reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Kobietki miłe ratujcie - moja artystka porysowała krzesło ze skóry długopisem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak to wyczyścić próbowałam cytryną, spirytusem, vanishem lekko wyblakło ale dalej widać:-( Może macie jakąś metodę?

reklama
heh nie znam sie na tym...ale sprobuj octem...czasem pomaga.
a jak nie masz juz zadnego pomyslu to poszukaj w necie sa takie rozne porady na plamy.no i artystke to ty masz:):)

to sie zaczelo bazgranie po wszystkim:-D dobrze radzi LILITH I JESZCZE ocet albo spirytus kosmetyczny ALBO LAKIEREM DO WLOSOW SPRYSKACZ I LEKKO SCIERAC:-)

ja w ramach "artyzmu" mam piękny graf na ścianie w pokoju - brązową kredką po niebieskiej ścianie... cudo... jak się zapytam "kto to zrobił?" to Weronisia dumnie na siebie pokazuje ;-)

Kasiak miałam dokładnie ten sam problem już jakiś czas temu - długopisem na żółtym skórzanym krześle. Niestety nic nie pomogło, a użyłam nawet rozpuszczalnika i zmywacza do paznokci i czystego spirytusu. Kreski trochę bledsze, ale dalej są :no:

A ja mam retoryczne pytanie do Lilith, Mandarynki i Basiek: czy wy macie problemy ze snem, że o tej godzinie na forum siedzicie?. Kurcze dla mnie to już faza najgłębszego snu się zaczyna:-D

reklama
ja standartowo klade sie kolo 2 lub 3 w nocy...juz kiedys pisalyscie o tym:)
moge sobie wkoncu pospac jak Jud wstaje kolo 10 a nawet wczesniej to czeka az wstane i chodzi i sie bawi.a ja uwielbiam nocki:)

Do góry