reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
dzien dobrek, my juz po sniadanku i kawce, dzis w domciu mezus zrobil, nie chcialo mi sie rano nigdzie jechac....pogodka swietna jakies 25 stopni, po tych upalach to prawie zimno:))) w nocy burza byla i troszke sie ochlodzilo, nie macie pojecia jaka ulga! No nic, lece celebrowac niedziele z rodzinka :))

Witam po urlopie :-)
Mogę powiedzieć tak - Buzz ŻYJE :-D i szczerze przyznaje, że jestem z niego bardzo zadowlona. Dał radę na plaży i leśnych dróżkach (bez terenowego koła). Używłam przeważnie spacerówki, bo w gondoli Ada mi się strasznie podnosiła tak chciala ogladać wszystko. Teraz pozostało mi go wyczyścić i nasmarować :tak:

no to pieknie, buzz gora :)) wlasnie ta spacerowka ma to w sobie ze mozna taka malizne w niej wozic, oczywiscie nie pelnoetatowo ale tak jak wy byliscie na urlopie to swietna sprawa. Ja pamietam tez swojego okazjonalnie przesadzalam w spacerowke mniej wiecej w tym samym okresie.

Oto my:czyli ja, Ada i nasz nieustraszony Buzz :-D

Załączniki

• HPIM3356.jpg
    HPIM3356.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 52
  • HPIM3616.jpg
    HPIM3616.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 52
  • HPIM3632.jpg
    HPIM3632.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 50
za ta trzecia fotke to quinny powinno ci zaplacic:tak: wyglada jak reklama zywcem zdjeta z katalogu quinny:-) zreszta druga tez niezla fota....widze ze mamy tutaj same celebrytki na tym watku hi hi :))))))))))))

pawimi wszystkie foty robione przez nadwornego fotografa (czyt. mojego M) :-D

gie-oska tak jak kiedys pisała Sofik z prowadzeniem go po bardziej mokrym podłożu nie było najmniejszego problemu, a po sypkim piasku już gorzej. My prowadzilismy wtedy na tych pompowanych kołach, ale jak byśmy mieli te terenowe to pewnie i tam by dał radę. Zresztą było dobrze, nie ma co :-) Ani razu nie smarowałam też koła czy innych elementów i nie zacina mi się podczas jazdy, a przecież piachu tyle się do niego poprzyklejało, że do tej pory gubie po mieszakniu :-)

Sofik bez spacerówki to by była chyba męczarnia a nie urlop.

Zresztą stwierdziliśmy z M, że jak ten wózek wytrzyma te nasze wojaże po plaży to dajemy mu duuuuuuży plus!

Ostatnia edycja:
reklama
pawimi wszystkie foty robione przez nadwornego fotografa (czyt. mojego M) :-D

gie-oska tak jak kiedys pisała Sofik z prowadzeniem go po bardziej mokrym podłożu nie było najmniejszego problemu, a po sypkim piasku już gorzej. My prowadzilismy wtedy na tych pompowanych kołach, ale jak byśmy mieli te terenowe to pewnie i tam by dał radę. Zresztą było dobrze, nie ma co :-) Ani razu nie smarowałam też koła czy innych elementów i nie zacina mi się podczas jazdy, a przecież piachu tyle się do niego poprzyklejało, że do tej pory gubie po mieszakniu :-)

Sofik bez spacerówki to by była chyba męczarnia a nie urlop.

Zresztą stwierdziliśmy z M, że jak ten wózek wytrzyma te nasze wojaże po plaży to dajemy mu duuuuuuży plus!

hehe no to super ze buzz dal rade:-)a daj jeszcze troche zdjeci to tak milo sie na niego patzy:-)ile byliscie nad morzem??jaka pogoda??
Terenowe kolo bede chciala kupic ale PAWIMI miala dac zdjecia i nie ma:-(a ja czekam iczekam:-)

Do góry