reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

mi juz wypadlo chyba cale to paskudztwo bo przez pare dni plamilo i lecialo i mialam bole jak na ciote a od pewnego czasu czysciutko, a bole sa ale jakby inne no i nieregularne

juz nic nie mam do roboty, nawet na dwor nie moge wyjsc, poza tym zauwazylam, ze jak za duzo ludzi widze, to mi bole przechodza jakby organizm wiedzial, ze nie ma spokoju....

ale my powinnysmy sie pocieszac chyba :D
czy pociesza cie, ze mam humor pt.bez kija nie podchodz? ;D

reklama
Angie, jestes slodka ;D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FORUMOWYCH MAMUSIEK :D
w koncu tym nierozdwojonym tez sie cos nalezy ;D

no pewnie, im wiecej rozdraznionych i smutnych nierozdwojonych mamus tym mi lepiej :) wlasnie kate mi przyslala sms-a ze na ktg obowiazuja zapisy. teraz to ja juz zupelnie nie wiem co mam robic :(

Zadzwoń i dowiedz się na kiedy możesz się zapisać. Tak będzie najlepiej, po co masz się znów niepotrzebnie denerwować. Może uda sie zapisać na dziś lub jutro?

Jak się nie pospieszysz, mogą Cię zarejestrować na lipca albo i sierpnia (mojego Piotrka z chorym okiem okulista chciał zarejestrować na września) ;D ;D ;D

ja chyba cos sobie kupie, nie stac mnie, ale zakupy poprawiaja humor, tylko kurde pada glupi deszcz
duzo rozdraznionych bab razem, super ;D
ja jeszcze wierze, ze w ten weekend urodzimy
dopiero jak nie, to wtedy sie zalamie......jedno co wiem, to ze mam wtedy isc do lekarza w poniedzialek i chyba juz sie na cesarke umowimy, bo maly i tak juz pewnie sie robi za duzy zeby dupa do przodu wyjsc....
glupek, jestem zla na niego, ze sie normalnie nie ustawil

no ale przynajmniej juz wiesz co i jak, i ze zbyt dlugo nie bedziesz czekala. a ja nic nie wiem. przejade sie dzisiaj do tego szpitala i sie wypytam co i jak i ewentualnie zapisze na ktg.

reklama
Do góry