reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
a Ty masz jaki kolor??tego mutys??mi speedy tez sie podoba ale buzz bardziej:-)

Mój wózek jest taki mało spotykany u nas , po pierwsze na szprychpowe koła , dwa złoty stelaz a u nas sa same srebrne , a trzy jest z beżowego sztruksu ;-)
Buzz mi sie podoba ale speedy bardziej:-D zreszta jest bardziej jak na warunki u mnie panujace ( mieszkam pod lasem ) i pod moim domem nie ma drogi as:-Dfaltowej

dawaj fotke ania, przeciez nie widzialysmy jeszcze twojego pojazdu! ja tez mieszkam pod lasem :) ale drogi jakie mam widzialyscie chyba na zdjeciach..to jest taki cywilizowany las ha ha...

A ja bym chciała drugie , ale niech ktos za mnie w ciazy pochodzi:tak::-D
ja tam lubie w ciazy chodzic, przynajmniej brzucha nie trzeba wciagac :-D
dawaj fotke ania, przeciez nie widzialysmy jeszcze twojego pojazdu! ja tez mieszkam pod lasem :) ale drogi jakie mam widzialyscie chyba na zdjeciach..to jest taki cywilizowany las ha ha...

Wlasnie dawaj dawaj i sie nie wymiguj!!!

Ja szukam wlasnie domku dziesz pod lasem albo poprostu w szczerym polu hih i nie wiem gdzie bede jezdzic tym swoim buzzem hhiih

Hello :-)
Gastone hi hi dobre to z tym wciąganiem brzucha, ja niestety musze teraz wciągać a i tak jest wielki :sorry2: i własnie mam pytanie, znacie krem na rozstępy Renuee, podobno mozna go dostac w USA, Pawimi wiesz coś o tym?

wiesz co kremow wszelakiego rodzaju cudotworczych jest ci tu cala masa.....niestety, niekoniecznie sa tak skuteczne jak my bysmy tego chcialy.....cos niecos wiem na ten temat po trojce dzieciakow byly rozmiar 36-38 :(((

reklama
Amazon.com: Renuee 3.1 Oz / 90 G: Health & Personal Care

tu sa tez recenzje ....2.5 gwiazdki na 5...jedna baba pisze ze kompletnie na nia nie podzialal ten krem!

u nas upalow ciag dalszy aczkolwiek dzis da sie zyc. W sumie wczoraj juz wieczorem siedzielismy na tarasie bo zrobilam steaki na grillu i bylo dosc przyjemnie. Jest okolo 30 stopni, lekki wiaterek i tak moze byc. Przede wszystkim tej duchoty nie ma jak przez ostatnie kilka dni a to juz duzy plus:biggrin2: Lubie cieplo, zdecydowanie bardziej niz ta okropna zime ktorej juz tak mialam dosyc:wściekła/y:
No nic laseczki, milego weekendu zycze, ja sie zaraz zabieram za schabik ktory wieczorkiem moj malz rzuci na grilla...uwielbiam letni sezon bo nie trzeba sie tyle babrac w kuchni a praktycznie wszystko mozna na zewnatrz na grillu zrobic! Nie wierze ze to znow kolejny weekend! alez te tygodnie leca....

Ostatnia edycja:
Do góry