papierowych torebkach zeby tam zjesc a nadmiernego bagazu z powrotem nie targac wiec cale szczescie ze wczoraj prawie o polnocy zajrzalam do jego walizeczki ktora lezala sobie spokojnie od piatku w mud room (tak sie nazywa u nas taki pokoj przejsciowy od garazu do glownej czesci domu w ktorym wiesza sie kurtki, trzyma brudne buty- stad "mud" od blota:-), parasolki i inne pierdoly ktorych nie chce sie trzymac w srodku domu) a tam kartka z info ze we wtorek rano ma miec przygotowany i udekorowamy rower:szok: Maz mi rano wpakowal go do bagaznika a ja przez noc przygotowalam jakies tam flagowo podobne kokardki i dzis w szkole olis ma sobie go sam udekorowac:cool2: Cale szczescie ze po ta lunch box poszlam w nocy a nie dzis rano na 10 minute przed wyjsciem:-D
gieoska - trzymam kciuki, napewno wszystko jest OK
gastone - spiworek swietny faktycznie...i ty to dopiero teraz piszesz???jak sie zima skonczyla???????????
gastone znam to bugaboo juz od zeszlego roku, pierwszy raz go pokazali na targach dzieciecych w Las Vegas we wrzesniu ubieglego roku. Tych wzorow jest duzo wiecej....Paul Frank cala kolekcje przygotowal.
jesli chodzi o te siedziska do buzza to uwazaj bo oni twierdza ze te starsze wozki nie sa kompatybilne z tymi nowymi siedziskami, wiesz to jest tylko kawalek szmatki ktory naciagasz na stelaz siedziska (w moim przypadku tego mniejszego - sa takie rowki w ktore ta szmatke wsuwasz) ktory juz masz. Podejzewam ze i ta nowa folia jest OK i powinna pasowac bo przeciez jest tylko jedna w tym zestawie gdzie sa dwa siedziska - to mniejsze i to od 18 mc....Stelaz tego wozka sie nie zmienil, tylko sposob montowania siedzenia.
Ladnie....temperatura spadla do 17 stopni a pojutrze znowu ponad 3 dychy, az dziwne ze mnie glowa nie boli...Ide robic zdjecia tego kola terenowego....oj jak mi sie nie chce:no:

reklama
No Wlansie wiem, a wiekszosc siedzisk wlasnie bez stelaza sprzedaja.Tak nie kupie bo napewno niebedzie pasowal.Poza tym u mnieniema podnozka tego plasikowego a bez podnozka glupio tak.

A spiworki hih przecie jesien wkrotce, nic straconego.Ja zaluje ze tych letnich nie bylo jak Masiek byl maly, ale i tak sobie kupie dla drugiego bobo.

Do góry