reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

jak sie samemu ma humorek wisielczy, szuka sie innych takich ;)
ciezko byc zen ;D
ale u mnie cos nawet wesolo, bo przyjaciolka z Polski przyjechala i mnie odwiedzi i juz sobie poplotkowalysmy przez telefon ;D

grunt to zachowac czarne poczucie humoru i wtedy nie jest zle ;D
przyjaciolka pocieszyla, ze jej mama poszla na ogromnie dlugi spacer i ja urodzila, a na dodatek! tez byla ustawiona dupskiem na dol i w ostatniej chwili sie obrocila LOOOL

reklama
Głuszek, jesli urodzisz, to bedzie ZENek albo ZENobia.

Siedze z małym przy kompie i pisze jednym palcem. Akrobatka jestem ;D ;D ;D

abryz to tak jak my wszystkie z dzieciaczkami :) Moja zasypia na rączkach i wykorzystuje ten czas, żeby coś popisać i was poczytać, bo jak zaśnie to zajmuję się domowymi obowiązkami :)

moj suwaczek niestety dalej chodzi jutro wskakuje 41 tydzien heh :-[
najwyzszy czas na depresje...
ten moj mezczyzna taki uparty, musze mu wytlumaczyc ze jak sam nie wyjdzie to i tak go wyciagna moze sie wystraszy
i opamieta wrescie ;D

tak Abryz moze być Zenobia - byle juz wylazła zołza jedna...... :mad: :mad: :mad: :mad:
Normalnie tak sobie myślę że ja nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu!!!!!!!!!!!!!!
A dziś m isię śniło że urodziłam nagle stojąc i Marysia mi wpadła go nogawki. Zaczęłam krzyczeć i tak się obudziłam z wrzaskiem. Chyba jestem nienormalna...................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

głuszek pisze:
tak Abryz moze być Zenobia - byle juz wylazła zołza jedna...... :mad: :mad: :mad: :mad:
Normalnie tak sobie myślę że ja nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu!!!!!!!!!!!!!!
A dziś m isię śniło że urodziłam nagle stojąc i Marysia mi wpadła go nogawki. Zaczęłam krzyczeć i tak się obudziłam z wrzaskiem. Chyba jestem nienormalna......................  ;D ;D ;D ;D ;D ;D :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

HAHA gluszek, super :D
Moznaby tak rodzic - byloby duzo sprawniej. Tylko jakis koszyk albo cos trzebaby w razie czego na koncu nogawek nosic hihihi

reklama
Do góry