reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

witaj sofft :-)

Jeśli o sklepy w Opolu chodzi to ja polecam Baby Blue koło Jyska... duży parking jest i co najwazniejsze - obsługa wie co sprzedaje... drugi sklep tego samego wlasciciela jest na Kasiażat Opolskich (Fixoni) ale tam jest mniejszy wybor. Trzeci sklep jest w przyziemiu Opolanina ale tamtejsza obsługa... jest sklep w Rolniku na Obroncow Stalingradu no i.... allegro - moja cala wyprawka - lacznie z materacykiem i lozeczkiem byla kupowana na allegro bo ceny przyjemniejsze a kurier wsio pod drzwi dostarczy :-D

reklama
Ifill to super że remont już zakończony, no niestety sprzątanie to chyba gorsze niż same prace rem. ;-) A jak się czuje Ania, dobrze go zniosła? I przykro mi z powodu auta :-(

Sofft ja mebelki i innych drobnych rzeczy kupiłam tak jak pisze Ruby w Baby Blue. Poza tym wózek pożyczyłam od szwagierki, dużo ciuszków dostałam od koleżanek oraz pokupowałam używane lub po rożnych promocjach :-)

dziękuję Wam dziewczyny serdecznie za pomoc :) jeszcze mam troszkę czasu zanim pojawi się mój Skarb najukochanszy ale już myślę co mi trzeba i najchętniej juz bym pojechała kupować . Chce zacząć od wózka ale tego jest tyle na rynku ,że gubię się w nadmiarze informacji , funkcjach wozków i opiniach koleżanek :) jedne polecają mutsy , odradzają Xlandery , inne każą kupić pompowane koła inne piankowe a mi rosnie coraz bardziej glowa zamiast brzuszka ;) a Wy jakie macie doświadczenia z wózkami ? możecie jakiś polecić a jakiś na pewno odradzić ? :):confused:

Sofft co do wozka to wszystko zalezy na jakim terenie zamierzasz jezdzic, jaki masz duze auto aby wozek wozic itd. Ja mam w wozku koła duze pompowane i uwazam ze są extra :) sniegi, lody, łaki, lasy, krzywe chodniki nam nie straszne :)

sofft
no własnie a fajny wybór jest w babyblue na przeciwko opolanina bok yska
tam można kupić wsyzstkow w jednym sklepie
gdzie jeszcze to nie wiem bo ja od niedawna w opolu jestem ;)

a wszystkim życze masy prezentów :)
ja dziś jade kupić choinkę tyryryryryry

no i nie doczytałam :) tak jak rubi i arco polecam Babyblue :)

Ifill a co remontowaliście??

Ostatnia edycja:
bry ;-)

sofft :-) tak jak pisze Hiox... musisz sie wybrac do sklepu i "powozić" karoce.... kazda z nas jest inna... mnie kiedys na watku sierpniowym dziewczyny zaatakowały ze jak moge kupowac Roana - ze to kloc, ze nie ma skretnych kólek i takie tam... a dla mnie najwazniejsze było ze gondola duza i nie musialam wybierac wczesna wiosna czy wkladam dziecko w kombinezonie czy samo dziecko bo na kombinezon sie nie zmiesci ;-)
a pompowane koła to podstawa - ja sobie nie wyobrazam jezdzenia wózkiem na malusich kółeczkach w tym sniegu... a wózka ze skretnymi kolami to nawet nie umiem przeprakowac w złobku zeby sie do mojej karocy dopchac...

tak wiec wniosek - albo atakujesz na spacerach mamy i prosisz o wyprobowanie wozka albo idziesz do sklepu i tam sie rozbijasz ;-)

powodzenia ;-)

sofft witaj ;-)
Ja miałam x-landera 3 kołowego i byłam super zadowolona, dla mnie bomba, duże pompowane koła, wózek wygodny, łatwo się prowadzi:tak: musisz chyba iść do sklepu i popróbować jak Ci się jeździ wózkiem, no i czy dzidziusiowi będzie wygodnie:tak:a wiesz już czy chłopczyk czy dziewczynka;-) ?

Arogo :-) ale Ty tym wózkiem po Krolestwie jezdzilas :-) takich sniegów to on chyba nie widział :-) a ja autentycznie nie umiałabym takiego wózka prowadzic :-( podejmowałam próby i ni dy rydy :-(

reklama
Rubi bo skretne koło jest extra jak nic na ziemi nie lezy, procz deszczu oczywiscie. Po sniegu ze skretnym kołem nie da sie jezdzic :no:, ale producenci sa na tyle madrzy, ze wiekszosc wozkow ma blokade tego koła/kół i juz nie jest skretne ;-)

Do góry