Przeczytalam wszystko wstecz i pierwsze co to dziekuje dziewczyny za pamiec i troske
jestescie kochane
Ona gratuluje przeprowadzki!!!!
Rubi mam nadzieje ze w nowej pracy bedzie super i ze bedziesz bardzo zadowolona!!! Tego wlasnie ci zycze - satysfakcji!!!!
A twoja Monia!!! Hehe w wozeczku wyglada jak maly slodki aniolek a tu pozory mylą i mala diablica z niej wylazi hehehe
Kamea bede za 7 miesiecy trzymac z calych sil kciuki o kobitke!!! :-)
Agita zdroweczka dla Alusia!! u mie jeszcze zadno nie mialo szkarlatyny...
Sylha nie wiem juz co ci powiedziec.... nadziei nigdy nie wolno stracić!!! Jestes młoda i na pewno sie uda w najmniej oczekiwanym momencie
Madzialena co do zapuszczania sie to ja sie chyba nawet odzywac nie powinnam ....
wygladam jak potwor - ostatnio zamiast schudnąc to przytylam 2kg (bo stres zajadam czym sie da) wlosy niezafarbowane , u kosmetyczki to ja w ogole nie pamietam kiedy bylam ...... mamoholizm mija kiedyś co nie jest rownoznaczne z zyskaniem czasu dla siebie niestety
A u mnie dolina ogromna.... Nie spie bo Hania znów robi pobudki w nocy co 20min
bo jedynki na gorze wychodza (juz je widac), za 9 dni egz z prawka a mam wrazenie ze nie mam po co isc na niego:-
-
-(
I do tego wszystkiego w szpitalu lezy bliska mi osoba:-
-( a ja nie moge nic dla niej zrobić
Sciskam was wszystkie bardzo mocno .... nie chce smucic. postaram sie odezwac jutro