reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Na mnie czeka drugie danie - może w ramach kolacji, bo zapchałam się tą pomidorową - pierś z kukuryku z ryżem + marchew z groszkiem.

kamea????

u nas mial byc jutro ryz z jablkami ale zzarlismy jablka...hmmmmm.....

:-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

hmmmm za 7 miesiecy... niespodzianka.... ;-)No dobra powiem.... No córeczka mi się marzy:tak:Ale nie wiem czy nie zmienie suwaczka na za 13 miesięcy... Zawsze jest jakieś ale ... a to się waham, że Kuba jeszcze taki mały, a to praca, a to ślub kuzyna... ostatecznie poczekam te 7 miesięcy, zobacze wtedy na ile Kuba będzie samodzielny i ostatecznie podejmę decyzje... tzn. podejmniemy decyzje;-)

Wow, super! mam nadzieje,ze wszystko ulozy się wam po waszej myśli i córa pojawi się :) musisz tylko po wszystkim te nogi do góry dać heheh, pamietasz co radzilam :p:p inaczej córy nie będzie ;-);-)

reklama
haha, ooo przepraszam mnie to pomogło ;-);-)ale zabobon to wiem ;-);-) nie szkodzi jednak podniesc te nogi hehehe.

Pogoda szarawa,mnie się nic nie chcę, niewiem w co ręce wsadzic taki syf...leb pęka.

Ale jedno jest fajne..od 2 dni mloda ladnie spi, budzi się tylko raz :)

Do góry