reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Ja jestem dziwnie spokojna, nawet bym wolała żeby przez weekend mała się nie pchała na ten świat, ma pozwolenie od poniedziałku, a jak będzie chciała troszke dłużej jeszcze posiedzieć to też jej pozwole, a co tam  :laugh:.

Jedź kropecka i wracaj, nie daj się uziemić!

reklama
Dziewczyny nie martwcie się, do 42 tygodnia każda z was musi urodzić, nie ma innego wyjścia! Wasi lekarze może poczekają jeszcze jakieś 3-4 dni a potem zagonią na pewno do szpiatala na patologię , bo tak po terminie to nie bardzo możecie latać w nieskończoność. A Ty kropecka uciekaj na to ktg koniecznie....Och też się obawiam przenoszenia- moja mama miała tak i ze mna i z bratem, więc pewnie też mnie to czeka. W każdym razie od 40 tygodnia musicie być pod ścisła kontrolą!!!!

Swoją drogą mam nadzieję, że w czerwcówkach też pozostanie jakiś kilkuosobowy sztab kryzysowy ;D

ja chce urodzic i wypisac sie ze sztabu kryzysowego.....no dobra, sztab jest fajny, ale chyba nam juz padlo na lebki i niedlugo to wyladujemy na patologii ale NIE na oddziale ginekologicznym ;D

ale gluszek jest zen wiec ona urodzi.............KIEDYS ;D

A może nową kategorię założymy ciąża jakieś 50 tg?? NIE chyba coś mi pogoda na móżg dziś padła. Ale widzę Agatko, że ty się ostro terminu trzymasz. ;D ;D

Kochanym świezo upieconym mamusiom.życzymy duzo radości,
życzliwości, wytrwałości, wzajemnego zrozumienia i wybaczenia
nieprzespanych nocy  życzą Heksa z Natalką.

HEKSA JESTEM OBRAŻONA A MY NIEROZDWOJONE TO NIE MAMY??????? ;) :laugh:

DLA WSZYSTKICH MAMUŚ TYCH 2 W 1 I TYCH JUŻ POJEDYŃCZYCH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

I co mi ***** z tego ZEN!!!!! Dalwj 2 w 1 bleeeeeeeeeeeeeeeeeee, już mam dośc tej ciąży. Znudziło mi się............

mam pytanko do zorientowanych...jakie dokumenty trzeba miec ze soba jak się idzie złożyc papiery o becikowe??????????dołączam się do życzeń...Ewa dała mi dziś popalic dzień matki zaliczony....

reklama
Do góry