reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

TERAZ ZACZĘŁA BARDZO DUŻO ŁAPAĆ I TAKIMI ZDANIAMI PO TRZY SŁOWA
R OCZYWIŚCIE NIE WYMAWIA
I TAK FAJNIE MODULUJE NP ZDANIE MAMA POMÓŻ MI
ALBO ROZBRAJA KOSZAM CIE ALBO TATA KOSZAM CIE I PRZYTULA SIĘ

AZ SIĘ ŁEZKA W OKU KRĘCI CO DZIEN NOWE SŁOWA :) :)

reklama
Kate, "r" powinno pojawić się ok. 4 roku życia, więc bez obaw :-)

Co do trojaczków - kobieta ma tylko 2 piersi ;) Najtrudniejsze to to, że porody takie zaczynają się zazwyczaj dużo wcześniej, a opieka nad wcześniakami jest o wiele bardziej skomplikowana niż nad dziećmi donoszonymi.

no a ja tak jak pisalam dzisiaj rano. powoli dobry humor zaczyna mi opadac, zaczynam byc znudzona, zniecierpliwiona, pewnie do powrotu Macka z pracy dojdzie mi juz kompletny dol. Ja chce dzisiaj urodzic :((

u mnie plaża :( :( :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;) ;)

i co mi pozostaje tylko śmiać się ;D ;D ;D ;D ;D

i słucham sobie Natashy Stpierre :) :)

KROPECKA NAPISZ TO DUŻYMI LITERAMI

może to pomoże ;) :laugh: :laugh: :laugh:

kropecka, ja tez sie zaczynam dobijac
poza tym mam taka pogode, ze masakra
LEJE od rana i jest zimno
uczylam sie, ale exam za 2 tyg wiec polowe i tak zapomne....o ile w ogole dam rade pojsc i nie bede musiala przekladac
poza tym moja mama urodzila wszystkie dzieci przed terminem.......a ja?
jeszcze do tego mnie dobijaja te skurcze przepowiadajace co jakis czas, ktore bola, ale oczywiscie nie sa regularne :///////////

no mamy dokladnie tak samo. mi do tego odchodzi czop od kilku dni. myslalam ze tego jest nieco mniej. a te bole mnie wkurzaja, zero regularnosci :/ nigdy sie nie zacznie :(

reklama
Dziewczyny mamy dzis swoje swieto !! ;D

Tym obecnym i przyszłym mamusiom rzycze zdrowych, rozkosznych skarbow ! :D

Do góry