reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
taaaaaaaaaaaa
to objaw nerwicy wywołanej wyczekiwaniem na nie nadchodzacy poród i na jego zwiastuny, również nie nadchodzace - gdzie te skurczyki do cholery?????? Pojutrze a własciwie jutro sie przeterminuje.

AGATATJE DZIŚ RODZIMY!!!!!!!!!!!!!!!! BEZ DWÓCH ZDAŃ!!!!!!!!!!!!!

A Reni już pewnie rozdwojona. Kropecka nadal bez zmian - też ma troche doła........

Głuszek, po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się, a to co przeterminowane najczęściej się wyrzuca, więc może poród tuż tuż ;)

Żle się dzis czuje od samego rana- moze to już.... mam taka nadzieję - bo jeśli Reni se rozdwoiła to zostałyśmy z Kroepcka same.........

Trini ja jestem ale nie ma NIKOGO to sobie chodzę po innych wątkach i pisze....... A zresztą co mam pisac - w kółko to samo - że chce urodzić - już się robię normalnie nudna dla samej siebie a co dopiero dla innych!!!!!!!!!!

No tak Głuszek, kółko różańcowe Ci się rozleciało. Jeszcze trochę :laugh: :laugh: :laugh:

Hej babki a słyszałyscie cos o tych pasach obciskajacych po porodzie? Ciekawa jestem kiedy mozna by było zaczac taki stosowac i czy wogole stosowac po cesarce bo moj brzuch...eh szkoda gadac...niby sie kurczy ale wisi... :p

ja bym już mogła stosowac ale nie wleze w niego ;D ;D ;D
taaaaaaaaak Abryz kółko różańcowe sie rozdwoiło - ZDRAJCZYNIE!!! Tylko Reni sie nie wyłamała i nasze dzieci Antychrysty się urodza jak Benedykt sobie pojedzie do domciu....... hehehe ;) ;) ;) ;D ;D

reklama
Bo nasze maleństwa nie chciały nam problemów robić przez weekend z dotarciem do szpitala, ale od dziś to już moga wychodzić ;). Maja moje pozwolenie i błogosławieństwo a nawet rozkaz ;)!

Do góry