reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
moja co prawda osłabiona po chorobie ale wstaje ok 9 je kaszke ok 11 idzie spac na 2 godzinki tak do 12.30 potem sie bawi itd i o 17 znowu spi do 18 i potem idzie spac o 21.30. to w porównaniu do Wazych szkrabów chyba duzo spi??????
Nati ma jeszcze dwie drzemki, ale to dobrze jak dziecka duzo śpi !
Kacper w lipcu zrezygnował z popołudniowej drzemki i teraz jego rytm wygląda tak : wstaje koło 8.00-8.30, a pierwsza i jedyną drzemkę ma gdzieś 12.00 /12.30 i śpi tak półtorej godziny czasem dwie. A spać na noc idzie koło 20.30-21.00.
Ale to w tym wieku jest chyba jaknajbardziej ok.
Kacper w lipcu zrezygnował z popołudniowej drzemki i teraz jego rytm wygląda tak : wstaje koło 8.00-8.30, a pierwsza i jedyną drzemkę ma gdzieś 12.00 /12.30 i śpi tak półtorej godziny czasem dwie. A spać na noc idzie koło 20.30-21.00.
Ale to w tym wieku jest chyba jaknajbardziej ok.
ja tesknie za tym jak Jud niedawno zwariowala i znow zaczela sypiac po poludniu.ale wstawala wtedy wczesniej (jest mi wsumie obojetne o ktorej wstaje) wstawala wtedy kolo 8.00 szla na drzemke o 16 do 19 !!! jak w zegarku a na noc kladla sie kolo 22...
i mysle ze tak jakby nadespala te wczesniejsze braki i licze na to ze za niedlugo znow tak bedzie...
wydaje mi sie ze teraz tez malo spi choc cale 12 godz to chyba nie az tak malo...sama nie wiem.
i mysle ze tak jakby nadespala te wczesniejsze braki i licze na to ze za niedlugo znow tak bedzie...
wydaje mi sie ze teraz tez malo spi choc cale 12 godz to chyba nie az tak malo...sama nie wiem.
no wlasnie nie bo mamy zamotke z powodu choroby i szczepienia Jud.ale Jacek 25 lub 27 ( czekamy na traf w biletach) a ja chyba 3 dopiero
Przygotowania ..hmmm wsumie juz wszystko jest pozalatwiane i pokupowane.
wczoraj w samej aptece zostawilismy ponad 400 zl .szkoda gadac...ale trzeba wziasc zapasy wszelkich mozliwych lekow od tutejszego dermatologa , alergologa itd.
i ogolnie kupe kasy trzeba bylo na to wylozyc bo Jud wiekszosc rzeczy dla mlodej nowych bralismy
Kupilam jej juz tez butki heh rozmiar 21 wiec chyba male nosi jeszcze....
reszte ciuchow juz tez! i kupilam juz kilka pierwszych rzeczy na rozmiar 9-12 !!! ale to tez dlatego ze tam jest zimno i wzielam na pozniej.wiele z tego ma jeszcze jak sukienki
kurcze nie rozumiem co napisalas z tym spaniem...
dzis Jud spala 3 godziny po poludniu!szok!akurat jak o tym pisalam
Przygotowania ..hmmm wsumie juz wszystko jest pozalatwiane i pokupowane.
wczoraj w samej aptece zostawilismy ponad 400 zl .szkoda gadac...ale trzeba wziasc zapasy wszelkich mozliwych lekow od tutejszego dermatologa , alergologa itd.
i ogolnie kupe kasy trzeba bylo na to wylozyc bo Jud wiekszosc rzeczy dla mlodej nowych bralismy
Kupilam jej juz tez butki heh rozmiar 21 wiec chyba male nosi jeszcze....
reszte ciuchow juz tez! i kupilam juz kilka pierwszych rzeczy na rozmiar 9-12 !!! ale to tez dlatego ze tam jest zimno i wzielam na pozniej.wiele z tego ma jeszcze jak sukienki
mowilas ze w nocy spi 12h tak???czy w sumie ?,zgubilam siewiec ;-)
reklama
hehe w nocy tyle spi i wsumie.bo skoro drzemki nie robi to niema co doliczyc
ale dzis zrobila! ciesze sie choc teraz bog wie kiedy pojdzie spac , bo juz jej sie odechcialo jak tata zrobil mega domek z drzwiami klamkami i oknami....
jutro go udekorujemy...
ale dzis zrobila! ciesze sie choc teraz bog wie kiedy pojdzie spac , bo juz jej sie odechcialo jak tata zrobil mega domek z drzwiami klamkami i oknami....
jutro go udekorujemy...
Podziel się: