reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ja wciąż jestem zdania że jak dziecko samo usiądzie to siedziec może ale sadzać sie ine powinno jeśli samo nie jesyt na to gotowe. I tak jak pisała Sylha - każde dziecko rozwija sie w soim tempie. Kasia siedziała majas prawie 9 miesiecy a chodziła mjac roczek , Michał stał już jak 7 miesiecy miał a przy 10 to już biegał jak szlony, Hania obracać moi sie zaczela z plecków na brzuszek majac 3 miesiące a teraz na kolankach sie buja juz od chyba miesiaca.... Kazde dziecko inne...

Kamea a to tak dogadaliście sie z dr P. że ona bedzie operować?? Fajnie- ona ma dobrą reke do takich rzeczy :) operowała Michałka przy pierwszym zabiegu (kalibracja i plastyka cewki)- Misiek miał wtedy 4 miesiące...

Dziewczyny fajnie ze szyc umiecie- też bym chciała ale dla mnie to czarna magia a poza tym to czasu brak....

reklama
Arco - byliscie pod opieka rehabilitantki i neurologa... Nikos malutki nie byl...
a mnie szlag jasny trafia jak sie matki scigaja na osiagniecia wlasnych dzieci i 3-4 miesieczne dziecko obkladaja poduszkami i twierdza "moje juz siedzi" :szok:
poza tym "siedziec" a "usiasc" to dwie rozne umiejetnosci...

ewuniaf - ja do szycia, rysowania, lepienia i innych artystycznych rzeczy mam dwie lewe rece :-( wiec sie nie matrw - ja tez nieumiak - bedziemy sylhe wykorzystywac na maksa :-D

oj tak to jest okropne jak obkładają poduszkami dzieci i popędzają rozwój dziecka ktory tylko na niekorzysc moze wyjsc. Dlatego nie myślcie,ze ja sadzam Gosiaka ;-) Only do jedzenia obiadków, czy innych posiłków tylko i to tylko na moim kolanie.

Zamiast wykorzystac czas,ze dziecko spi i cos porobic w domu to ja siedze w sieci..zły internet...

Kamea a to tak dogadaliście sie z dr P. że ona bedzie operować?? Fajnie- ona ma dobrą reke do takich rzeczy :) operowała Michałka przy pierwszym zabiegu (kalibracja i plastyka cewki)- Misiek miał wtedy 4 miesiące...

Operować będzie dr P. bo byliśmy u niej prywatnie. Jestem zadowolona, że to ona bedzie Kube operować, bo przy okazji zrobi mu plastykę tego pepka, bo ta jego przepuklina (jak to oczywiście u nas) jest nietypowa... "Dziurka" nie znajduje się po środku pępka, tylko nad nim... Ach, czy u nas kiedyś cokolwiek było normalnie...??? Raczej nie...:baffled:

reklama
dobra... czas sie do domciu zbierac...

ona ;-) zapodaj mi na PW swoj adres @ ;-)

Arco ;-) pamietasz o okuliscie w poniedzialek????

spadywowuje... ino niedobrze mi bo wciagnelam przed chwilka duzy jogurt i zaslodzilam sie na cacy...bllleeee...lakomstwo - straszna rzecz :-D

si ju

Do góry