reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Ja również lubię taniec. Całą podstawówkę tańczyłam w zespole folklorystycznym. Jak poszłam do liceum musiałam z niego zrezygnować ponieważ godziny prób kolidowały z godzinami w szkole. Będąc w czwartej klasie liceum poszłam na kurs tańca towarzyskiego do szkoły tańca. Tam poznałam męża i w tejże szkole "przetańczyliśmy" pięć lat. Musieliśmy zrezygnować z uczęszczania z powodu braku wolnego czasu. Ale nadal lubimy poszaleć sobie po parkiecie a poza tym często szlejemy tańcząc w domu. Kiedyś myślałam związać się z tańcem i uczyć dzieci.
JA skończyłam bankowość a pracuję jako księgowa.:-) też nie jest to szczyt moich ambicji gdyż praca którą wykonuję nie daje mi możliwości rozwoju. Codziennie to samo.;-)

reklama
Właśnie agnes. Ja też nie chcę pracować cały czas w sklepie, bo w kółko to samo i nie mam możliwości rozwoju. Jedyne co fajne to to, że spotykam dużo fajnych ludzi i w zasadzie z szefostwem jesteśmy w bardzo dobrych stosunkach :-)

Olao ja tez ogladam Taniec z gwazdami i zawsze sie jaram jak tanczą paso albo chache albo rumbe a walca angielsiego porownuje z naszym pierwszym tancem hihi i wzycham zebysmy sie takich figur nauczyli to bysmy pokazali;-) :happy:

Przemek i Aneta odpadli :-(
A wiecie co? Wlasnie mnie szoknelo, bo w tv reklamowali plyte mojej kolezanki - Ani Szarmach. Ponoc ona zostala laureatka Top Trendy? No normalnie w szoku jestem. Razem z nia do szkoly muzycznej chodzilam :-) Moj tata ja uczyl w szkole muzycznej. Spiewala w wielu wielu chorkach u wielu gwiazd, a cale nasze miasto czekalo az sie wybije i zrobi solowa kariere i prosze - NO CZAD!!! Ciekawe jak sie to wszystko dalej rozkreci...

No to fajnie tak A+T jak ktos znajomy robi sie sławny:-) A jaka muzyke ona wykonuje? Bo nie kojarze:confused: Napewno niedługo bedzie juz wszedzie o niej głosno to zakojarze:-D
Tez załuje ze Przemo odpadł:dry:

reklama
Do góry