reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Ania czekamy na fotki :) moze uda mi sie twoj wozio na zywo zobaczyc...

Monia ja to nie znam sie na kremach... mi sie udalo i nie mam nic a nic a brzuch mialam bardzo duzy...

Kupilam teraz kremy z avonu i nie smaruje :angry: tylko kase stracilam...

reklama
Pawimi, dzieki
Kiedy ty w ogole spisz, ciągle na forum :-)
Poczytałam te recenzje, jedna pisze ze smarowała sie rok i bardzo pomogło, kurcze to ile kasy musiałabym wydac na rok :-D:szok:
Ale ty tego kremu nie miałas osobiscie? a myslałas o zabiegach u dermatologa?

Sofik ty szcześciaro

Kiedy ty w ogole spisz, ciągle na forum :-)
u mnie dopiero czwarta po poludniu to chyba troche wczesniej na spanie:-):-):-) dzieci by mi nie daly ....raczej kiedy wy spicie???? u was juz pozno chyba?
Ale ty tego kremu nie miałas osobiscie? a myslałas o zabiegach u dermatologa?
nie, tego akurat nie mialam ale stosowalam setke roznych innych :-( jak najbardziej myslalam o zabiegach aczkolwiek poczekam az czwarte i ostatnie dziecko urodze bo teraz chyba nie ma sensu , myslalam o lekkiej operacji plastycznej brzucha co by wszystko wrocilo do starych dobrych czasow:-):-)

ee tam u nas dopiero 22:30 i dopiero się ściemnia
To planujesz 4 dziecko??
Ja juz wiecej nie planuje wiec teraz moge sie zabrac za brzuch
od jutra zaczynam walking :-)

ano planuje, moze nie jutro ale wkrotce bo czas ucieka....
mam pytanko-monia czy ja mam cie na facebooku? bo wiem ze reszte dziewczyn mam ale ciebie sobie nie przypominam?

Hello :-)
Gastone hi hi dobre to z tym wciąganiem brzucha, ja niestety musze teraz wciągać a i tak jest wielki :sorry2: i własnie mam pytanie, znacie krem na rozstępy Renuee, podobno mozna go dostac w USA, Pawimi wiesz coś o tym?
Monia uwierz mi ze naprawde nie ma kremow, ktore dzialaja cuda.Mozesz rozjasnic rozstepy ale nie zlikwidujesz ich.Nie ma takiego srodka.Nie wierz w reklamy, wydasz niepotrzebnie pieniadze.Kup sobie bio oil np i smaruj bardzo stystematyccznie a rozstepy sie bardzo rozjasnia i zapomnisz o nich.Ja po uorodzeniu Maxa mialam az takie pplomienie na brzuchu jakby sie palila hehe teraz wszystko jest jsniutkie i prawie tego nie widac.Ale jednak sa i nie znikna
ano planuje, moze nie jutro ale wkrotce bo czas ucieka....
mam pytanko-monia czy ja mam cie na facebooku? bo wiem ze reszte dziewczyn mam ale ciebie sobie nie przypominam?

No no no mowisz planujesz 4? Fajnie jak by dziewczynka byla, co??
Swoja droga mowisz ze wkrotce, to mnie nie przegon! :-D

Pawimi, ja nie mam konta na facebooku ;-)
Wiecie co ja musze schudnąc!!!!
W czerwcu przed ciąża kupiłam sobie fajne ciuchy i teraz kompletnie sie nie mieszczę :szok::angry: a szkoda mi ich

U nas lata ciąg dalszy :-)
a jak tam dziewczyny w Polsce?

Gastone, wiem ze nie ma kremow cud, szkoda, ale ten co reklamuja napewno jakos działa, moze sie skusze i bede testowac, a pozniej wam powiem jakie rezultaty, w sumie 45e to nie aż taka fortuna :-D

a mój synuś uczy sie angielskiego od kolezanek, na razie to ciagle powtarza "come, come" :-D

Pawimi, ja nie mam konta na facebooku ;-)

:-D
to sobie zaloz:-):-):-)

a jesli chodzi o schudniecie to ....hmmm, fakt ze nie wchodzisz jeszcze w stary rozmiar ciuchow zaledwie kilka tygodni po urodzeniu dziecka (zwlaszcza drugiego) to nie jest jeszcze taka tragedia. Ja chyba po drugim wrocilam do normy po trzech miesiacach.

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• 001.JPG
    001.JPG
    35,1 KB · Wyświetleń: 41
Do góry