reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Cześć. Ale rześko dziś a dworze :-)
Ja na chwilę. K. zabrał Kubę do babci i muszę wykorzystać te kilka godzin spokoju... na sprzątanie:dry:
Wczoraj firma w której pracuje K. zorgniozowała imprezę Mikołajkową dla pracowników i oczywiście ich dzieci. Dorośli imprezowali na kręgielni, a dzieci miały swoją imprezkę w sali obok. Był elf, który zabawiał dzieci, no i oczywiście św. Mikołaj. Kuba twrady chłop Mikołaja się nie bał i nawet z uśmiechem siedział u niego na kolanach. Później wkleje fokę, bo. K. zabrał aparat ze soba do babci.
rubi mierzyłaś może kombinezonik?;-)

Hello no i dupa z ukrywania zakupów, od kiedy kurierzy jeżdżą w soboty jak mężowie są w domu? Rubi jakbyś wybrnęła? ;-)
Kamea odważnego masz maluszka :-)

Ostatnia edycja:
bry ;-)

Arco ;-) u mnie tez byl kurier ale z kombinezonem... i to jak mnie w domu nie bylo... a R myslal ze to zabawki (wiedzial ze zamawialam)...

Kamea ;-) sorry... zapomnialam... zaraz zmierze i Ci podam ;-)

Ha własnie karme przywiezli :tak: ufff przynajmniej kundlos z głodu nie pomrą ;-)

A drugiej paczki ni mo :-( a potrzebuje na cito :-(

U nas na mikołaja młody dostaje sanki :tak: i słodycze :tak:.

Ostatnia edycja:
a propo's sanek to Anik Ty chyba szukałas,a sa w Polo fajne-z oparciem:tak:

Maciuś juz dzisiaj zaliczył wizytę cioci i babci w ramach mikołajek,moja mama tez cos tam ma dla niego.W żłobku tez chyba Mikołaj i prezenty będą w poniedziałek,a od nas dostanie z rąk Mikołaja we wtorek pieska interaktywnego Bobby:tak:A żeby było tradycyjnie,bo ja pamiętam,ze mi Mikołaj zawsze w nocy prezent koło łóżka zostawiał,to Maciuś tez będzie miał rano niespodziankę ,ale tylko same slodycze w skarpecie,bo ileż tych prezentów mozna:sorry2:

cześć dziewczyny , jestem tu po raz pierwszy i wlasciwie tez po raz pieerwszy zostanę mamą . Niedlugo nadejdzie czas aby zatroszczyć sie o wszystko co niezbedne dla mojego maluszka bo na razie mam dla niego tylko milosc , duzo milosci :) nie jestem z Opola a wlasnie tam chcialabym zrobic zalupy od A do Z dla mojego syneczka. Czy możecie polecić mi jakis sklep ( i adres ) w ktorym kupie wozek , lozeczko i wszystkie niezbedne akcesoria dla bobaska? mieszkam 60 km od Opola i nie bardzo sie orientuje gdzie tego szukac . Bardzo wam dziękuję za pomoc :)

reklama
Hej Kobity
Dlugo mnie nie bylo, a Wy sie rozpisalyscie, ze na nocy w pracy ledwo przeczytalem wszystko. My z moja Ania ledwo remont skonczylismy i teraz sprzatania duzo. Ostatnio wracalismy ze wsi i nam facet prezent zrobil - rozwalil nam auto myslalem, ze go:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale coz policja przyjechala dmuchanie bylo gosc zaliczyl 200pln i 6pkt karnych a ja czekam na rzeczoznawce i do tej pory jestesmy ugotowani zostaly mzk. Zosia tez na Mikolaja dostaje sanki i pewnie jakies slodkosci.

Do góry