reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

witaj sofft :-)

Jeśli o sklepy w Opolu chodzi to ja polecam Baby Blue koło Jyska... duży parking jest i co najwazniejsze - obsługa wie co sprzedaje... drugi sklep tego samego wlasciciela jest na Kasiażat Opolskich (Fixoni) ale tam jest mniejszy wybor. Trzeci sklep jest w przyziemiu Opolanina ale tamtejsza obsługa... jest sklep w Rolniku na Obroncow Stalingradu no i.... allegro - moja cala wyprawka - lacznie z materacykiem i lozeczkiem byla kupowana na allegro bo ceny przyjemniejsze a kurier wsio pod drzwi dostarczy :-D

reklama
Ifill to super że remont już zakończony, no niestety sprzątanie to chyba gorsze niż same prace rem. ;-) A jak się czuje Ania, dobrze go zniosła? I przykro mi z powodu auta :-(

Sofft ja mebelki i innych drobnych rzeczy kupiłam tak jak pisze Ruby w Baby Blue. Poza tym wózek pożyczyłam od szwagierki, dużo ciuszków dostałam od koleżanek oraz pokupowałam używane lub po rożnych promocjach :-)

dziękuję Wam dziewczyny serdecznie za pomoc :) jeszcze mam troszkę czasu zanim pojawi się mój Skarb najukochanszy ale już myślę co mi trzeba i najchętniej juz bym pojechała kupować . Chce zacząć od wózka ale tego jest tyle na rynku ,że gubię się w nadmiarze informacji , funkcjach wozków i opiniach koleżanek :) jedne polecają mutsy , odradzają Xlandery , inne każą kupić pompowane koła inne piankowe a mi rosnie coraz bardziej glowa zamiast brzuszka ;) a Wy jakie macie doświadczenia z wózkami ? możecie jakiś polecić a jakiś na pewno odradzić ? :):confused:

Sofft co do wozka to wszystko zalezy na jakim terenie zamierzasz jezdzic, jaki masz duze auto aby wozek wozic itd. Ja mam w wozku koła duze pompowane i uwazam ze są extra :) sniegi, lody, łaki, lasy, krzywe chodniki nam nie straszne :)

sofft
no własnie a fajny wybór jest w babyblue na przeciwko opolanina bok yska
tam można kupić wsyzstkow w jednym sklepie
gdzie jeszcze to nie wiem bo ja od niedawna w opolu jestem ;)

a wszystkim życze masy prezentów :)
ja dziś jade kupić choinkę tyryryryryry

no i nie doczytałam :) tak jak rubi i arco polecam Babyblue :)

Ifill a co remontowaliście??

Ostatnia edycja:
bry ;-)

sofft :-) tak jak pisze Hiox... musisz sie wybrac do sklepu i "powozić" karoce.... kazda z nas jest inna... mnie kiedys na watku sierpniowym dziewczyny zaatakowały ze jak moge kupowac Roana - ze to kloc, ze nie ma skretnych kólek i takie tam... a dla mnie najwazniejsze było ze gondola duza i nie musialam wybierac wczesna wiosna czy wkladam dziecko w kombinezonie czy samo dziecko bo na kombinezon sie nie zmiesci ;-)
a pompowane koła to podstawa - ja sobie nie wyobrazam jezdzenia wózkiem na malusich kółeczkach w tym sniegu... a wózka ze skretnymi kolami to nawet nie umiem przeprakowac w złobku zeby sie do mojej karocy dopchac...

tak wiec wniosek - albo atakujesz na spacerach mamy i prosisz o wyprobowanie wozka albo idziesz do sklepu i tam sie rozbijasz ;-)

powodzenia ;-)

sofft witaj ;-)
Ja miałam x-landera 3 kołowego i byłam super zadowolona, dla mnie bomba, duże pompowane koła, wózek wygodny, łatwo się prowadzi:tak: musisz chyba iść do sklepu i popróbować jak Ci się jeździ wózkiem, no i czy dzidziusiowi będzie wygodnie:tak:a wiesz już czy chłopczyk czy dziewczynka;-) ?

Arogo :-) ale Ty tym wózkiem po Krolestwie jezdzilas :-) takich sniegów to on chyba nie widział :-) a ja autentycznie nie umiałabym takiego wózka prowadzic :-( podejmowałam próby i ni dy rydy :-(

reklama
Rubi bo skretne koło jest extra jak nic na ziemi nie lezy, procz deszczu oczywiscie. Po sniegu ze skretnym kołem nie da sie jezdzic :no:, ale producenci sa na tyle madrzy, ze wiekszosc wozkow ma blokade tego koła/kół i juz nie jest skretne ;-)

Do góry