reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Ewuniaf- gratulacje!!!!!
Ja wczoraj miałam dzień na totalnym luzie!!! M dostał tylko zupę, a ja polatałam po mieście a potem z ploteczkami pół dnia u fryzjerki i mam nowiutką fryzurkę :-)
A zaraz jadę po chrześnicę męża- to dopiero 14 miesięczny tajfun u nas będzie!!!!!!!!

Hej!!!

Już wczoraj nie zdażyłam noic napisać bo mąż zabrał mnie jak dzieciaki zasnęły (została z nimi babcia) popływac na Maline a potem do restauracji na kolację:-) to było nasze pierwsze wyjscie bez dzieci od prawie roku!!!!:szok::szok::szok:

Sylha super ze masz nowa fryzurke- zmiany sa potrzerbne w zyciu;-) i fajnie ze bedziecie mieli malucha w domku!!!

piszcie dziewczyny co u was,,,,

Sylha, to się "wybyczyłaś"!!!;-)Mąż przeżył na samej zupie do Twojego powrotu?;-)
Ja wybieram się w przyszłym tyg. do fryzjera zafarbować moje "siwki" i tak mnie jakoś zainspirowałaś, żeby coś zminić... Może kolorek ... z ciemnego na blondi
No i powodzenia z "Tsunami" ;-)
ewuniaf ale Ci zazdroszcze! Nie pamietam kiedy my wyszlismy gdzieś wieczorem zupełnie sami, bez znajomych...
Miłego dzionka kobitki, wracam do moich nieszczęsnych sprawozdań. Jak już je skończe to chyba się upiję kawą ze szczęścia;-)

bry ;-)

sylha ;-) powiedz swojemu M ze i tak ma szczescie - ja mojemu nie gotuje wcale w tygodniu... frącuski piesek tego nie lubi, tamto niedobre....uznaje tylko schabowe, filety z kurczaka i udka.... ble...ilez mozna...no i jak cos wymyslam dla dzieci to i tak nie je...

ja tez bym musialam isc podciac wlosy...a wiesz sylha ze jak poszlam do fryzjera w Opolu to trafilam na dziewczyne ze Ź :szok: sasiadke moich rodzicow niemal :szok: maly ten swiat...maly...

aaa i jeszcze jedna sprawa - w złobku nr 2 szukaja opiekunki do dzieci i salowej ;-) moze ktoras ma ochote sie pouzerac z cudzymi dziecmi??? ;-)

spadam popracowac

Rubi a gdzie jest wywieszone to ogłoszenie?? bo przechodziliśmy wczoraj z mężem koło żłobka i nie widziałam nigdzie?

Kamea widzisz ja nie pamietam kiedy my byliśmy gdzieś ze znajomymi..... szczerze mówiąc to ostatnio mamy coraz mniej znajomych bo ludzie nie rozumieją że mamy trójke dzieci i nie możemy sobie pozwolic na zbytnie szaleństwo... Wiekszość z naszych znajomych nie ma jeszcze dzieci albo mają jedno które wiecznie zostawiają u którejś z babc:baffled: zeby sobie poimprezować... Ja nie pamietam kiedy byłam na jakiejs imprezce ....hmmmm ze 4 lata temu?????:szok:

Ewuniaf ;-) zadzwon i zapytaj - 77 453 80 32
ogloszenie wisi w złobku na tablicy ogloszen w czesci gdzie jest wozkarnia i gdzie Dyrekcja urzeduje (czyli wejscie dla gr I)
ale z ciekawosci wlazlam na strone urzedu miasta gdzie teoretycznie powinno byc ogloszenie i...ni ma go :szok:
jak nie zapomne to cykne telefonem fotke i Ci wysle ;-)

rubi dzieki bardzo. Zadzwonie tam sobie jutro z rana:tak: wiesz u mnie jest jeszcze ten problem ze musiałabym zarabiać wiecej niż bedzie mnie niania kosztować;-) bo nie jest powiedziane ze jakby mnie do pracy przyjeli to przyjeliby do żłobka Haniutke... Ale zadzwonie i podpytam co i jak. Słyszałam gdzieś że na Samborskiej ma być otwarty nowy żłobek gdzieś koło lutego. bedą szukać pielegniarek i położnych...

reklama
ewuniaf ;-) zrobilam fotke ale ne wyszla :-( ogloszenie strasznie wysoko powieszone, mala czcionka :-( zasadniczo nic w nim nie ma... nawet terminu przyjmowania dokumentow :szok: zadzwon i pogadaj - tak bedzie pewniej ;-)

a my jutro do dr Ż idziemy... ewuniaf - sama z dzieckami bylas czy mialas pomagiera jakiegos????

Do góry