reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dobry wieczór :)

jak zwyklę musze nadrobić co tu pisalyscie :-)
Witam nową kolezankę :-)
Ja kojarzę bar tequila, lubię tam chodzić ;-);-)

Szkoda,ze nie ma mamy z zaodrza żadnej, tzn była tu jakaś Jaga90 bodajże ale coś nie odzywa się.

moja mama pojechala sobie w poniedziałek :-( a tak fajnie bylo. Dziś byłam na szczepieniu z pierworodną moją, dzielna dziewczyna zniosła tego okrutnego komara. W przychodni byly...uwaga!...TROJACZKI. ale fajne chłopaki. Pielęgniarka z cichacza mowi do mnie,ze matka zatrudnila az 2 nianie bo biedna nie daje sobie rady.
Kurcze nielada wyczyn.

Ok więc zmykam czytac co się dzialo wczesniej u was ;-)

reklama
Hej:-)
madzialena79 witaj:-) i opowiedz coś o sobie:tak:
Sylha trzymaj sie dzielnie i nie steresuj się teściową wogóle, a myśl o dzidzi. Musisz wierzyc, że się uda, to połowa sukcesu:-)
Rubi witaj po wczasach:tak: mam nadzieję, że Mój Aluś tez polubi wieś i da Nas odsapnąc jak będziemy w Polsce:-p
ona_23 dzielna Masz córcie:-)
Ewuniaf to trzymam kciuki za okres próbny w pracy
A U Nas nic ciekawego, Aleks nauczył się nowego słowa...zamiast uczyc się słów typu proszę, dziękuję, albo Kocham Cię:-D, to nowym nabytkiem w Jego słowniku jest "patel" czyli patelnia...:-)

witam wieczornie!!!

Dziewczyny tzn Kamea i Sylha toście mnie rozbawiły "sposobami" na teściową hahahahahah:-D

Rubi jak było na wyjeździe??? A ta twoja Monia to niezłe ziółko jest - tak braciszka potraktować !!!!! :)
Aha no i ja chetna na spacerki tylko by sie gdzies umówić trzeba!!!

Ona świetnie że Małgonia taka dzielna była!!!! znam jedną mame trojaczków i dziewczyna sama daje rade :) dodam że ma jeszcze 5 letnią córcie oprócz trojaczków- i ta mamusie to szczerze podziwiam za siłe, cierpliwość i serce :tak:

Madzalena witaj!!! i ja wiem gdzie ten bar - włascicielka mieszka w jedej klatce z moją babcią (ten pierwszy blok obok baru :) )

Agita haha to dobrego słówka sie Aluś nauczył!!!! a za kciukaski bardzo dziekuje :)

Dzieci chrapią a ja odpoczywaaaaaam hahaha:-D zmywam naczynia, wieszam pranie i takie tam ale już niedługo usiądę sobie i pooglądam jakiś filmik (na którym pewnie standardowo zasnę :-D)

Przyjemnego wieczorku dla wszystkich!!!!

Ostatnia edycja:
Madzialena to twój wózeczek stoi w klatce ???? :D To mieszkasz przez sciane z moją babcią???
hHAHAAHA ale tp Opole jest małe!!!

Witam się dziewczyny i witam nową koleżanke:-)
Rozpisałyście się, że... hej. Jaki ten świat, a właściwie Opole jest małe;-)
Agita Kuba też uczy sie samych dziwnych słów, a to dlatego, że K. wszczepia w nim bakcyla motoryzacyjnego. Po ostatnim wypadzie taty i syna do garażu Kuba wzbogacił słownictwo o wyrazy: silnik, gaziaź i bibiwu (w wolnym tłumaczeniu garaż i bmw)
rubi czyli wakacje się udały:-)
ona ze mna na oddziale leżała mama czworaczków: 3 chłopców i dziewczynki. Oczywiście dziewczynka dała mamie najbardziej popalić:szok:

Ostatnia edycja:
Witam rankiem,

Witam madzialenę- ślicznego masz synka :-)

Ewunia- a twoja trójca to Ci chyba za mało daje popalić, że jeszcze po północy masz siłę pisać?!?!? o tej porze to nawet ja chrapałam :-)
Rubi- zobaczymy co ze spotkania wyjdzie, bo znając teściową- to mi na końcu wytknie, że ją opuściłam....a ona tak mało nas widzi....

reklama
Ewuniaf napisz mi droga kobieto bo ostatnio bodajże byliscie na biskupiej kopie z dziecmi? jak się szlo? jakim szlakiem szliscie? przymierzamy się by w sobote pojechac z pierworodną, dobrze,ze MT mamy. Chcemy jakos aktywnie spedzic czas. myslelismy by zostac na noc..no wlasnie..spaliscie gdzies? moze mozesz polecic jakis nocleg? :-) pisz wszystko co wiesz ;-)

Do góry