ewuniaf
Fanka BB :)
Ja wciąż jestem zdania że jak dziecko samo usiądzie to siedziec może ale sadzać sie ine powinno jeśli samo nie jesyt na to gotowe. I tak jak pisała Sylha - każde dziecko rozwija sie w soim tempie. Kasia siedziała majas prawie 9 miesiecy a chodziła mjac roczek , Michał stał już jak 7 miesiecy miał a przy 10 to już biegał jak szlony, Hania obracać moi sie zaczela z plecków na brzuszek majac 3 miesiące a teraz na kolankach sie buja juz od chyba miesiaca.... Kazde dziecko inne...
Kamea a to tak dogadaliście sie z dr P. że ona bedzie operować?? Fajnie- ona ma dobrą reke do takich rzeczy operowała Michałka przy pierwszym zabiegu (kalibracja i plastyka cewki)- Misiek miał wtedy 4 miesiące...
Dziewczyny fajnie ze szyc umiecie- też bym chciała ale dla mnie to czarna magia a poza tym to czasu brak....
Kamea a to tak dogadaliście sie z dr P. że ona bedzie operować?? Fajnie- ona ma dobrą reke do takich rzeczy operowała Michałka przy pierwszym zabiegu (kalibracja i plastyka cewki)- Misiek miał wtedy 4 miesiące...
Dziewczyny fajnie ze szyc umiecie- też bym chciała ale dla mnie to czarna magia a poza tym to czasu brak....