reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

o!!!! napisałam qurwa przez k w poprzednim poście i mi usunęli - chyba tu nie wolno kląć ;D ;D ;D ;D
powoli mi ZEN przechodzi - mąż mnie dzis podkurzył baaardzo. i wydaje mi się że nie urodze sama z siebie tylko mi będa ten poród wywoływac- jestem przekonana ze to przez ten progesteron co brałam całą ciążę - a wcale nie byłam pewna że mi go brakuje - teraz jestem zła na siebie ze posluchałam mojej ginki - bo ona teraz twierdzie że natury się nie popycha - no tak ale progesteron mi pakowała calą ciążę????? Ech - chyba mi bardzo już ten ZEN przechodzi.....
Biedronka w kwietniówkach był taki wątek Becikowe i tam było wszytsko napisane

reklama
moglabym juz urodzic bo to przegiecie :mad: :-[ :mad:
ile to mozna czekac no.....
juz nawet marudzenie mi sie znudzilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez juz bym mogla, tym bardziej ze siostra mojego meza jest od wczoraj na porodowce - miedzy nami jest 3 dni roznicy

Olga Kate dziś urodziła - moze to da dobry początek porodom - bo był starszny przestój. ja jestem już powoli w desperacji... dobry humowtr mi uciekł i idę myc okna i kafelki w łazience - potem spacerek - moze coś puści.

qrwa, a mi liczniczek sie zatrzymal.....nawet sie nie kwalifikuje na odliczanie dni do porodu bo CZAS MINAL wrrrrrrrrr
ja juz nie wiem co to zen

no kurde, czas sie zabrac do roboty widze
ja mam postanowienie, ze dzisiaj w nocy urodze ;D
moje dziecko bedzie mialo date urodzenia 28/05/06 i KONIEC

widze coraz mniej tych majowych muszkieterow/maruderow zostaje

gluszek, fajnie, ze masz juz normalny humor ;) hehehe

Kropecka ma napisane że jest 1 day overdue, hehehe
humorek wisielczy, czyli do dupy - wolisz mnie taką, heheh?
acha kropecka nie odpisuje na samy - moze rodzi - a gdzie Reni?
Agata ja tez sobie postanowiłąm że dziś rodzę - od wczoraj znowu pije herbatę - a ostateczność czyli okna czekają (no jeszcze jest olejek........)

reklama
Olga - dawaj pelna synchronizacja - ale by byo jakbyśmy dziś wszystkie urodziły, hehehe :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;) ;)
Dobra biorę się za sprzątanie - do zobaczonka za jakieś 3 godzinki......

Do góry