reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ewunia- jutro i już mam stresa :baffled::baffled: jutro chyba pazury pożrę nawet u nóg.......ech zaczynam mieć wątpliwości- chyba za dużo siedzę na wątku o invitro.......

reklama
Pisze juz drugi raz dzisiaj bo mi posta wcielo!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kamea - teraz ja spozniona!!! Dla Kubusia najlepsze Zyczonka samych usmiechow i dużo slonka!!!!

Sylha
z całych sil zaciskam kciuki!!! Mam nadzieje ze tym razem sie wam uda!!!!

siedze w domku i gotuje zupke- dzisiaj ogórowa i jak zwykle wyszla za kwasna:-D:-D Dobrze ze dzieciom to nie przeszkadza:-D Haniutka spi wiec mam chwilke spokoju!!!!

sylha pewnie, że będzie dobrze ;-):tak:

Agita wózka jeszcze nie mamy - opcji jest kilka:
1. Jeden upatrzony w sklepie (ale generalnie to przydałoby sie jeszcze z M oblot zrobić - w końcu facet powinien mieć lepsze wyobrażenie o 4 kółkach :-D)
2. Sąsiadka ma do odsprzedania sdpacerówkę (wtedy druga chętnie pożyczy na początek głęboki), ale tu nie wiem na razie nic więcej - ani jaki wózek,l ani za ile ????? Trzeba sprawę obadać jeszcze....
3. Może od ordzinki coiś skapnie (ale wiadomo jak to z rodzinką) - jedna kuzynka chciałaby wózek odsprzedać (dziękuję bardzo - przypuszczalnie tenmój upatrzony -nówka - tańszy będzie), druga kuzynka niby ma cos na zbyciu, ale te NIBY wielkie jest i cisza kompletna, więc ja tez się upominać nie będę.
4. Na wolnym oststnio używany widziałam - w super stanie, dobry jakościowo, tylko dokładnie trzeba by sie jeszcze orzyjrze, bo pieniądz tez dobry (ale pewnie zanim sięzdecyduje, to już go nie będzie :-p).

Nic - dziś się biorę za porządki po gładzi - cudo po prostu, ale na szczęscie po raz ostatni syf w całym domu - HIP HIP HURRA!!!

Mam nadzieję, że choróbska odpuszczają, a chorowici mają sięz dnia na dzień coraz lepiej. Słoneczka dużo życzę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A tu co taka ciiiiiszza??????

Sylha jak tam?????

Agita jak mały?? A wy jak sie czujecie??

Madzialena co z tobą?? nie odzywasz sie wcale...

Rubi co tam na froncie??

Ona - Małgonia zdrowa już??

Kamea jak tam?? Przygotowujecie sie do niedzielnej imprezki Kubusiowej??

Villandra Poglasiac brzuszek od e-ciotki!!!

A ja siedze w domku i czekam am M. z Kasią z nart wróci...... Mam chwile ciszy i spokoju w domu bo tesciowa wzięła przed chwila Miska i Hanie do siebie!!!! Ależ ta cisza jest cudowna......:-D:-D:-D:-D
zaraz zabieram sie za ostre sprzatanie bo my tez jutro Haniusiowy roczek robimy. Jeszcze torcicho do upieczenia zostało!!!

Pozdrawiam i milego weekendu!!!

Hej, hej!
Ja dziś ciąg dalszy zawodów ze szmatką. Dziś pod obstrzał pokój i łazienka i będzie juz całkiem nieźle ;-)

Miłej soboty kobitki, mam nadzieję, że u wszystkich świeci to piękne słonko :-)

reklama
Do góry