reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Madzia- a może go przelałaś?!?!?:-)
Ja też mam jakiś zakręcony dzień południe ja jeszcze nic nie zrobiłam, bo koleżanka dzwoniła i prawie 2 godziny bla, bla, bla:szok::szok:, teraz to nic tylko za obiad się mogę wziąć

Madzialena nie przejmuj się, ja bardzo długo hodowałam sobie kaktusa, jak tylko Moja mam przejęła nad nim pieczę to usechł:-D ale to moze z powodu zmiany otoczenia...
Eh dobrze wiedziec, ze są jeszcze mole książkowe:-), czasami słyszę, ze jestem niedzisiejsza, bo czytam ksiązki:-p
Villandra super, że dzidzia dobrze się rozija,a co do serduszka to sie nie przejmuj, pewnie to tak jak piszesz niekorzystne ustawienie:-), ja na szkole rodzenia tez kilka razy miałam stracha, bo nie dało sie wyczuc tetna, a to dlatego, ze Maluszek wystawiał tyłek:-D
Kamea jak tam w pracy? mam nadzieję, ze juz troche lzej.

My dzisiaj jedziemy do znajomych pod wieczór, Alusiek poszaleje z rówiesnikiem. mam nadzieję, ze się nie pobiją:-D

Dziewczyny a co tak lubicie poczytać???Bo ja jak już to jakieś biografie, autobiografie, dobre powieści sensacyjne, powieści oparte na faktach. Choć Kod Leonarda Da Vinci przeczytałam prawie jednym tchem i intryga książkowa była lepsza od filmowej

Dobry Den...

Padam na pysk, dawno nie pracowalam tak intensywnie, ale tyle sprzatania dzis mialam,ze hej.

Co do ksiazek..ja to lubie dramaty, obyczajowe, seksistowskie i literature w spodnicy :)

Agita a ty mieszkasz w Opolu?

łykam wszystko prawie:) biografie,naukowe,historyczne,horrory,sensacje,lektury szkolne:) Dorianowi od urodzenia przeczytałam m.in.Ptaki ciernistych krzewów.Hrabia Monte Christo,Szekspira,Smażone zielone pomidory,Forrest Gump i kilka innych:) znienawidzi mnie kiedyś:)

Madzialena nie przejmuj się, ja bardzo długo hodowałam sobie kaktusa, jak tylko Moja mam przejęła nad nim pieczę to usechł:-D ale to moze z powodu zmiany otoczenia...

A może z tęsknoty? ;-):-D

Ja uwielbiam fantasy (Eddings, Tolkien, Salvatore, ostatnio do tego grona dołączyła Trudi Canavan),
Zmierzch przeczytałam kilka razy (co mi się nigdy wcześniej nie zdarzało, żeby książkę dwa razy czytać),
Kod da Vinci też połknęłam jednym tchem - film do pięt książce nie dorasta (ale jak dla mnie jest tak z większością filmów na podstawie książki),
literatura faktu (np. o kobietach w Afryce i tp),
romanse historyczne
młodzieżówkę przerobiłam w bibliotece swego czasu całą, podobnie jak książki Terakowskiej (polecam bardzo), Grocholi (większość, bo do nowszych jeszcze nie dotarłam)...
Parę innych jeszcze by się znalazło...

reklama
Do góry