reklama
taaaaaaaaaaaa
to objaw nerwicy wywołanej wyczekiwaniem na nie nadchodzacy poród i na jego zwiastuny, również nie nadchodzace - gdzie te skurczyki do cholery?????? Pojutrze a własciwie jutro sie przeterminuje.
AGATATJE DZIŚ RODZIMY!!!!!!!!!!!!!!!! BEZ DWÓCH ZDAŃ!!!!!!!!!!!!!
A Reni już pewnie rozdwojona. Kropecka nadal bez zmian - też ma troche doła........
to objaw nerwicy wywołanej wyczekiwaniem na nie nadchodzacy poród i na jego zwiastuny, również nie nadchodzace - gdzie te skurczyki do cholery?????? Pojutrze a własciwie jutro sie przeterminuje.
AGATATJE DZIŚ RODZIMY!!!!!!!!!!!!!!!! BEZ DWÓCH ZDAŃ!!!!!!!!!!!!!
A Reni już pewnie rozdwojona. Kropecka nadal bez zmian - też ma troche doła........
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Coś tu tak cicho jakoś... Mało kto się odzywa... Już prawie wszystkie rozdwojone... Ciekawe co u mamuś, które się prawie wcale nie odzywają...???
Trini ja jestem ale nie ma NIKOGO to sobie chodzę po innych wątkach i pisze....... A zresztą co mam pisac - w kółko to samo - że chce urodzić - już się robię normalnie nudna dla samej siebie a co dopiero dla innych!!!!!!!!!!
Hej babki a słyszałyscie cos o tych pasach obciskajacych po porodzie? Ciekawa jestem kiedy mozna by było zaczac taki stosowac i czy wogole stosowac po cesarce bo moj brzuch...eh szkoda gadac...niby sie kurczy ale wisi...
ja bym już mogła stosowac ale nie wleze w niego ;D ;D ;D
taaaaaaaaak Abryz kółko różańcowe sie rozdwoiło - ZDRAJCZYNIE!!! Tylko Reni sie nie wyłamała i nasze dzieci Antychrysty się urodza jak Benedykt sobie pojedzie do domciu....... hehehe ;D ;D
taaaaaaaaak Abryz kółko różańcowe sie rozdwoiło - ZDRAJCZYNIE!!! Tylko Reni sie nie wyłamała i nasze dzieci Antychrysty się urodza jak Benedykt sobie pojedzie do domciu....... hehehe ;D ;D
reklama
Podziel się: