reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Dziewczyny jesteście po prostu cudowne!!!!!

Hania z calego serduszka dziekuje za wszystkie życzenie no i mamusia tez!!!!!

Sylha niestety nie pomoge w storczykowych sprawach :( moge podpytac kolezanki która ma bardzo duzo storczyków jak je pielegnuje by takie rzeczy jak u ciebie sie nie dzialy. Ja mam tylko dwa storczyki w domu i kwitna zwykle wtedy gdy po kilku tygodniach przypomni mi sie zee je zasuszylam. Wtedy jak zaczynam podlewac to od razu kwitnąc zaczynają!!!:-D:-D:-D

Haniu Kochana Wszystkiego Najlepszego w dniu Twoich Pierwszych Urodzin. Zdrówka, szcześcia i nieustannego uśmiechu na twarzy:-)

Cześć dziewczyny, załamana jestem bo mój mały znowu chory, tym razem zamiast standardowej infekcji mamy zapalenie oskrzeli i antybiotyk, musi być poważnie bo mój lekarz nie daje antybiotyku z byle powodu.
Poza tym od miesiąca nie przybrał na wadze i jutro dzień zaczynamy od badania krwi...

alaD współczuję:-( biedny Maluszek...Mój Aluś tez chory, kaszle jak stary chłop i gile do pasa ma, ale na szczescie osłuchowo czysty i narazie lecimy na syropie.
A ile ma Twój Maluszek i jak ma na imię, bo chyba mi umknęło:sorry:

ajaja no to w sobotę chyba AlaD nie pojawisz się na inspekcji. Zatem duzo zdrówka dla Jeremiego.
My pomalu wychodzimy z przeziębienia, mloda juz nie kaszlę jak stary traktor :-)

reklama
Do góry