reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ewuniaf cierpialam na straszny ból z boku, podejrzewali tez wyrostek, a okazalo się,ze to bole z jelitami. no i torbiel...tez ją/go mam. jutro idę wlasnie z tym do gina i moimi cholernymi wynikami na hormony.

reklama
No wlasnie ja tez musze isc do kogos na konsultacje .... te jajniki leczyc trzeba a ja mam w weekend szkole :( ech nie wiem czy uda mi sie jutro dostac do jakiegos lekarza :(

mialas wczeniej problemy z torbielami?
ja zanim zaszlam w ciaze mialam..juz byla taka duza,ze jechalam na zabieg usuniecia tego ale pękla, a teraz znowu wylazlo...

Ewunia- duuuużżżżżżżooooooooo zdrówka- przyda się przy takiej gromadce.
No i najlepszego na rocznicę- wiesz kościelny może ważniejszy mentalnie, ale to cywilny zmienia Twoje życie z prawnego punktu widzenia :-), a to jednak ważne wszędzie
Ona- a jak tam Gosia?!?!?

Hmmm...my dopiero trzecia:) 11-09-2009,ale tylko cywilny i na dodatek wbrew wszystkiemu uciekliśmy spod Ratusza:-) a rodzice sami sobie poszli na imprezkę:-)

Nigdy nic nie miałam ginekologicznego,ale tak Was czytam to i zapytam...kuzynka ma endometriozę,pieciu lekarzy ją diagnozowało-orzekali,że ma raka,torbiele,aż w końcu wpadli,że to to i niby ja leczą,ale jakos słabo,bo dalej ma masakrę,a też coraz starsza i bejbisia by chciała.Nie znacie może jakiegoś dobrego lekarza,który zna się na tym czymś?

Ewcia-ja to sobie obiecuję od kiedy zaszłam w ciążę,że w końcu ja będę ważna i zacznę się badać i dbać o siebie-dla Doriana-i dalej kiepsko mi to wychodzi:zawstydzona/y:i nawet nie wiem od czego zacząć.Wiem,że trzeba,ale zawsze coś ważniejsze jest.A jeszcze teraz Dorek mamę zajeżdża...padam na pysk,kręgosłupa to juz nie czuję,a jeszcze tyle przede mną.

Madzia- ja się leczę u Tomali w klinice niepłodności- jestem zadowolona- choć ja osobiście nie mam problemów zdrowotnych (oprócz akcji z wirusem, z którym gin działał szybko ale narazie nie groźny więc się skupiamy na zrobieniu dzidzi :-)), ale koleżanka miała kiedyś problem, który wielu lekarzy nie znalazło oprócz dr. Letachowicza- postawił prawidłową diagnozę. Jest trochę gburowaty, ale od wielu słyszałam, że jest dobry w swoim fachu

Dzięki-podam jej może coś się uda.Znajomi brata wylądowali w końcu w Łodzi z niepłodnością,może tam im pomogą.
A może jeszcze dobrego i normalnego stomatologa znacie?:-) najlepiej takiego prywatnego+nfz ?

Hahaha- moi najbardziej ulubieni lekarze: gin + dentysta sadysta :-), ja mam mojego w Zimnicach- jest dobry- kładę moje zęby na to!!!!:growl: i w dodatku baaardzo sympatyczny (cichaczem powiem że przystojnością również nie gardzi:happy2:).
A można wiedzieć jaki znajomi mają problem, że aż do Łodzi jechali!?!??

W sumie to wiem tyle,że już dłuugo kombinują...ja lubie i dentystę i gina-bardziej wybrzydzam jak mam do fryzjera iść:-) tylko jakos do lekarzy mi nie po drodze:no:

reklama
Wiesz co to ja Ci dam trochę mojego, a ty mi twojego:-D:-D:-D:-D, bo ja z fryzjerem nie mam żadnego problemu :-).
Pytam się, bo to mój temat z początku też się zastanawiałam nad inną kliniką, ale po akcji z moim wirusem to wiem, że mnie gin jednak dobrze prowadzi, jedynie dobija mnie niekiedy ten czas, który momentami się ciągnie niemiłosiernie:dry::dry:najlepiej to bym przerzuciła parę kartek kalendarza do przodu żeby wiedzieć na czym stoję, w końcu nie mogę pokoju nie pomalowanego w nieskończoność trzymać:baffled:

Do góry