reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ja to wszystkie metody chyba wykorzystam, zabobon czy nie, byle szanse zwiększyć:-D
A u mnie słoneczko pięknie świeci, cieplutko... Pogoda idealna na mycie okien... tyle, że mi sie nie chce:baffled: Może w przyszłtym tyg. zabiore się za to:tak:
sylha, ewuniaf co z Wami?

reklama
OJ ,jak dano mnie tu nie było .Widze,że Agnieszka również ucichła.Pewne mnie nie pametacie już?!
Chciałam Was lasencje prosć o głos

Bardzo proszę o głos na hasło ''FIRST BIKE DODA CI ODWAGI W UTRZYMANIU ''RÓWNOWAGI''
https://www.babyboom.pl/forum/first...e-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/#post7712558
Z góry dziękuję, będę bardzo wdzięczna, a mój synek jeszcze bardziej

Kamea GRATULUJE!!!!:-):-):-):tak::tak:

justysia... pamiętam Cię przez mgle...ale sprawdzilam ile postów tu napisalas... 9...
wpadasz po dluzszej przerwie i prosisz o glos... w dodatku nie czytasz dokladnie nawet kilku ostatnich stron...
ja swojego glosu nie oddam - nawet nie wchodze i nie sprawdzam...troche z przekory...
zastanawialam się co zrobić z Twoim postem... moglabym go potraktowac jako spam i usunac ale... kazda z nas ma swoj rozum i zdecyduje czy oddać Ci swoj glos czy nie...

Niemniej jednak gdybys zechciala czesciej do nas zagladac i z nami pogadac to zapraszam ;-) tu zawsze dajemy druga szanse ;-)

Zgadzam się z Rubi :) tu dają drugą szanse :) tylko nie wolno jej zmarnowac :) bo wtedy juz po ptokach, z racji tego,ze nietrawie dostawac tych linków z glosowaniem bo to zwykle spamowanie, nie będe glosować. Sooory :)

Kamea jak juz machnelas te okna to machnij u mnie :-):-)

Rubi gdzieś przeczytalam,ze zmieniasz prace? czy zle przeczytalam?

ona ;-) zmieniam robote ;-) o ile zdaze na czas zrobic badania wstepne ;-) okazuje sie ze potrzebuje na to az 3 dni :szok: a zostaly mi....2 a wlasciwie 1 bo w poniedzialek ide ostatni dzien do starej roboty....

Acrobaleno true,true :)
rubi zatem musisz iść i nie ma bata ;-) pozostajesz przy tej samej branży? po jakim czasie w ogole poszlas do pracy po urodzeniu dzieciakow?
a ty Acrobaleno tez pracujesz?

No nic...czas się polożyc, bo jutro na ostro zaczynam pakować manele,zeby przenieść to wszystko w sobotę i juz sie urządzić.

Dobrej nocy wam życzę:-)

Witam sie piątkowo :tak:
Justysia dziewczyny już wszytko napisały a ja podpisuje się pod tym. No i póki co to nie ma mi czego gratulować:no2:
ona okien nie umyłam, zostaja na przyszły tydzien. A parapetówa to kiedy? Żebym sobie w kalendarzu zapisała;-)
rubi jak nie zdąrzysz zrobic wszystkich badań to my Ci wypiszemy brakujace zaswiadczenia. No problem. Podpiszemy się jako "lekarz jedyny taki" i zdolność dostaniesz na conajmniej 3 lata:-D ... Dobra, rano a ja tak bredze, to chyba przez te 4 godz. snu.:baffled:
Wpadne później.

reklama
bry ;-)

ona ;-) bede robila to samo tylko w innym miejscu ;-)
a do pracy wracalam jak Jasiek mial 13,5 miesiaca a Monia 13 miesiecy miala... roznica byla taka ze Jasiek zostal w domu z babcia a Monia poszla do zlobka

jak widze o badania wstepne nie musze sie martwic :-):-D zawsze wiedzialam ze a tu 'jedyne takie' ;-)

Do góry