reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

chyba jednak odpuszcze fryzjera...zafarbuje sie sama w domu, obetne sobie grzywke i tyle :) odswierze sie na wiosne :)

Wozek jeszcze nie przyszedl ;/;/ jestem zla, bo baba sie spoznia, mam nadzieje,ze jutro bedzie.

Ewuniaf
to moze wspolny koncert w pazdz? gra hunter...albo grudzien gra Jelonek z Huntera :) zamiata genialnie na skrzypcach :)

reklama
Hejka!!!

Ona ja na każdy koncert zawsze chętna tylko że gorzej zty gdzie dzieci na pół nocy zostawić.... Wiesz nie byłoby problemu gdybyśmy mieli jedno, ale z trójką to już gorzej... ech ....
Trzymam kciuki zeby dzisiaj już przyszedł wasz wózeczek

Arcobaleno nie wiedziałam że to sie da zgadnąć po postach:-D

Gimpelka , Ona widze ze o podobnych godzinach sie kładziemy.... a najlepsze jest to że juz o 21 miałam isc spać bo taka padnieta byłam ale jak na forum weszłam to oczywiście zapomniałam sie troszeczkę...... No i co????? i oczywiście Hania nie dała spac. od północy 6 pobudek i jeszcze do tego cała szczesliwa i zadowolona wstala o 5,30 wrrrrrrr:szok::-D Teraz najlepiej oczy na zapałki i do roboty!!!!

Dzien dobry z rana:) Chciałabym cos napisac, ale mama pogadnia ze musimy juz jechac, bo odwiedzamy dzisiaj ciocię w dzielnicy obok, a ja jeszcze nie uczesana, zreszta jazawszejestem ie uczesana:)
Wiec narazie tylko sie witam:]
A według moich postów to jakiej słucham muzyki?:D

ona...idziesz na huntera?bo my tak :))) już miesiąc temu dziadków uprzedziliśmy :-Da ja przetestuję ile godzin bez Doriana wytrzymam:-)

a my dopiero wstali:) co prawda Dorek zasypia ok.22 ale do 10 kima jak ta lala-tylko budzenie 2-3 razy na mleczko:)no i teraz z tymi ząbkami to czasem coś jęknie,ale zaraz zasypia

idziesz madzialena? o kurcze...to moze my zostawimy małą babci i tez przyjdziemy :) z checią bym sie gdzies wybrala :)

przyszedl wózek :) jest calkiem fajny, jedziemy na jazdę próbną :-):-)

Korn, moja ulubiona kapela, w czerwcu bylam nawet w Wawie na koncercie ich,
pozatym Lacuna Coil, 30second to mars, a perfect circle, slipknot, tool to są takie ulubione kapele, ostatnio cos jednak wiecej slucham muzyki typu Coldplay, czyli wiekszy lajt, moj Z to raczej Behemoth, Vader, czyli ostrzejsze klimaty.
Z polskich Coma..aczkowiek odkad Roguc gra tez solo to jakos mi zbrzydlo sluchanie ich.

Lubie też jazz :-)

Come tez uwielbiam . Za czasów liceum to też Behemoth. Kiedyś uwielbiałam Kata , dream theater, Theatre of tragedy, Life of Agony
Obydwoje z mężem słuchamy Anathemy, Antimatter Z polskich bardzo lubimy Artrosis i Moonlight. A tak to M. uwielbia Tiamat, Metallice , Amorphis i duuuuuuzzzzzoooo innych
Moje dzieci są biedne jak muszą tego słuchać :)
W sumie to lubimy dużo fajny zespołów niekoniecznie grających ten sam tym muzyki.
Ostatnio też słuchamy bardziej "normalnej" muzyki - wiadomo dzieci......
Powiem ci Ona że jak widziałam na zdjęciu twojego Z. to od razu bym powiedziała czego słcha :) haha :) Po moim tego nie widać.... Taki niepozorny!!!!

reklama
Do góry