reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

O tych dowodach znowu zamieszanie robia,ja mam zamiar wymienic jak bede w pl,ale takie kolejki mnie tez przerazaja,nasz system jest do d.... powinno sie takie rzeczy wysylac poczta,bez sens aby starsze osoby,matki z dziecmi staly w takich kolejkach:no:
maja i tak przedluzyc czas........

reklama
Może to i przerażające, ale kto tym ludziom kazał czekać na ostatnią minutę???
Ja już nie pamiętam kiedy wymieniałam. Bez kolejki :-)

no wlasnie jestem w duzej mierze wsciekla na tych ludzi. mieli 6 lat na wymiane a obudzili sie na sam koniec i osoby ktore np koncza teraz 18 lat lub wlasnie wymieniaja dowody z powodu zmiany danych sa pokrzywdzeni.

Najlepszym przykładem jest moja własna szwagierka, która ma dowód jeszcze na panieńskie nazwisko i wpisane panna, a jest 17 lat po ślubie!!!! I dalej nie wymieniła dowodu. A żeby było śmieszniej ma syna wpisanego do tego panieńskiego dowodu (urodził sie 7 lat po ślubie). Od dawna mają z mężem wypisany wniosek i od paru lat pracuje obok Urzędu Miasta i bywa w nim parę razy dziennie (w kiosku, w którym pracuje nie ma toalety, więc chodzi do urzędu :-)).
Jak można w takich warunkach nie wymienić dowodu???:no:
No i ten stary dowód jest przecież duży i niewygodny, w porównaniu z nowym.
(Ona chyba chce się czuć młodo - stare zdjęcie i wpis panna :-D)

kropecka na pewno Cię wpuszczą. No przecież nie możesz stać w takiej kolejce. Daj spokój....
Pamiętacie jak pisałam o kieszonkowcu na dworcu kolejowym? No to jak jechałam teraz z teściową i Anią to znowu jednego przegoniłam :tak:Normalnie aż się we mnie zagotowało. Chciał okraść taką starszą panią, ale do tego nie dopuściłam. Zaczęłam krzyczeć, że ma ją zostawić i gdzie w ogóle ma torbę podóżną i żeby pokazał bilet. Wkurzył się na mnie i może gdybym nie stała z naszym pieskiem to mogłabym dostać w ryj :-D Oczywiście policji ani ochroniarzy nie było w okolicy a ludzie patrzeli na mnie jak na idiotkę i ani się ruszyli :wściekła/y:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry