reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Bry ;-)

ja sie tylko witam i od razu zmykam...

lecimy do alergologa a potem na imieniny - bede jutro wiec cos napiszcie ;-)

Hej dziewczyny,
Moje tsunami drzemnęło się pół godzinki i zamiast dalej spać to w rytm muzyki sprząta mi szuflady :baffled:. A wsczoraj o 21,30 na siłę była kładziona do łóżka!!! Wujcio odleciał godzinę wcześniej przy szaleństwach z małą, a ta dalej była nie do zdarcie!!Ale noc przeleciała spokojnie 1 pobódka o 3 w nocy to chyba nieźle jak na 14 miesięcy- co sądzicie? jak Wasze maluchy mają w nocy?
rubi powodzenia.

Rubi ja byłam u dr ż, z całą trojką ale mąż na szczescie poszedł ze mną. Potem Miśka wziął na dwór a ja zostałam na testach z kasią i Hanią... powodzenia u alerogloga i miłej zabawy na imieninach!!!

Sylha moja Hania przesypie 11 godzin w nocy odkad 3 tyg skończyła:tak: a Michałek zaczął przesypiać całe noce mając 6 tyg. teraz budzi sie czasem 1 raz w nocy zeby sie napisc i zaraz spi dalej. Najgorzej było z Kasią budziła sie bardzo długo co 45 min z zegarkiem w reku. Pierwsza całą noc przespałą mając 3 lata.....

no to ja tez dołaczam sie do najjlepszych urodzinowych życzonek!!!!!

Jasiu niech uśmiech zawsze gości na twojej buźce a każdy dzień bedzie radosny i pełen pieknych chwil!!!!

ech... chwaliłam sie ostatnio ze Hania tak pieknie mi śpi w nocy.... no i sie doczekałam ...Hania dwie ostatnie noce budzi sie z zegarkiem w reku co 25 mnut. Zaczynam chodzić na rzesach- tym bardziej ze w dzien nie ma szans odpoczac. Nie wiem co jej jest, może to zabki zaczynają dokuczac (chooc nie wygladaja dziasła jeszcze na bardzo rozpulchnione). wiec mam mały kryzys w roli rodzica.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry