reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Agita wpołudnie już myslałam, że już będzie z górki. O godz. 14 telefon alarmowy i już się bałam, że po godzinach będę musiała zostać, ale jaoś się udało. Jutro w pracy zaczynamy kurs angielskiego... a ja już nic nie pamiętam. Ostatni raz angielski miałam na studiach...i później już niet... będzie ciekawie:-D
Fajnie, że Aluś ma kontakt z rówieśnikami. Kuba jak widzi dzieci to aż kwiczy z radości:-D

Ja uwielbiam książki Joanny Chmielewskiej. Jak jeździłąm na studia to miałam zwyczaj czytać książki w pociągu. Jej książek nigdy nie zabierałąm do pociągu, bo ryczałam w głos ze śmiechu.

reklama
Bombki mnie gonią - pomocy! - dziadek tydzien temu rozebrał choinkę, a ja wciąż jeszcze nie uporządkowałam tych nieszczęsnych ozdób :zawstydzona/y: No więc ide coś uczynić z tym stanem rzeczy.

Madzialena- ze spisem lektur dla Doriana to mnie rozbroiłaś :-)
Villa- czytałaś biografię Warris Dirie???Ja miałam obie części komuś pożyczyłam i już nawet nie pamiętam komu:zawstydzona/y::wściekła/y::no: a ta kobieta kiedyś wystąpiła w programie Ewy Drzyzgi, ale ja w tedy ten odcinek przegapiłam...

Przeczytałam obie :tak: Programu nie ogladałam, ale u mnie telewizja to w ogóle rzadkość ;-).
Tak samo Księżniczka Sułtana i Córki Księżniczki Sułtany.
Polecam też Anny Brahimi (Polka) W niewoli algierskiego prawa (tę mam na własność).

O tym samym pomyślałam choć ja nie mam tak licznej kolecji....ale coś by się znalazło.
Ale dla mnie to jedynie zima, bo ja wiosna zagnieździ się na dobre to szaleństwa ogródkowe :-), już mi nawet teściowa zapowiedziała refundację części krzaków

Hej:-)
Ależ się rozpisałyscie na temat książek:-)
Madzialena Dorianka od Małego widze przezwyczajasz do inteligentnej literatury:-)
Alusiek niestety nie lubi czytania. Woli oglądac ksiązeczki i lubi jak Mu opowiadam co widac na obrazkach:tak:
Ja jak byłam młodsza to czytałam literaturę młodziezową. Teraz czytuję "lekkie" ksiązki do poduszki czyt. literaturę kobiecą:-p ale moim Konikiem jest literatura o tematyce II Wojny Światowej - biografie, wspomnienia, opowiadania itd. Zatapiam się w takich książkach i aż czuję na swojej skórze co Ci biedni ludzie musieli przejsc... Uwielbiam ksiązki Romy Ligockiej. W jeden wieczór potrafie pochłonąc książke:-)
Ona pytałas czy mieszkam w Opolu. teraz niestety juz nie:-( mieszkam w DE, ale 8 lat mieszkałam w Opolu, zostawiłam tam spory kawał Swojego zycia i teskno mi za Opolem...
Wstawac spiochy:-)

wstalam! :-)

Szkoda,ze nie mieszkasz Agita w Opolu aczkolwiek życie w DE chyba ciut lepsze chociaż jak ostatnio pisalaś,ze znowu szukacie czegos na wynajem, przerąbane, ja juz tyle pzeprowadzek mialam.

Udalo mi się dorwać kolejne zlecenie na sprzątanie, cieszę się :-) kaska wpadnie jakaś Jutro śmigam zatem na witosa zrobić porządek ;-)

Małgosia w ogole nie chcę jeść, okropnie kaszlę a katar to potok gili, całą noc się męczyła i budziła a teraz zadowolona wali zabawkami o podłogę.
No nic trzeba iść coś zjeśc

reklama
Hej!!!!

Tak dużo od wczoraj napisalyscie ze nie zdążyłam doczytać :( wybaczcie mi to .... Mam cala trójkę w domu bo wszyscy kaszlą . Tak wiec dzis pewnie bedzie mnie mniej ale postaram sie doczytac wszystko i choć troszkę popisac jak Hania albo Michal spać pojda....

Zyczę milego dnia :) i troche slonka bo mnie osobiście ta szarość za oknem przygnębia

Do góry