reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi Ty Królowa Allegro chcesz w sklepie stacjonarnym kupować?? ;-) na 1go maja tam gdzie firanki sprzedają w głębi kupisz włóczki i na Reymonta na przeciwko szkoły też jest pasmanteria

reklama
Dzięki ;-) najpierw to sie musze nauczyc dziergac a potem bede szukala super welenki ;-)
albo kupie sobie łowieckem i bede miala swojska welenke :-D

Cześć dziewczyny.

Kube wczoraj chróbsko rozłożyło. Gorączka i z nosa leci mu ja z konewki. Noc była masakryczna. Chłop jeszcze za bardzo nie potrafi sam nosa wydmuchać, a jak widzi aspirator to zaczyna uciekać, kopać i używać innych sztuk walki w celu samoobrony.Spałąm dzisiaj, aż 3 godziny.

Linki powrzucam jutro po obiadku, bo musze je odnaleźć. Ja też znam tylko te pasmanterie, o których dziewczyny pisały, ale sama kupuje wszystko w mojej okolicy.
A jak będziecie kupowały włóczkę, to na banderoli macie napisane jaki numer szydełka nalezy użyć do danej włóczki (na drutach się nie znam). zawyczaj podany jest przedział np. 3-3,5. Ja zawsze biorę, te szydełka o mnieszym numerze.

wklejam zdjęcie moich ostatnich wypocin. ....mam nadzieję, że was nie zniechęce;-)

Aha, rubi, a gdzie Ty tą łowieckę trzymać będziesz? Pod łózkiem? ;)

Załączniki

• DSC03658.jpg
    DSC03658.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC03655.jpg
    DSC03655.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Dzięki Arco. Kwiatki robiłam sama, tylko koraliki są "kupne";-)

Kuba na szczęście już lepiej, bo zmierzły był obrzydliwie. Tylko te jego pomysły... Ostatnio ma faze gotowania. Wyciąga mi wszystkie garnki, miski, łyzki itp. wywleka mi to wszystko do pokoju i gotuje... Na przyprawach też nie oszczędza... łazi i tylko "mamma ziupa":baffled:

reklama
Bry ;-)

ja jestem ale... Monia chora i nie daje pisac... czytam na raty :-( na pisanie musze znalezc czas...moze jak ksiezna pani zasnie ;-)
milego

edit: ksiezna pani spi ;-) nie wiem jak dlugo bo co chwilke kaszle :-( inhalacje leca, syropek leci a kaszel jakby wiekszy... wczoraj w dzien tyle nie kaszlala co dzisiaj... mam nadzieje ze to w dobra stroe podaza...

Ewuniaf? co z Toba? jak prawko? ja sie musze za swoje zabrac....w sensie badania lekarskie uaktualnic i odnowic blankiet bo mam jeszcze papierowa wersje na panienskie nazwisko :szok: no i trza sie za jakims gruchotem rozgladac powolutku ;-)

sylha? a co u Ciebie? uwolnilas sie juz na dobre od szefa?

madzialena? melduj sie!

ona? gdzie sie ukrywasz?

wylazic z ukrycia i pisac mi to co sie swieci!!!! ale juz!

Kamea ;-) dzieki za linka ;-) po wyplacie napadam na pasmanterie i kupuje kordonek i szydelko ;-) moja pierwsza praca bedzie sznureczek do rekawiczek bo Monia je ciagle gubi ;-) jak mi sie uda to sie pochwale :-D:-D :-D

dobra...spadam makaron ugotowac bo pomidorowka juz jest a makaron nadal w paczce siedzie ;-)

milego jeszcze raz ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry